Lukijat

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Puoliksen iholla, jakso 2.

Koska mulla ei ole juurikaan oikeaa asiaa niin päätin kirjoittaa Iholla-sarjan jakson eilisestä päivästäni.

Heräsin ja totesin lunta sataneen ihan liikaa. Kahlasin kumisaappaissa laittamaan auton käyntiin ja lapioin ajotien ja pihatien rajalta auran heittämät isoimmat lumikökkäreet sivuun. Pohdin että onko lunta niin paljon, että auto ei kulje pihasta tielle ja että pitäisikö tehdä lumitöitä. Päätin yrittää kovalla kaasutuksella. Hyvin meni ja pääsin tielle. Päätin tehdä reippaasti lumityöt kun pääsen kotiin. En todellakaan ole aamuihminen.


Töitä hitaalla mutta varmalla otteella, varasin työn lomassa joulumatkan Riikaan mulle ja KK:lle. Ruokiksen vietin autossa parkissa lurettamalla, onhan Pokemon-eventti käynnissä. Töiden jälkeen jatkoin pelaamista vaikkei olisi huvittanutkaan. Pikkuhiljaa valuin kotiin päin. Pysähdys raidille (sosiaalinen pelitapahtuma), jossa tapasin myös Ystäväni, jota en nykyisellään juurikaan enää näe. Raidin jälkeen lisää pelaamista parkissa. Ohi meni tyyppi, jota epäilin virtuaalituttavakseni pelipiireistä. Kohta tulikin whatsapp-ryhmään viesti että eipäs hän ois uskonutkaan lurettavansa koskaan mun laittamilla lureilla. Sain varmistuksen että tyyppi on se, joksi häntä luulinkin ja kutsuin hänet lämmittelemään autooni. Istuin pelottavan näköisen partahemmon kanssa puolisen tuntia lurella ja juteltiin niitä näitä. Kolmisen tuntia työpäivän jälkeen pelailtuani ajelin kotiin. Olin yllättynyt yllättävästä sosiaalisuudestani ja heittäytymiskyvystäni-

Lumet oli odottamassa, mutta koska ei huvittanut niin en tehnyt lumitöitä. Lumet ovat kolaamatta edelleen. Tänään olisi kai pakko, koska seuraava myräkkä on kuulemma tulossa.

Kotiin päästyäni ei tapahtunut kertakaikkiaan yhtään mitään. Oli pysähtynyt ilta. 


7 kommenttia:

 1. Elääkö muutkin näin kuivaa elämää. Mä oon luullu että kaikilla muilla on joka ilta siemennäkkäriä paahdetulla friseesalaatilla ja luomujoogaa kumppanin kanssa ja jouluaskarteluja Michael Bublen joululevyn soidessa takkatulen lämmössä. Toivoo tylsä ja kateellinen, mulla ei oo edes pokemoneja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on täydellinen hetki aloittaa Pokemonin pelaaminen koska on event :D

   Poista
 2. Unohda lumenluonti. Perjantaina luvattu +8 ja sadetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi helvetti! Enpä tajunnut katsoa säätiedostusta ennen kuin tein jo ne lumityöt. Oon vaan kuunnellut rummutusta vuosituhannen lumimyräkästä jonka pitäisi tulla tänään. Mutta onhan meitä meteorologit ja media ennenkin kusettaneet.

   Poista
 3. Kalkkeutunut Kuusamosta päivää!
  Suurin osa lurettamisista meni ohi koska olen jo museorekisterissä ja poistoon menossa :)
  Ei vaan, vanhempi systerini joka on really old, on aivan hulluna pokemoihini ja joka kerta kun näen hänet, hääp ei puhu vaan karjahtelee Pokemon - maailman tapahtumista sen verran äänekkäästi ja kovalla ilmanpaineella että jopa tämä mun kaljuni vetää kurttuun tuonne takaraivolle joten olen kyllä hieman hajulla pelistä :P

  Himonsa kullakin ja toivon sulle menestystä Eventissä, hieman uteliaisuuttani herätti KK, Ystävä ja JUlma Partamies - ihan sen takia että sulla on aina niin kovin värikäs ja mielenkiintoinen seurakunta jos näin voisi sanoa :D
  KK lienee enemmän kuin frendi?

  Nii ja oikein mukavaa sunnuntain jatkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tänne! Eventti on sujunut hyvin ja pääsin nextille levelille. Pikkuisen vitutti menneellä viikolla kun istuin 5 tuntia autossa ja luretin pakkomielteisesti.

   KK on Kokonainen Kaupunkilaismies, jonka kanssa on pidetty nyt yhtä jo kolme kuukautta. Sun blogitauon aikana mulla kerkesi olla myös Tavallinen Keski-ikäinen Mies, jonka päästin lukemaan blogini jossain perin hämärässä mielenhäiriössä. Suhteesta ei tullut kuin paha mieli ja taloudellisia menetyksiä (TKM asui hevonperseessä ja sinne ja takaisin ajoi noin tankillisella dieseliä) . Sitä lystiä kesti puolen vuoden verran.

   Eipä mulle kai sen kummempia ole tässä ehtinyt tapahtua. Kropan takuu on loppunut ja paikat hajoilee, mutta se lienee tässä iässä ihan normaalia :)

   Poista
  2. Ahaa, no onhan sulla on ollut toimintaa ja se on hyvä juttu se. Moni kun jymähtää himaan ja jää niille sijoilleen, kuka katkeroituen ja kuka mitenkin eikä tämä koske pelkästään naisia vaan myös meitä miehiä tai no, äijäthän yleensä keskittyy pulloon - siis ne jotka antavat periksi tai mien sen sanoisi, ryhtyvät rypemään itsesäälissä.

   Ei muuta kuin lykkyä lurettamiseen - kummallakin kentällä koska lureja on hyvä viritellä valmiiksi (sillee pieniä ja huomaamattomia) jos KK:n kanssa ilmenee ongelmia.

   Jaksamista Puolis!

   Poista