Lukijat

keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Game over

Se on ohi nyt. Tähtien asento muuttui ja kaikki alkoi menemään päin persettä. Tilannehan meni sen uuden talon kanssa niin että kun oltiin pääsemässä siihen vaiheeseen, että olisi päästy varaamaan kaupantekoaikaa myös tulevalle talolle niin myyjä alkoikin venkuloimaan.  Mun talon ostajien kanssa oli jo asiat siinä vaiheessa että kauppakirja oli jo tehty, aika kauppojen tekoon varattu, tarvittavat dokumentit hankittu yms. yms. Rahaa hienosti siis jo kulutettu.

Myyjä muisti mainita että tilasta muuten sit lohkaistaan 2000 m2 siihen naapuritilaan. Mä siihen että ei kyllä käy. Satuin tietämään, että jos pinta-ala laskee alle tietyn neliömäärän niin koko tila verotetaan eri tavalla kuin jos pinta-ala olisi isompi. Tuo 2000 m2 pienennys olisi näin tehnyt ja nostanut kiinteistöveroa monta sataa vuodessa. Toinen vaihtoehto olisi  myyjän mielestä se, että sitten nostetaan hintaa 2000 euroa. Mä olisin jopa voinut myöntyä tonnin nostoon ihan vaan että olis saanut ne kaupat aikaiseksi, mutta ei, äijä ei tinkinyt YHTÄÄN. Eikä tässä vielä kaikki. Äijä muisti mainita vasta tässä vaiheessa, että laajennusosan lopputarkastusta ei ole kiinteistöveron nousemisen pelon takia tehty. Kysyi että haluaako että jätetään tekemättä vai että se tehdään. Voi hemmetiperkele! Aika oleellinen juttu jätetty kertomatta! Kaikki nämä yhdessä teki sen, että päätin luopua unelmastani. Luovuin siitä käytännössä siinä vaiheessa kun ilmoitin myyjälle että mun tonnin tarjoukseni on voimassa tämän päivän loppuun asti. Tiesin ettei se äijä siihen suostu, joten game over. Ties mitä kaikkea uutta paskaa olisi vielä tullut esiin ennen kuin nimet olis ollut paperissa tai jopa kauppojen teon jälkeen. Parempi kai näin.

Oli tosi vaikeeta kertoa mun talon ostajille että homma menikin vituiksi ja eivät saakaan tätä taloa. Tuntui uskomattoman pahalta tuottaa pettymys. Hetken ajattelin jopa että jos myisinkin ja toivoisin parasta että joku kiva paikka vielä löytyisi, mutta niin kuin jo todettu, vituiksi menee jos hoppuilee.

Eli unohdan talohössötyksen, maksan oppirahani eli kuntotarkastuksen itse ja koitan unohtaa koko paskan. Kalliit oppirahat.

Oon niin pettynyt että itkettää. Ehkä unelmia ei kannatakaan jahdata.


10 kommenttia:

 1. Voi myrkky! Huijari koko äijä. Toivottavasti ei ikinä saa taloaan myytyä. Tottakai petyttää mutta säästyit sentään huonoilta kaupoilta. ♥Hali♥

  VastaaPoista
 2. Älä ihmeessä lannistu. Nyt sisuuntuminen kehiin ...

  VastaaPoista
 3. Tosi ikävää :( mut älä lannistu! Jos tää unelma ei toteutunutkaan niin uusia unelmia tulee, oot ainakin kokemusta rikkaampi ja tiedät mitä kaikkea eteen voi tulla. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kyllä unelmiaan kannattaa jahdata. Tai tavoitella, tai mitä nimeä siitä nyt haluaa käyttää. Harva asia putoaa vallan syliin.

  Se ei nyt ollut tämä. Se voi olla seuraava. Todennäköisesti säästyit juuri joltain karmaiselvalta. Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 5. No voi v. Ja toisaalta. Seuraava tilaisuus on parempi ja nyt noi tarkastukset tehty
  Mut jo on paskaa et noin epeli myyjä.

  Kaikki järjestyy.

  VastaaPoista
 6. Pyh! Nyt nokka kohti uusia unelmia!

  Myy talosi ja muuta siksi aikaa vuokralle, että löydät uuden, tuhat kertaa paremman unelmatalon! Keväällä taloja on myytävänä paljon enemmän kuin talvella!

  Tsemppiä :)

  -Anette

  VastaaPoista
 7. Hyvä että vältyit tuolta talolta koska ei takuulla olisi ollut viimeinen ikävä yllätys, sellaiselta kuulostaa koko äijä. Mut älä lannistu, unelmia tulee vielä vastaan! Ehkä vielä parempiakin taloja, ja nyt kun olet tehnyt esityöt niin seuraavan kerran on nopeampaa ja vaivattomampaa.

  VastaaPoista
 8. Vaikka vituttaa jo menneet rahat, pahempaa olis ollu kun myyjän jäljiltä olis alkana tulla lisäongelmia taloon liittyen. Paska ja kiero myyjä eli hopeareunuksena taas, että säästyit ehkä todella pahoilta ongelmilta.
  Ottaahan tuo päähän, ja saakin ottaa. Mutta jos se jokin talo jossain on sun unelma, mieti nykyisen myyntiä ja vuokralle lähtöä.. Kattelet sit rauhassa uutta.
  Tämä ei ollu tarkoitettu...

  VastaaPoista
 9. Voi ei! :( Mutta komppaan muita, tämä ei ollut tarkoitettu. Lisäksi myyjä kuulostaa melko kierolta. Mutta vaikka nyt rahat meni kuntotarkastukseen, niin sitten mahdollista tulevaa myyntiä varten sulla on se jo valmiina. :)

  VastaaPoista