Lukijat

perjantai 26. tammikuuta 2018

Tiltissä

Kirjoitin listan oireistani itselleni muistiin iltapäiväistä lääkärikäyntiäni varten. Tein masennustestin, josta sain pisteitä 9. "Ei masennusta"-osion ylärajalla. En koekaan olevani masentunut. Toivon väsymykseeni, uupumukseeni, keskittymishäiriöihini, nukkumisongelmiini ja ahdistukseen löytyvän jonkun fyysisen syyn.

Katson työkalenteria että oisko mulla aikaa olla saikulla jos mulla olisikin vaikka joku saikkua tarvitseva uupumus. Viikolla 5 ei tod ehdi, viikolla 6 ehkä vähän. 7-9 ei missään tapauksessa, mutta viikolla 10 kävisi kyllä. Huomaan ajatusmaailmani absurdiuden. Ihan kun voisin olla tämän asian päällä, vaikka hyvin selväksi on tullut että niin ei ole.

Katson sähköpostin varausvahvistuksesta varmuudeksi kellonajan lääkärikäynnille vaikka muistin että se oli klo 15. Näen päivämäärän, eilisen. Lääkäriaika oli eilen. Se siitä sitten tältä erää. Ei ole lainkaan mun tapaista tämmöiset sekaannukset. Aina on velvoitteet ja sovitut ajat pidetty.

Kai mä oon tiltannut.

9 kommenttia:

 1. :( Nyt uutta aikaa tilaamaan. Oot ainakin semisti tiloissa. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 2. ..... TILTISSÄ, dämit, TILTISSÄ eikä tiloissa :D :D t. sama anonyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan mä olla jossain tiloissakin :D. Uusi yritys ensi tiistaina (miks helvetissä mun sormet kirjoitti keskiviikkoa???). Pitää tsempata ihan tosissaan et onnistun menemään ajallaan sinne. Ensi viikolla ihan järkysti kaikkea muistettavaa muutenkin.

   Poista
  2. Muistilappuja jääkaapin oveen ja kännykkään yms. Ja muista kertoa rehellisesti miten uupunut olet <3

   Poista
 3. Pitäisikö pitää pieni breikki? Sinä olet tärkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kuin Taru.
   Kumpi on tärkeämpi, sinä vai työsi? <3

   Poista
 4. Voi sinua kaikkivoipaa. Sanon samaa kuin muille kaltaisillesi: saikulle kun kipeä/uupunut, ei silloin kun ehtii.
  Säästyt isommilta romahuksilta.

  VastaaPoista
 5. Kännykkään joku muistutusappsi ja siihen muistutus edelliselle päivälle ja kyseisen päivän aamuun.

  VastaaPoista
 6. No hyvä, että ensiviikolle on uusi aika. Eräs lääkäri aikoinaan totesi tiukasti: mitä pidempään siirrät lääkäriin tuloa, sitä pidemmäksi sairausloma tulee. Työpaikka on tietysti tärkeä osa elämää, mutta sinä itse olet paljon tärkeämpi. Paljon tärkeämpi.

  VastaaPoista