Lukijat

keskiviikko 29. elokuuta 2012

Mä sain sen!

MÄ SAIN SEN DUUNIN! Mahtavaa, upeeta, loistavaa! 250 km päivittäinen ajo vaihtuu 6 kilometrin kävelyyn tai pyöräilyyn! Mä en vois olla tyytyväisempi! Tai no, oisin toki jos palkkatoive olis mennyt suoraan läpi, eli että saisin edes sen, mitä täällä saan (mikä ei ole sekään paljoa), mutta ei se mitään. Kyllä helpotti! Nyt pitää vaan vähän opetella uusia juttuja kun ei täydellisesti ole kaikki osa-alueet hanskassa, mutta kyllä se työ sitten opettaa. Ja annoin ihan rehellisen kuvan osaamisestani kuitenkin, eli tietävät myös mun puutteet.

Ne ei kyllä varmaan tajua, että miten paljon tämä mulle merkkaa! Puhelimessa olin niin äimänä, etten saanut sitä tuotua julki varmaan. Eikä itkeminen puhelimessa olis ollut varmaan ollenkaan cool :D.

Mutta siis sairaan hyvät fiilikset just nyt!

6 kommenttia:

 1. Onnea kovasti. Tuossa sun postauksessa ainakin välittyi miten kiitollinen oot paikasta.

  VastaaPoista
 2. Hieno homma, ihanaa ja onnea uudesta työpaikasta!!!
  Tiedän kokemuksesta, että pitkä työmatka (vaan 22km-bussilla-40min)ei ole kivaa, se on vapaa-ajan haaskausta ja poissa perheeltäkin.
  EK

  VastaaPoista
 3. Suuren suuret onnittelut! :)
  Jospa hyvän työn (ja ennen kaikkea sopivan työmatkan) jälkeen myös muut asiat kääntyisi parhain päin.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille onnitteluista! Nyt on vaan jotenkin tyhjä ja turta olo jostain syystä. Outoa. Mutta ehkä tää on vaan jotain jännityksen purkautumista tai jotain.

  VastaaPoista