Lukijat

maanantai 9. heinäkuuta 2018

Back to basics

Eilen saavutin etapin, johon olen tähdännyt muutamaa päivää vaille kaksi vuotta. Level 40 pokemon go:ssa. Siis hienoa, mahtavaa, upeeta. Ootte varmaan ihan äimänä. Kaikki tosipelaajat saavuttivat tämän tosin jo vuosi sitten, mutta ei se haittaa. Lauantaina otin uuden askeleen pelaamisessa ja hyppäsin peliauton kyytiin kolmen tunnin raidaussession merkeissä. Kolme tuntia ja 24 salia ja raidia, oli kyllä hauskaa! Kuski oli kovilla, onneksi ei tarvinnut olla itse kuskina. Meillä oli mukava autokunta, aikuisia, ei yhtään idioottia eikä kaljankittaajaa.

"Raidit ovat Pokémon GO -pelissä olevia monen pelaajan yhteistaisteluita yhtä raid bossina toimivaa Pokémonia vastaan. Raid boss Pokémonit ovat huomattavasti vahvempia kuin muut pelistä tällä hetkellä löytyvät Pokémonit ja niiden voittamiseen tarvitaan yleensä useampi pelaaja"

Muutaman viikon päästä tulee myös tosielämän level up. Kyllähän se pientä kriisiä on aiheuttanut, mutta eihän se asia siitä kriiseilemällä miksikään muutu. 
Tiukka työviikko suljettujen ovien takana ja youtube täysillä. En halua kuulla erään tietyn Dickheadin ääntä. Testasin yhtä rauhoituspilleriä eräänä iltana ja taju lähti aika rivakasti. Ehkä siinä kolmessa pillerissä päivässä olisi ideana saada toleranssi nousemaan ja mut betsokoukkuun. Tai sit ne kolme pitäis jakaa osapuolten kesken, yks mulle, yks Dh:lle ja yks Nössölle. Taidankin huutaa pojat päivälääkkeille. (Joo, mulla viiraa edelleen, siitä tää huono huumori) 

2 kommenttia:

 1. "Huono" huumori pelastaa monesta tilanteesta!
  Anna mielummin ne niille salaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D helvetin hyvä idea! Mut se vissiin lasketaan lain silmissä pahoinpitelyksi...

   Poista