Lukijat

lauantai 9. syyskuuta 2017

Menneiden kaivelua

Katsoin eilen The Notebookin ja jostain syystä se sai mut ajattelemaan Sitä Miestä Joka Mut Viimeksi Jätti. Siitä on jo yli puolitoista vuotta ja edelleen arpi tuntuu välillä kovin tuoreelta. En kuvittele notebookmaisesti että meistä tulisi vielä joskus pari, en todellakaan. En mä tiedä miksi se vielä kummittelee mielessä. Se ärsyttää mua just nyt ihan helvetisti. Eihän se mua rakastanut. Jos olisi rakastanut niin ei se olisi jättänyt.

Jotta vellominen tässä asiassa olisi täydellistä niin näin vielä untakin hänestä. Oli kiva uni ja kaikki oli hyvin. Tosin herätessä vitutti ihan megalomaanisesti se, että miksi pitää tommosia unia nähdä. Auttaiskohan joku hypnoosi tai joku tähän kun aika ei näköjään auta. Ehkä se on vain se mun The one that got away joka kummittelee loppuelämän.

Luojan kiitos satun tänäänkin olemaan selvinpäin, joska itseäni kiusatakseni avasin jopa meidän fb-keskustelun ja luin viimeiset jutut tammikuulta 2016 kun oltiin jo erottu. Kaunista ja pohdiskelevaa molemmin puolin.

Mäpäs jatkan hengittelyä tämänkin asian kohdalla niin eiköhän se siitä taas painu pois mielestä.

Nimeä mies nro neloselle on kyselty. On kauhean vaikea keksiä sopivaa. Ehkä se on tähän hätään vaikka Kokonainen Kaupunkilaismies, eli KK.
11 kommenttia:

 1. Minusta sinun kannattaisi ottaa yhteyttä mainitsemasi mieheen ja kertoa sydän auki hänelle kaikki. Ei se, että hän jätti sinut, välttämättä tarkoita sitä ettei hän olisi rakastanut. Ehkä hænellä oli vahvat tunteet ja hän pelästyi niitä?

  Ei ole oikein sinulle eikä KK:lle, että hän on korvike. Selvitä siis menneet asiat, jotta voit tietää, voiko KK:sta tulla sinulle Tärkeä vai onko tiesi toinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei KK ole korvike eikä kukaan muukaan tuon eron jälkeinen ole ollut korvike. En myöskään voisi kuvitella jatkavani mitään semmoisen ihmisen kanssa joka teki mulle niin kuin teki. Se on vain semmoinen asia joka pitää jättää taakse. KK on kyllä semmoinen ihminen jolle voisin kuvitella kertovani tämänkin asian ja uskon että ymmärtäisi. En nyt kuitenkaan vielä ainakaan aio kertoa.

   Poista
  2. Jostakin se kertoo, että ihminen kummittelee mielessä. En tiedä mitä hän teki sinulle. Erikoista, että hän palaa mieleesi, jos hän on toiminut törkeästi.

   Ei kukaan ole toisen korvike sanan varsinaisessa merkityksessä, ei voi eikä pidä olla. Mielenkiintoista kyllä, että nyt, kun sinun "pitäisi" olla korviasi myöten rakastunut, toinen mies palaa mieleesi. Jokin viesti sillä asialla on.

   Poista
  3. Ei mun tarvitse olla toisien treffien ja viikon tuntemisen jälkeen korviani myöten rakastunut :). Näin on hyvä, ei tarvitse kiirehtiä tunnetasolla mihinkään. Omalla painollaan saa mennä.

   Onhan tuo mies kummitellut mielessä säännöllisen epäsäännöllisesti sen reilu 1,5 vuotta jo, joten eihän tässä mitään uutta varsinaisesti ole :)

   Poista
  4. Höpsis unet tarkoita yhtään mitään :D
   Mutta toki JOS on oman pään sisällä jotain käsittelemätöntä, ne kannattaa käsitellä. Mutta ei siihen sitä toista tarvita.

   Poista
 2. Eri mieltä edellisen anonyymin kanssa. Uuden ihmissuhteen aloittelu voi nostaa hyvinkin vahvasti mieleen myös edellisiä, varsinkin sellaisia, jotka ovat päättyneet jotenkin hämmentävällä tavalla.

  En missään tapauksessa lähtisi riskeeraamaan uutta, lupaavalta näyttävää ihmissuhdetta sillä, että alkaisin enemmälti roikkua vanhassa, esim. ottamaan yhteyttä. Vahvojen tunteiden takia kukaan ei eroa. Ja jos joku ihmetyyppi
  eroaisikin, niin palaisi kyllä nopeasti takaisin.

  Suosittelisin keskittymään tämänhetkiseen, mutta samalla antamaan mielen ihan vapaasti vaellella myös menneessä. Kaikella on prosessin kannalta tehtävänsä.

  Tsemppiä ja onnea ihanalle Puolikselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :). Onhan se nähty jo aika monta kertaa että vaikka sinkkuna olisikin kypsä, kokonainen ja normaali olo niin kyllä ne tunteet ja parisuhde nostaa semmoisiakin tunteita, joita ei välttämättä haluaisi. On vaikea harjoitella esim. menettämisen pelon käsittelyä jos ei ole sitä kohdetta jonka kanssa harjoitella. Ei ne tunteet silloin tule käsiteltäväksi kun olisi aikaa niitä työstää.

   Hyväksyn sen että kaikenlaisia tunteita tulee ja menee. Joskus kirjoitan niistä, joskus en :).

   Poista
 3. Jotkut vaan jättää syvemmän jäljen kuin toiset. Ehkä ne on niitä tietyllä tavalla "oikeita" tai niissä on jotain sellaista unelmaa, että niiden kanssa voisi kuvitella elävänsä niin täysillä. Itsellä ainakin on tuollaisia, jotka on jäänyt kummittelemaan ja toiset taas unohtunut hyvinkin nopeasti. Niin se vaan menee, ei sille mitään voi eikä tarvi voidakaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen että tuossa oli just se unelma joka ei koskaan ehtinyt hiipua mulla kunnes se sitten jo loppui. No, se on vain elämää :)

   Poista
 4. Mulla oli joskus sellainen ero joka jätti ihan vereslihalle. Sitä vielä vaikeutti se, että oltiin samassa työpaikassa, kuten myös se barbinainen, jonka kanssa alkoi olla noin kuukausi myöhemmin, ja se että tää tyyppi oli ollut myös ystävä. En kumminkaan suostunut siihenkään, että olisin vielä kaiken muun lisäksi menettänyt hyvän duunin, joten jäin ja sinnittelin. Onneksi ei sentään mitenkään päivittäin nähty. Vuosia siihen meni mut pääsin asiasta yli niin ettei oikeestaan tuntunut juuri miltään, pystyin juttelemaan ja vitsailemaan kuin oltais oltu kavereita taas. Ei kyllä oikeesti oltu, mutta asia ei aktiivisesti vaivannut mua ja oli pari uutta lyhyttä suhdettakin.

  Sitten tapasin nykyisen aviomiehen. Kaikki eteni ihan tosi nopeasti ja yhdessäolo tuntui alusta asti todella oikealta ja helpolta. Ja sitten näin tosi todentuntuisen unen, jossa tämä eksä halusikin mut takaisin. Heräsin uuden miehen vierestä vihaisena ja järkyttyneenä siitä, että ex nyt tässä tilanteessa tunki takaisin uniin. Mutta sitten jotenkin ymmärsin, että ehkä mä tarvitsin vielä tämän, että voin käsitellä asian loppuun tunnetasolla. Että siihen oli syynsä että näin tuon unen juuri silloin enkä aiemmin, eikä se todellakaan ollut se, että uusi suhde olisi joku laastari, vaan nimenomaan se, että nyt vihdoinkin mun elämään oli tullut joku merkityksellisempi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Kamala tilanne sulla, hattua nostan sitkeydestä! Kaikella on tarkoituksensa näköjään :)

   Poista