Lukijat

keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 tilinpäätös

Olen aika monena vuonna tehnyt vuosikatsauksen näihin aikoihin. Viime vuonna se oli tämmöinen
https://puolinaisenero.blogspot.fi/2016/12/katsaus-vuoteen-2016.html 

2017 vuoden vaihteessa tapasin Tavallisen Keski-ikäisen Miehen, joka sai mut ihastumaan jostain syystä päätäpahkaa ja täysiä ja kuvittelemaan ties mitä höpöjä. Pikaihastuminen kesti puolisen vuotta kunnes totesin että tilanne ei tule muuttumaan sellaiseksi, että mä mahtuisin TKM:n elämään, joten päätin suhteen. Rauma tuli kuitenkin tutuksi ja kai jotain henkistä pääomaakin tarttui matkaan sen suhteen myötä.

Kesä meni toipuessa erosta ja opetellessa suppailua, kiva uusi harrastus se suppailu! Palasin takaisin miesmarkkinoille ja aloitin treffailun. Tutustuin Mikko Kempen deittioppaisiin ja pohdiskelin deittailua vähän toisesta näkökulmasta ja heti mies nro 4:n kohdalla tärppäsi.

Mulla on vielä paljon oppimista itsestäni parisuhteessa. Oppinut jo olen paljon siitä, että mitä mä ansaitsen, mitä mä siedän ja missä mun rajat menee. Olen oppinut että tarvitsen ihan hirvittävästi tilaa ja pohtinut että voiko kukaan haluta olla suhteessa näin paljon tilaa tarvitsevan kanssa. Toivon että voi. Mä ehkä angstaan itse tästä enemmän kuin mies, koska mä todennäköisesti ajattelen että mun kuuluisi olla toisenlainen. Kuusi vuotta yksin asumista on selkeästi jättänyt jälkensä ja tajuan sen, että en ehkä halua tilastani kokonaan luopua.


Olen ollut koko vuoden ihan tosi väsynyt, ehkä mä olen vain tulossa vanhaksi.

Ensi vuosi tuo tullessaan mm.  esikoiseni 17-v synttärit, kuopuksen 15-v synttärit, mun 40-v synttärit, esikoisen vaihto-oppilaaksi lähdön ja kuopuksen ripille pääsyn. Isoja juttuja ja alkaakin jostain syystä silmät kostumaan kun nuo tuossa kirjoitettuna näen. Ehkä tää on joku ikääntymiskriisi.

Riiassa järkkäsin hotellin kylpylän suihkulabyrintissä miehelle suihkuradan, jossa vuorottelivat lämpimät ja jääkylmät suihkut, vesiputoukset joita juostiin (aikuiset saa juosta kylpylän suihkuissa jos siellä ei ole muita)  läpi ja kikatettiin, en ehkä oo vielä kuitenkaan ihan kalkkeutunut. Loman jälkeen oli ihana päästä omaan rauhaan ja se vähän friikahduttaa mua, mutta koitan ohittaa sen tunteen tyynen rauhallisesti ja keskittyä siihen että pääasiassa musta tuntuu kuitenkin ihan hyvältä ja rauhalliselta.

Hyvää vuotta 2018 kaikille!

4 kommenttia:

 1. Edelliseen en edes kommentoinut koska näin (ja nään) niin Punaista! Parempi kai olla vaan hiljaa...Mut sä tiedät..
  Suihkulabyrintti kuulostaa huisille.
  Saa tuntea erilaisia tunteita, eikä ne silti oo vääriä. Ikä ja kokemukset vaikuttaa niihin niin paljon. Omalla (ja kompromississa toisen kaa) tavalla asiat säätyy (onks toi sana?) Ei kukaan määrää miten elämää eletään. Ja yksin(kin) saa olla hyvä olla!
  Hengitetään syyyyvääään, asia kerrallaan.....hengitetään taaas. ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun päänahka jäätyi suihkulabyrintin jäävesiputouksessa, onneks sain sen sulatettua sitten höyrysaunassa :D.

   Exälle lähetin viestin koskien sitä edellistä postaustani, mutta en saanut vastausta. En odottanutkaan kyllä.

   Pitää hyväksyä että voi säätää semmosen omanlaisen suhteen eikä tarvii johonkin muottiin mahtua. Ei sillä että tällä perseellä mihinkään muottiin mahtuisinkin, khihii :D

   Poista
  2. Niijust. Voi olla vaik omat himat! Samassa veneessä ollaan. Mutta pieneen autoon mahtuu kaks isoa pyrstöö, sehän on jo testattu! Ja lentokonekin!

   Poista
 2. 40 on uusi 30! Nythän sä alat löytää paikkasi maailmassa ja kuka olet, ihmisenä ja naisena. Luvassa siis varmasti hyvä vuosi!

  VastaaPoista