Lukijat

maanantai 2. syyskuuta 2019

Meneekö niinkuin Strömsössä?

Ehei, ei mene ei. Miten ihmeessä menisi, kun tässä on kyseessä mun keittiöremppa?

Remppamies tuli sovitusti tänään ja aloitti purkamisen. Mä lähdin töihin ja pidin puhelimen hollilla puheluita varten. Ensimmäinen puhelu tuli vasta neljältä

"Meillä olisi täällä vähän ongelmia"
"Ehei, ei teillä ole mitään onhelmia siellä, teillä on vain haasteita. No, mitäs haasteita siellä teillä on?"
"Viemäriputki menee siitä kohtaa mihin astianpesukoneen pitäisi tulla, eli suunnitelmaa pitää muuttaa. Suunnitelman muutoksen takia tiskipöytä ei enää mahdu, eli pitää hommata toisenlainen tiskipöytä".

Tiskipöydän toimitus tulee olemaan 19.9. Keittiö on purettu, eli olen ilman keittiövettä sen aikaa. Olisin toki voinut kuulemma itse mennä ostamaan tiskipöydän, mutta sitten olisin itse vastuussa siitä, että se sopii kaapistoon. Jätin tämän option siis välistä, ei kestä hermo tuommoista. Mikäs tässä on odotellessa valmiissa maailmassa. Onhan mulla mikro ja viiniä, kyllä niillä nyt aina kolme viikkoa pärjään. Voihan se olla, että keittiö on muuten kuosissa tämän viikon päätyttyä, tiskihommat vaan suoritetaan suihkussa. En kuitenkaan laske sen varaan, ettei tarvitse taas pettyä.

Jos Hymykuopparemppasähkömies olisi ollut urakoimassa, niin olisi kartoittanut mulle sopivat tiskialtaat, esittänyt vahtoehdot, noutanut uuden altaan, asentanut sen ja esittänyt laskun. Mutta ehei, ei täällä semmoista palvelua saa.

Positiivista on kuitenkin se, että en edes saanut hermoromahdusta tämän haasteen edessä, kai mä jotenkin osasin sitä jo odottaa.

6 kommenttia:

 1. Tosin hymykuoppa olis tarjonnut muutakin 'palvelua' :D
  Nyt ei sitäkään saa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että se on niin nössö, ettei se olis mitään yrittänyt. Ei se livenä koskaan mitään yrittänyt. Kovat on puheet, pienet oli teot. Eikä mua onneks enää vois vähempää kiinnostaa :)

   Poista
 2. Hymykuoppa olis ehdotellu maksua luonnossa, elä unoha :) Mutta ihmettelen, miten ei muka remppamies aiemmin ollu huomannu viemäriputken sijaintia tai ottanu siitä selvää.
  Viinillä ja mikrolla pärjää kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma oli ollut jonkun levyn alla. Pyh sanon minä.

   Poista
 3. Mä luulen kans, että Hymykuoppis olis jotain ahistusta tai pohdintaa aiheuttanut kumminkin :)
  Kyllä sä tänkin handlaat, vähän epämukavaa, mutta paljon isompiakin juttuja oot nähnyt.. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oonkin. Homma hanskassa :). Yksärimies keittelee mulle omassa keittiössään kananmunia, pitää mut siis munassa :D

   Poista