Lukijat

torstai 10. tammikuuta 2019

Miehinen itsevarmuus

Etäpäivä, Osa-aika-avomies tuhisi kipeänä kylkeä vasten kun tein töitä, välillä katselin ja silittelin hellästi ja ajattelin että kylläpä onkin mahtava hetki. Ei se, että mies on kipeänä, vaan se, että tuhisee nenä kiinni mun kyljessä ja käsi mun ympärillä. Niin arkinen asia, mutta niin uutta ja ihanaa mulle. Toivottavasti en totu tähän, vaan tämä olisi aina yhtä uutta ja ihanaa :).

Tammikuun huonot ajokelit ovat aiheuttaneet sen, että mua on alkanut pelottamaan työmatkat. Hieno homma, kun työpaikka on kuitenkin ihan kohtuullisen pituisen ajomatkan päässä. Aiemmin olen pelännyt vain toisen kyydissä, mutta nyt se on laajentunut myös omaan kyytiin.

Olen pelkoni takia harkinnut työpaikan vaihtoa lähemmäs. Hakemuksen jättämisen jälkeen iski yhtäkkinen pikkupaniikki. Ihan tosta noin vain pistin hakemuksen, vaikka ei olla Miehen kanssa edes vielä kertaakaan riidelty! Jos saisin tuon työpaikan, niin katkeaisi kaikki siteet vanhaan. Hirvittää hieman, miten luontevasti ajattelen että olisinkin tässä kaupungissa töissä. Sehän tarkoittaisi kokonaisvaltaisesti ihan uutta elämää...

Työpaikkaa hain kun sisko käski. Olinhan mä sen ilmoituksen nähnyt ja todennut, että eihän musta varmaan tuohon edes olisi. Eri tukitoimintojen ala kuin mitä nyt teen. Kun olin suodattanut kaikki hakemuksen yli-ihmistä etsivät sanat pois niin totesin, että olenhan mä melko vastaavaa työtä aiemminkin tehnyt, eri nimikkeellä vain. Pohdin viesteillä kaverin kanssa, että mistähän saisi tähän työnhakuun semmoista miehistä itsevarmuutta. Miehinen itsevarmuus on sitä, että pystyy hakemaan ihan mihin tahansa paikkaan hemmetin kovalla palkkatoiveella ja vielä onnistuu saamaankin paikan, vaikka ei ole edes pätevä. Me naiset taas ollaan usein just tämmöisiä, ettei muka osata ja ainakaan ei osata asiallista palkkaa pyytää. Kaveri vastasi, että pitää kouria vähän genitaalialuetta, niin sieltä se itsevarmuus löytyy. Kouraisin siis muniani ja hain. Aika näyttää mitä tapahtuu. Toivottavasti kevät tulisi pian, että uskaltaisi taas ajaa nopeusrajoitusten mukaisesti.

Melkein tuli jo omakotitalokuume, mutta sitten tuli kerrostaloasumisen ensimmäisen kuukauden sähkölasku, joka oli 19 euroa, eli n. 10 % siitä mikä olisi vastaavan ajan omakotitalon sähkölasku. Näin taitaa olla sittenkin ihan hyvä, ainakin just tänään :).

5 kommenttia:

 1. Heh ja höh, just omaa syntynyttä "ajoarkuuttani" mäkin tuolla mainostin :)
  Ei se uus elämä kuulosta ollenkaan hullummalta, vaikka kyllähän se myös vaatii. Mutta mikä asia ei? Aina on hyvät ja huonot puolet ja yllätyksiä elämä täynnä. Intuitiolla eteenpäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas! Aika usein ollaan samojen asioiden äärellä sattumalta. Kyl se on vaan kouraistava taas niitä munia ja jatkettava täysiä eteenpäin!

   Poista
 2. Eihän se ota, jos ei annakaan :) Meinasin kirjottaa, että siitäs saisivat edellisessä työpaikassa, kun nillittivät, mutta sitten mietin että ihan samanlaisia nillittäjiä löytyy varmaan melkein mistä työpaikasta vaan.
  Toivottavasti et saa tartuntaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan nillittäjävapaata työpaikkaa olekaan, mutta olettaisin tuossa toisessa työpaikassa asioiden olevan vähän paremmalla tolalla kuin nykyisessä. No, katsotaan nyt miten hommat etenee.

   Poista
 3. Ööö... En ymmärrä mikä on ongelma. Sä asut uudessa paikassa ja sulla on vähän pidempi ajomatka nykyiseen työpaikkaasi.. TIETENKIN sä haet uutta paikkaa läheltä missä asut nyt, eikä se liity Mieheen mitenkään. Toihan on loogista?! Get a grip woman!!
  Eihän tuollaista päätöstä mietitä, saati selitellä. Uusi asuinpaikka uusi työpaikka (jos hyvin käy).

  Sitähän sanotaan että mies hakee paikkaa jos se täyttää 3 vaatimusta kymmenestä. Nainen ei hae vaikka täyttää 7.
  Jos tarjolle nykyisessä kaupungissa tulee jotain mielenkiintoisia paikkoja ehdottomasti haet vaikka et 100% kaikkia vaadittuja asioita omaisi. Ja tää on käsky!!

  VastaaPoista