Lukijat

torstai 22. kesäkuuta 2017

The greatest love of all is happening to me

Kotiuduin tänään. Ajelin reilu nelisen tuntia ja kuuntelin radiota välillä lauleskellen epävireisesti ja kovaa. Kovin oli tunteikas (ei aina niin positiivisissakaan merkeissä) ensimmäinen lomaviikko. Tampereelta lähdin ensimmäisen yön jälkeen kotiin päin, puolisen tuntia ajettuani tein u-käännöksen tkm:n suuntaan ja olinkin siellä sitten muutaman päivän.

Mutta takaisin siihen mistä mun piti kirjoittaa. Radiosta tuli Whitney Houstonin The greatest love of all. Sanat tulivat selkärangasta jostain ysärin alusta. Enhän mä niitä sanoja silloin aikanani sisäistänyt, mutta nyt ne  iski sana sanalta tajuntaan ja kovaa. Kyyneleet valuen lauloin korkealta ja kovaa. Radioversio kun loppui niin youtube jatkoi muutaman kerran repeatilla. Ja joka kerta ne kyyneleet valui.

Tässä sanaversio kyseisestä biisistä. Mähän rupesin itkemään jo tuossa alun lapsikohdassa kun aloin miettimään että olenko onnistunut lasteni kanssa ja mietin että miten vielä heitä pitäisi boostata.  Ja jatkoin toki kun päästiin itsensä rakastamiseen. Onpahan uskomattoman voimallinen biisi ainakin meille itsensä rakastamisen kanssa kamppaileville.


Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all
 


3 kommenttia:

  1. Jos ei itse rakasta itseään, kuinka joku muu voisi?

    VastaaPoista
  2. Hyvää juhannusia Puolisille ja kaikille kitkerille kommentoijille.

    VastaaPoista
  3. Tää on niin totta. Kun oppis, että ihan oma itse on se arvokkain ihminen..ja sit pitää kohdella hyvin. Kivaa kesää sulle Puolis :)

    VastaaPoista