Lukijat

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Viimeinen loma ja haaste!

Miehen viimeinen loma meni. Reilu 5 viikkoa keikkaa jäljellä. Tuntuu niin pitkältä vaikka kuitenkin lyhyeltä. Vielä yhdet tuliaiset siis :D.  Sanoin kyllä, ettei mitään tarvitse tuoda (eipä vissiin :D ).

Sain kaksi päivää ja kaksi yötä tästä lomasta miehen kanssa. Molempina iltoina vedettiin kolmen tunnin saunapaljuttelusessio katsellen tähtitaivaan liikkeitä. Yllättävän paljon siellä taivaalla kyllä tapahtuu! Kaikenlaisia vipeltäjiä, muutaman oikean tähdenlennonkin bongasin. Erehdyin kysymään kysymyksen joka meni about näin "onko siellä ollut rauhallista". Sain arviolta 20 minuutin luennon lähi-idän tilanteesta, semmoistakin tietoa, jota en välttämättä olis halunnut. Pelottamaan rupesi vähän. Onneksi en muista ihan kaikkea mitä mies luennoi.

Mies oli jättänyt työtakkinsa tänne ja sitä viikonlopun haisteltuani (joo-o, pakkohan mun oli, ihanan tuoksuinen!) sain kuningasidean että mun pitää kirjoittaa lemmenviesti sinne taskuun! Sen tein, tuli vähän imelä :). Liitin mukaan vielä rakkausvessapaperia tekstillä "Rakkautta on yllätysviesti takin taskussa". Mieshän tietysti tunsi sen ohkaisen takin taskun läpi samantien kun veti takin päälle. Mä kauhistuin ja komensin että ei saa lukea, että lukee vasta junassa :D. Vein miehen asemalle, pussailtiin salaa aseman käytävällä (kuulemma työvaatteissa ei saa pussailla julkisesti). Sain pidäteltyä kyyneleet siihen asti kunnes vikat heipat oli sanottu ja olin kääntynyt pois päin. Ennen kuin olin autolle päässyt niin tuli kiitokset viestistä pusuhymiöiden kera. Sisäisesti varmaan nauroi mulle :).  Dokumentin nimihän oli "Ylistys x:lle", kerroin siinä mistä asioista olen onnellinen. Yksi oli mm. se että on ihanaa kun hän auttaa asioissa, joita en osaa yhtä hyvin kuin hän, esimerkkinä käytin Justin Bieberin sensuroimattoman pippelin googlettamista :D. Hän ystävällisesti kaivoi kohua aiheuttaneen kuvan mulle netin syövereistä kun en itse löytänyt kuin sensuroituja :D (ei se niin ihmeellinen ollut). On se vaan ihana mies kun noin auttaa naistaan!

Haastan kaikki parisuhteelliset kirjoittamaan puolisollenne yllätysviestin takin taskuun! Kommenttiin sitten reaktiot :)

Muoks! Parisuhteettomat voi kirjoittaa MULLE yllätysviestin kuvitteelliseen takintaskuuni :D

8 kommenttia:

 1. Ihana haaste!!! <3 Ja ihana idea!
  Oonkohan mä taas vähän maalta, kun en tiedä mitään mistään pippelikohusta?
  Ihanaa, alkaa kuulostaa ihan Puolikselta taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oot!!! Justin oli Bora Boralla lomailemassa nakuna, paparazzi tuli ja kuvasi ja laittoi nettiin. Justinin isi tviittasi "what do you feed that thing" Ja proud dad :D. Siinä se pähkinänkuoressa! Ja tietty mun piti nähdä että mitä siinä kohkattiin :D

   Poista
 2. Hmmmm sattuipa silmään Vuodatuksen etusivultakin joskus tällainen, josta kyllä en tiennyt, onko feikki vai oikea enkä kyllä kauheesti välittänytkään, kun ihan mukavaa kateltavaa oli sitten kuka hyvänsä:
  http://coverboys.vuodatus.net/lue/2015/10/butt-naked-justin-bieber-on-vacation

  Ja mie oon laittanu kans tuon vessapaperinpalan miehen taskuun, mutta ilman viestiä. Alkaa olla niin kylmät välit ettei paljoa kiinnosta rakkausviestit puolin tai toisinkaan. No mullepäin niitä ei ole ikinä tullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kuvia just etsin :D. Miten mies reagoi viestiin?

   Poista
  2. Taisi sanoa että "höh", mutta sentään ihan huvittuneesti...

   Poista
 3. Tää viestijuttu on kyllä niin hyvä idea! Muistan kun joskus kaveri kertoi harrastaneensa tällasta ja olin ihan että häh, ei oo tullu koskaan mieleen tollanen. Mutta, nää on niin näitä asioita, että ei vaadi kauhesti mitään itseltä ja antaa toiselle todella hyvän mielen :) Ja olishan se ihan kiva, jos se mies joskus tajuais itsekin toimia niin :D

  VastaaPoista
 4. Mun ukko on niin hömelö ettei se ees ite varmaan huomais sitä viestiä vaan pitäis mainita siitä mikä taas veis pohjan koko hommalta...

  VastaaPoista