Lukijat

perjantai 8. maaliskuuta 2019

Suunta kirkastuu

Epämääräinen tempoilu työkuvioiden kanssa alkaa selkeytymään. Hain uutta työpaikkaa jälleen kerran. Työpaikka on laadultaan semmoinen, johon ei pitäisi olla ongelmia päästä, useampi paikka haussa ja epäsuosittu ala. Jos en pääse, niin sitten onkin jo huonompi tilanne. Mutta ei hätää, on plan b selvillä! Haen yhteishaussa  monimuoto-opiskelemaan ja haen todennäköisimmin opintovapaata nykyisestä työstä. Todennäköisesti haen opiskelemaan, vaikka saisinkin tämän uuden työpaikan. Teen sen sitten vain työn ohessa.  Jos koulun ovet eivät avaudu niin suoritan ensimmäisen vuoden opinnot avoimen puolella :)

Tuskailin tuon työpaikan hakemisen kanssa, koska se ei todellakaan ole mun unelmatyöpaikka, mutta Yksisarvisen kysymys, että viihdynkö sitten nykyisessä työpaikassa, pisti pohtimaan asiaa hieman toiselta kantilta. Ollako huonossa työpaikassa, jonne ajaa pari tuntia päivässä vai työpaikassa, joka on kävelymatkan päässä? Kyllä muutama lisätunti vuorokauteen kompensoi jo jotain.

Tuntuu aika mukavalta kun on askelmerkit selvillä. Talviloma selvensi ajatuksia ja tuli selvästi tarpeeseen!

5 kommenttia:

 1. Hyvä pointti Yksisarviselta. Toivottavasti uuden työn kans natsaa!

  VastaaPoista
 2. Jos/kun työpaikalla ollaan 8 tuntia päivässä, kai sitä mieluummin on sellaisessa paikassa, jossa viihtyy.. Ja työmatkojen lyheneminen ei ole ihan pikku juttu!
  Peukut pystyssä!!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, hyvä pointti mieheltä. Ja jos toinen paikka on kaukana ja kamala, niin parempi olla lähellä "tylsässä" työssä. :D
  Opiskelukin kuulostaa upealta idealta. On se mahtavaa, kun sun lapset on jos isoja ja niitä velvoitteita vähemmän. Ehdit vaikka mitä!

  VastaaPoista
 4. Hyvä sie! Vaihtelu virkistää joka tapauksessa :)

  -Anette

  VastaaPoista
 5. Komppaan edellisiä! Jo pelkkä työmatkan lyheneminen kuulostaa hienolta. Sulla on fiksu mies. ;)

  VastaaPoista