Lukijat

lauantai 4. elokuuta 2018

Mies

Maanantai 30.7: Mulla on huomenna treffit. Miehen kanssa, jolla on just nyt (mun mielestä) hankala elämäntilanne, joka tulee vaikuttamaan mahdollisesti mahdolliseen suhteeseen vielä pitkään. Mies itse suhtautuu tilanteeseen hyvin luontevasti ja jos koitan unohtaa tilanteen olemassaolon niin kaikki tuntuu ihan hyvältä ja luontevalta. Vaikka ekoja treffejäkään ei ole vielä ollut, niin mun läsnäoloa kirjoituskumppanina ja hymyn aiheuttajana ei ole salailtu. Se tuntuu oudolta, mutta hyvältä, koska mullahan on pääasiassa ollut näitä salailutyyppejä. Toisaalta mua myös kauhistuttaa moinen avoimuus hänen tilanteessaan. Mies osaa ilmaista itseään kirjoittamalla hyvin, joten uskon että olen saanut tosi hyvän kuvan ihmisestä jo nyt. Samalta on tuntunut TKM:n ja Raivarimiehen kohdalla ennen ensitreffejä. Kirjoittelukemiaa oli ja livekemiaa myös. Tosin Raivarimies antoi itsestään siloitellumman kuvan kuin mitä oikeasti oli. Huomenna sen sitten näkee miltä livenä tuntuu.

Tuntuu etten oikein uskalla puhua tästä kellekään, koska on se (mun mielestä) hankala elämäntilanne, joka aiheuttaa negatiivisia fiiliksiä varmasti suuressa osassa. Yhdelle ystävälle testasin kertomista ja rehellinen murska-arvio tuli. Samanlaisen olisin varmasti antanut itsekin. En uskalla edes tätä postausta vielä julkaista, koska en halua selitellä. Ehkä julkaisen tämän joskus, ehkä en. Olen onnistunut löytämään tilanteen, jollaisessa en ole vielä ollut ja jollaisessa oleminen ei ole mulle aina kovin luontevaa. Kuulostaa varatulta mieheltä, mutta semmoisesta ei varsinaisesti ole kyse. En aio kuitenkaan nyt tässä vaiheessa avata tilannetta sen enempää täällä.

On hyvin tavallinen kirjoitus- ja puhekykyinen mies, joka ei ole vielä kyynistynyt maailmaa ja deittailua kohtaan. Ei tunnu olevan haluja leikkiä naisilla ja yksi hyvä ja kiva kelpaa. Ei etsi täydellistä naista, joten mullakin on mahdollisuuksia.

Tällä hetkellä tuntuu hyvältä vaikkakin vähän pelottavalta.

Tiistai 31.7: Voi jestas että mä kammoksun ensitreffejä! Edellisistä on melkein vuosi. Toivottavasti nämä jäisivät viimeisiksi ensitreffeiksi! Aamupala ei maistu ja vessassa pitää ravata. Viimehetken päätöksenä saatan vaihtaa vaatteetkin vielä. Mikäs sen mukavampaa riisua ja pukea näillä keleillä. Ihan ku niillä vaatteilla olisi väliä. Mentävä taas vessaan...

Treffit kestivät kaikenkaikkiaan nelisen tuntia ja kemiaa kyllä löytyi, meni vähän pussailuksi :). Jatketaan tutustumista hissun kissun  :)

Lauantai 4.8: Toiset treffit tulikin yllättäen! Katselin ihan rauhassa Netflixiä ja söin jäätelöä kun vartin yli kolme tuli viestiä että onko mulla illalla mitään että jos hän tulisi viideltä käymään niin voitais jatkaa pussailua :). Katsoin kauhuissani ympärilleni ja totesin hävityksen kauhistus-mallia olevan siivon ja ajattelin että herran jestas mulla tulee kiire! Varsinkin kun kuopuksen rippiruusutkin oli vielä kaupassa. Vastasin chillisti että ei oo mitään ihmeitä että tervetuloa. Tärkeimmät ensin, eli keskeneräinen jätski pakastimeen, auto alle ja kukkakauppaan. Puoli tuntia meni siinä. Tunti aikaa siivoukselle. Millekään kokonaiselle miessiivoukselle ei todellakaan ollut aikaa, joten etenin järjestyksessä vessa-makkari-keittiö-olkkari. Pikasiivota voi esim. levällään olevat vaatteet niin että sullotaan ne Ikean kassiin ja piilotetaan komeroon. Kuin ihmeen kaupalla sain homman pakettiin ajallaan ja ehdin vielä suihkussakin käydä! Jälkihiki valuen kuivattelin deodorantteja kun auto jo kaarsikin pihaan.

Oli kivat kolmen tunnin treffit. Tankattiin toisen ihoa ja pussailtiin. Siinä on syli, jossa viihdyn ja jossa on luonnollista olla. Toinen taitaa tuntea samoin. Kolmostreffejä odotellessa :).


24 kommenttia:

 1. Hyvä! Kolmas kerta toden sanoo. Tai on ainakin helpompi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pikkuhiljaa tutustuu ja jännitys lähtee ja voi olla paremmin oma itsensä :)

   Poista
 2. Uu, kuulostaa hyvältä! <3 Mahdollinen hankala elämäntilannekin varmasti selviää ajan kanssa ja puhumalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo :). Kaikki selviää aikanaan :). Ei auta muuta kuin nauttia nykyhetkestä sen suurempia pohtimatta.

   Poista
 3. Miehellä pullat uunissa jonkun kanssa? Usko sitä ystävää...

  VastaaPoista
 4. Mä lukiessani mietin et kai sä IHAN ekana sheivasit sääret?? :D mut ei, kämppää vaan.. ;)
  Kiva spontaani vierailu!

  Ehkä tuossa tilanteessa luontevinta on antaa ajan kulua ja katsoa mitä elämä tuo eteen. Hienoa, että tarjolla on mies jonka ei tartte lakaista lumia sun jäljiltä (mä en oikeasti pääse tuosta ikinä yli :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En :D. Mä oon epiloinut 15-vuotiaasta lähtien joten ne on aika hyvässä vähäkarvaisessa tilanteessa jo :D. Lumenlakaisumies on ihan klassikko (ja nykyäänhän hänelläkin on pääsy blogiin kun pääsi se ihmeellinen aivopieru... :D)

   Poista
 5. Kohta taas itketään. Etkö hetkeä selviä yksin?

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti nyt tärppäis joku täyspäinen!

  VastaaPoista
 7. Aina, ihan aina, asiat voi mennä myös Hyvin! Toivotaan parasta!!!
  Ja oon ihan varma, että saman murska-arvion olisit antanut itse, niin kuin sanotkin :)
  Kuulostaa hyvältä tässä hetkessä, toivotaan jatkoa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, niin olisin antanutkin :D. Katsellaan rauhassa mihin tämä tie johtaa :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Joo tai sit se on keskellä sukupuolenkorjausprosessia muuttumassa naisesta mieheksi tai toisinpäin. Tai sit se onkin Nössö, Dickhead tai molemmat, joihin mulla yhtäkkiä syttyikin riitojen tiimellyksessä tunteita ja koitetaan keksiä miten saataisi homma kolmistaan toimimaan. Tai sit se onkin ihan jotain muuta. Mistä sitä tietää. Tää ei oo arvausleikki.

   Poista
 9. Ei muuten ollut mitään veetuilua tuo vankilassa-juttu. Mulle vaan tuli tekstistäsi sellaiset vibat, että saattaisi viitata siihen:

  "Olen onnistunut löytämään tilanteen, jollaisessa en ole vielä ollut ja jollaisessa oleminen ei ole mulle aina kovin luontevaa. Kuulostaa varatulta mieheltä, mutta semmoisesta ei varsinaisesti ole kyse."

  Ei siis varsinaisesti varattu, mutta ei ihan vapaakaan (?), jossain kiinni jotenkin (?).

  Ymmärräksää Puolinainen, että tuollainen noin mystinen arvoituksellisuus on vähän liian raskasta meille lukijoille. Voisitko edes hieman avata?

  VastaaPoista
 10. Olen avannut tilannetta sen verran kuin katson sopivaksi. Oikeestaan mua vähän harmittaa nyt tuon tekstin julkaisu.

  VastaaPoista
 11. Päivä kerrallaan eteenpäin vain täysillä, kaikki on mahdollista. Koskaan kun ei voi tietää tulevaa - onneksi. Olen iloinen puolestasi.
  -Marsa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Jokainen kohtaaminen opettaa aina jotain, joten miksi ei tarttua tilaisuuteen jos sattuu kohdalle :)

   Poista
 12. No vituiksihan tuo menee joka tapauksessa. Ei sua kukaan jaksa kun vähänkin oppii tuntemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse on pikemminkin siitä, että Puoliksen tarttis olla ilman parisuhdetta niin kauan että oppii tuntemaan ja rakastamaan itseään. Vain kun pärjää yksin, pystyy olemaan toisen kanssa. Ja nythän Puolis on valinnut järjestään ihan mahdottomia tapauksia. Kaikilla on heti ollut joku vaikeus. Jokainen on tuntunut niin ihanalta ensin, pussailua on piisannut, mutta aina joku tilanne päällä jonka takia suhde ei edes voi onnistua. Tämä on normaalia itsesuojeluvaistoa -- nainen joka ei ole valmis parisuhteeseen, etsii miehiä joiden kanssa se ei voi onnistua.

   Se hyvä tasapainoinen mies löytyy kun oma mieli on tasapainossa eikä miestä tarvihe enää väkisin etsiä.

   Poista
  2. Ja tuollaista ei sano kukaan, jolla ei ole jotain henkilökohtaista hampaankolossa. Katkera much?

   Poista
  3. Tota aina hoetaan, että pitää oppia olemaan yksin ja rakastamaan itseään, ennen kuin voi olla parisuhteessa. Onhan siinä toki joku perä, mutta sit kun miettii et joku on tosi tasapainoinen ja sinut itsensä kanssa ja ollut parisuhteessa 30 vuotta ja SIT kun tulee ero se kaikki tasapaino ja rakkaus loppuukin seinään.

   Ei tuosta mun tekstistä ottanut kyllä tolkkua. NAurua!

   Musta ihmiset pariutuu liian aikaisin tai liian myöhään. AIna on joku vialla, eli sallitaan ihmisten tehdä kuten tekevät. Se on elämää!!!

   ELi go puolis go!!! :)

   Poista
 13. Puoliiiisssss, tuu kertoon miten miehen kanssa kävi. Tutustutte vielä vai kosahti johonkin, kuten frendini aina nauraa omalla kohdallaan. "et johonki tääkin kosahtaa". Kyseinen ystis on muuten sun kaa usein samassa tilanteessa ja taaskin. Käynyt parilla treffillä leskimiehen kanssa.

  VastaaPoista