Lukijat

perjantai 10. elokuuta 2018

Työpaikalla tapahtuu

No niin, nyt tapahtuu työpaikalla ja PALJON! En tiedä onko muutokset hyviä vai huonoja, pelkään että huonoja, mutta näillä on mentävä.

Toimitusjohtaja jää eläkkeelle ja Nössö nousee uudeksi tj:ksi. Eihän siinä kai mitään, mutta kun ei selviä tästäkään pestistään kunnialla. No, jospa hänen pestiinsä tulisi joku pätevämpi. Tj:n jäädessä eläkkeelle myös Dickheadin suojelija poistuu, mitä se sitten tulee tarkoittamaan niin aika näyttää. Sen jälkeen Dh:lla ei tietääkseni ole enää yhtään "liittolaista", vaan kaikki ovat jollain tavalla kypsyneet häneen.

Jotain järisyttävää tässä tarvittiin ja sitä on nyt tiedossa. Tulee mielenkiintoinen, mutta raskas syksy. Ainakin "käymistila" päättyi. Elämme jännittäviä aikoja sekä töissä että vapaalla :)

6 kommenttia:

  1. Jesss!!! Olkoon muutos hyväksi sulle ja pahaksi Dh:lle :D

    VastaaPoista
  2. Jos Nössö ei handlaa hommia toivottavasti yrityksen hallitus alkaa kiinnittää huomiota hänen epäpätevyyteensä.. Ikävän usein vaan urpot idarit porskuttaa työpaikoilla aina vaan eteenpäin...

    VastaaPoista
  3. Yhdyn ensimmäisen kommentoijan toiveeseen. Kerro sitten välillä meillekin, miten menee sillä suunnalla!

    VastaaPoista
  4. Jotain muutosta kumminkin tulossa! Eli voi vaikka kohentua hommelit. Toivotaan niin! :)

    VastaaPoista
  5. Ei kai vaan DH nouse Nössön vanhaan pestiin? Tsemppiä sulle sinne kuspäiden joukossa työskentelemiseen!! p.s. joko se esikoinen lennähti toiselle puolelle maailmaa, miten pärjäilet sen asian kanssa <3 ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämmöinen mahis ei missään nimessä oo realistinen onneksi! Esikoinen lähtee alkuviikosta. Kauheeta enkä pärjää mitenkään hyvin asian suhteen...

      Poista