Lukijat

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Mä herään eloon, eloon, eloon, eloon

Kevät, aurinko, lämpö, stressin väheneminen yms ovat saaneet aikaan sen, että olen herännyt eloon. Nautin täysin rinnoin auringosta, lämmöstä ja vapaudesta. Liikuntakin on tullut kuvioihin mukaan  ja suklaa ja viini ovat vähentyneet kuvioista. Miehiä ei ole kuvioissa eikä edes suunnitelmissa.

Olen löytänyt pyöräilyn ja uusien paikkojen löytämisen ilon taas. Yllätyin miten kauniita maisemia löytyi alle 10 kilometrin päästä kotoani.
Suurta iloa on tuottanut myös pikkupoikien kunnioittava kuiskuttelu raidilla (pokemonjuttuja) "ooooh, (tähän mun pokemonnimi) on täällä myös". Kahden vuoden työ on tuottanut tulosta ja kunnioitettavan statuksen pokemon-yhteisössä, mikä voisi olla hienompaa kuin se! Just nyt en ainakaan keksi :D

Välit kuopuksen kanssa on lähentyneet, suostui jopa eilen lähtemään mun kanssa suppailemaan. Viime vuonna ei missään nimessä halunnut edes kokeilla, koska ilmeisesti pelkäsi niin paljon epäonnistumista. Hyvin meni eilen eikä kukaan pudonnut eikä muutenkaan epäonnistunut. Vesi oli uskomattoman lämmintä.

Elämä on just nyt aika ihanaa :)

5 kommenttia:

 1. :) :) :) <3 <3 <3 ihana kuulla!! Hyvä sinä :) :)

  VastaaPoista
 2. ❤️ ... eloon, iloon, elämään! ❤️

  VastaaPoista
 3. Nautinnolliseen elämään ei aina tarvita miestä. Elä ja iloitse :)

  -Anette

  VastaaPoista
 4. Nauti ihanasta kesästä - kunnon me time -meininkiä!

  VastaaPoista