Lukijat

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kutkutusta ja hattaraa

Nyt tapahtuu hurjia ja kutkuttavia asioita!  Hyviä ja jännittäviä asioita tapahtuu, en tosin niistä uskalla vielä tässä vaiheessa puhua tarkemmin. Ihan vain ennakkotietona, että elämä ei todellakaan ole käymistilassa, vaan pinnan alla tapahtuu.

Kaksi kirkasvalolamppua, kutkuttavat asiat ja viikonlopun auringonsäteet ovat nostaneet mielialaa kummasti. Hieman tulevaisuus hirvittää (koska olen näköjään tullut vanhaksi ja uskallus ei ole ihan samalla tasolla ennen), mutta mä uskon vahvasti, että kaikki menee just hyvin ja niin kuin on tarkoitettu :).

Tapasin Yksisarvismiehen (saatetaan tuntea jatkossa myös nimellä Y-mies, Y, Mies, Ihana Mies, Rakas, Taruolento tms :D) pojan  ja hänen lähimmät sukulaiset tietää musta, joten ehkä voin hieman hellittää joistain peloista.

Miehen pitkään pohdittu bloginimi juontaa juurensa mun treffipalstailmoituksesta, jossa luki mm. näin:  "Toistaiseksi epäilen että yritän löytää yksisarvista tai vastaavaa taruolentoa, mutta olen mielelläni tässä asiassa väärässä :)." Mies kirjautuu treffipalstalle, laittaa vain yhdelle naiselle viestin ja löytää samantien hyvän. Ai perkele, kyllä se on joillekin helppoa! Tai ehkä se ei vaan ole niin nirso kuin mä :D. 

Tuntuu niin hyvältä pussailla syyspimeydessä auton takapenkillä ikkunat huuruun tai juoda järvenrannassa Rakkaus-muumimukista kahvia iltakävelyn lomassa ja katsella kahden kylki kyljessä istuvan ihmisen varjon piirtymistä rantaan.  

Tuntuupas hyvältä purskahdella vaaleanpunaista hattaraa :). 

Aurinkoista sunnuntaita!

6 kommenttia: