Lukijat

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Miltä lentopelko tuntuu

Istun lähtöportilla ja koneen lähtöön on vielä tunti. Mahassa tuntuu "säpinää" jo kuin vuoristoradassa olisi. Reidetkin kihelmöivät. Välillä vihlaisee vatsanpohjasta. Joudun pitämään itseni väkisin rauhallisena. Tää naputtelu auttaa. Päätin että otan nappini vasta koneessa, tai aikaisintaan kun boarding on kuulutettu. Liikettä portilla ja maha heittää ylimääräisen kierroksen ja pala nousee kurkkuun. Loppu postaus on kirjoitettu kotimaan kamaralla jälkikäteen.

Kuuluttivatkin boardingin ennen kuin oli edes aika, tulipas yllätyksenä! Ei ollut aikaa ottaa nappia, joten koneeseen mars ja siellä sitten lääkitys. Ihana raukeus valtasi hetken päästä. Laitoin äänikirjan korviin ja silmät kiinni. Vaikka lääke rentoutti niin nukahtamaan sen kanssa ei kyllä pystynyt.

Lennon aikana tunsin kyllä välillä kohtalaista sisäistä epämukavuutta, mutta en mitään paniikkia. Laskeuduttuamme olo oli ihan skarppi eikä ajokuntokaan ollut kyseenlainen. Olen tainnut löytää itselleni sopivan avun lentopelkoon enkä epäröi käyttää.

Nyt olen ollut jo monta päivää maan kamaralla ja nukkunut, nukkunut ja nukkunut. Kyllä on väsyttänytkin.


4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että olet selvinnyt takaisin. <3 Rohkea nainen olet kun lähdet yksin ulkomaille operoitavaksi! Toivottavasti lopputulos oli kuten piti. :) Tää kuulosti ihan siltä kun sulle olisi tehty joku kauneusleikkaus, sori! :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeudesta niin tiedä, taloudellisesti rajoittunut vain :D. Kai se vähän sitä olikin kun ei tuommoisia kunnalliset suostu edes tekemään.

   Poista
 2. Hyvä, että turvallisesti takas Suomessa! Nyt väläyttelemään säihkyhampaita baanalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ens viikolla pääsevät "tositoimiin" :D

   Poista