Lukijat

tiistai 12. maaliskuuta 2019

Yllättävä anteeksipyyntö

 Vanhemmat lukijat muistavat varmaan Tyypin? Tyypin tapasin heti avioeroni jälkeen alkuvuodesta 2012 ja ihastuin kovin. Loppujen lopuksi 1,5 vuoden tapailun ja kärvistelyn jälkeen Tyyppi halusikin jonkun muun ja alkoi seurustelemaan hänen kanssaan. Peruslaastari mulle, kirveli pitkään pois repäistessä. Toimi hyvin näin jälkikäteen ajateltuna laastarina.

Nyt Tyyppi on eronnut. Onhan se aina välillä viestitellyt niitä näitä, tilittänyt muun muassa parisuhteensa vaikeuksia ja mä lyhyesti vastaillut kohteliaisuudesta. Minkäänlaista tunnetta Tyypin viestit ei enää aiheuta, eivät ole aiheuttanut enää vuosiin. Paitsi tämä viimeisin aiheutti kyllä huvittuneisuutta.

Nyt kuitenkin, SEITSEMÄN vuoden jälkeen, Tyyppi on kuulemma kovasti ajatellut mua ja halusi pyytää anteeksi sitä, miten paskamaisesti mua kohteli silloin joskus ja oli siitä kovin kovin pahoillaan. Kovasti oli huolissaan siitä, että pidänkö häntä ihan mulkkuna. Kielen päällä oli vastata että mitäpä väliä sillä oikeestaan on pidänkö häntä mulkkuna vai en. En vastannut sitten siihen mitään. Hänestä on tuntunut niin kovin pahalta. Hän ei kuulemma ymmärrä miksi käyttäytyi niin. Oisko vaikka käyttäytynyt silleen, koska on mulkku? No voi voi. Lohduttaako pitäisi? No en lohduttanut. Sääli on sairautta näissä asioissa.

Kaikenlaisia omituisia yhteydenottoja sitä saakin. Tuleekohan näitä anteeksipyyntöjä nyt sitten kronologisessa järjestyksessä :D. Kelailijan anteeksipyyntö olis kyllä mielenkiintoista kuultavaa.

Miehet on mystisiä.

7 kommenttia:

 1. Aah, vanhoja koitetaan lämmitellä kun edellinen ei toiminutkaan tuon pidempään... olisit vaan antanu kuulla kunniansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ei oo yhtään enää minkäänlaista tunnetta jäljellä niin ei tuu edes niitä tarpeita antaa kuulla kunniansakaan :). Se on hyvä tila se :)

   Poista
 2. Se halusi kokeilla että olisitko käytettävissä, ja sitä varten pitää olla pahoillaan.. Muka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ken tietää. Tosin on tässä vuosien varrella niin monta kertaa yrittänyt kaikenlaista, ettei varmaan tullu enää yllätyksenä että ei heru :D. Miehet on kyllä usein vähän yksinkertaisia... Poikkeuksia pääsääntöön kyllä onneksi on :D

   Poista
 3. Sultahan olis saattanut vaikka saada!?
  Voi näitä. Toki onhan niissä joku osa ehkä tottakin, ehkä ne nyt kärsii ja käy läpi sitä samaa mitä me silloin vuosia sitten. Ne on vähän paniikissa, kun ei ookaan ketään.
  Samoja anteeksianeluita on kuulunut, siltä joka kosketti eniten, mutta siinä kohtaa, kun ei enää hetkeuta ja pystyy vastaamaan neutraalisti ja lyhyesti, on kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voihan se olla, että on ihan vilpittömästi pahoillaan tai sitten ei. Ihan sama :). Menneet on menneitä ja se on hyvä se.

   Poista
 4. Pitäiskö sun lähettää Tyypille laastaripakkaus. Muistat vain katsoa, että on tarpeeksi iso, niin riittää pidempään.

  Onneksi olet siitä jo yli ja tyypit eivät hetkauta.

  VastaaPoista