Lukijat

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Kruunut putoilee

Mikähän idea mulla oli ollut kun ostin kentältä fazerin hasselpähkinäsuklaata evääksi. Eilen onnistuin irrottamaan tilapäiskruunut takahampaista niin en todellakaan uskalla niiden tämän päivän kiinnitysten jälkeen niillä purra. Eli jos meinaan jotain syödä niin se tapahtuu imeskelemällä, nielemällä tai etuhampailla jyrsimällä. Ajattelin siitä huolimatta iskeä suklaani kimppuun ja aloittaa pähkinöistä niin saa siitä suklaasta sitten nautiskella rauhassa.

Näin se tapahtuu: ota pähkinä suuhun, pupella sitä kuin hamsteri, pyörittele pienenevää murskaa etuhampaiden välissä ja jo kolmen minuutin päästä pähkinä on palasteltu. Siis se yksi perkeleen pähkinä. Voi hitsin hitsi, kulinaariset elämykset jää tältä reissulta kyllä kokematta. Mut tuntevat tietääkin kyllä etten ole mikään kulinaristi, mutta etuhampailla syöminen käy kyllä työstä.

Tunnin kun olet muutamaa suklaapalasta pupeltanut niin toteat että nyt ei olekaan pähkinä suussa vaan tilapäinen kruunu on irronnut. Nöyränä potilaana takaisin Viktorini käsittelyyn ja myönsin olevani tuhma potilas ja pyysin käyttämään superliimaa kruunun kiinnitykseen.

Ylihuomenna viimeinen aika ja sitten kaiken pitäisi olla kunnossa. Kolmella käynnillä vain! Vähän jännittää...

1 kommentti:

  1. Veemäistä tuo oikeasti on ja huonoa tuuria... En silti voinut olla tirskahtamatta sun syöntikuvaukselle :-D Nään sen niin elävästi!

    VastaaPoista