Lukijat

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Tyyppi, remppa, tyyppi, remppa

Pää on tyhjä, mutta taas olis kyllä aika päivittää blogia. Yritetään pinnistää.

Työt alkoivat ja väsymys sen myötä. Kamalaa mulle herätä viideltä. Joo, olishan mulla liukuva työaika, mutta en mä halua koko iltaakaan siellä käyttää. Nythän mä olen kotona JO viideltä. No, onhan mulla uusi työpaikka hakusessa, mutta eipä ole löytynyt.

Keskiviikkona pistin remppajengille viestiä, että kertovat nyt suoraan, että pystyvätkö hoitamaan homman loppuun asti vai ei. Kerroin ymmärtäväni jos eivät pysty, mutta että kertoisivat rohkeasti niin keksisin jotain muuta, että saan rempan valmiiksi ja pääsisin pesulle ja saunaan. Sain viestin takaisin että aloittavat heti huomenna (torstaina) oikein urakalla tekemään kylppäriä ja pistävät kaikki muut projektit holdille. No, tuo tyydytti mut ja odotin luottavaisena (mutta myös epäileväisenä) torstaita. Torstai tuli, ajelin töistä kotiin kun tuli tekstari, että eivät pystykään tulemaan, mutta sunnuntaina alkaa ihan täydellä rähinällä. Voi jestas, että kirosin autossani. Olinhan mä aavistellut tuota kun kuulin Ystävältä, että heidän autonsa ei mennyt katsastuksesta läpi. Taas ollaan tilanteessa, että mä ymmärrän helvetti koko universumia, mutta kukaan ei tunnu ymmärtävän sitä, että mä haluan SUIHKUUN! Ja että tää lämpimän veden ja pesutilojen puute vaikuttaa mun seksielämään. Perkele! Saas nähdä monelta tulevat tänään. Kello on jo 10:30

Mun seksielämästä puheenollen, olen miettinyt, että pitäisköhän mun rauhoittua. Tai olenhan mä käytännössä rauhoittunutkin. Moneen viikkoon en ole kenenkään uuden kanssa ollut, enkä pahemmin vanhojenkaan. (ai kamala kun tuo kuulostaa jotenkin pahalta, siis että panisin kaikkea mikä liikkuu)  Niin, siis pitäisköhän mun rauhoittua. Haluaisin jatkaa Tyypin kanssa keskustelua siitä, että mitä esteitä se näkee meidän parisuhteen esteenä (mun veikkaukset: raha, välimatka). Ja millaista suhdetta mä haluaisin (se kyllä pitäisi ensin selvittää itsellenikin). Mutta tommosta keskusteluu on niin vaikee jatkaa silleen suunnitellusti. Äh. Vaikeeta. Onhan se myöntänyt, että se tykkää musta tosi paljon eikä haluu mua koskaan menettää. Mitä sekin sit tarkottaa. Toi keskustelu tuli silloin nii puun takaa, että mä vaan räpyttelin kosteita silmiäni skypessä ja ähkin. Hmm.. itseasiassa en ole tuon keskustelun jälkeen ollutkaan kenenkään muun kanssa. Mä kuvittelin, että on ollut oikeita esteitä, mitkä on romuttaneet suunnitelmat, mutta pistää miettimään, että jos onkin ollut henkisiä esteitä. Muutenkin kun tää päänuppi tuntuu olevan vähän heikoissa kantimissa välillä niin ehkä pitää tosiaan rauhottua.

Eilen mustikkametsässä pohdiskelin syntyjä syviä, Tyypistä, taas. Että häpeekö se mua? Jos se ei haluakaan mun kans mitään kun se häpeää mua. Jollain keskustelupalstalla oli juttua siitä, että pyöreät naiset kelpaa kyllä sänkyyn, mutta ei omaksi. No, ehkä se oli vaan jonkun yksittäisen  ihmisen mielipide, mutta pisti miettimään, että jos se onkin näin? Järki sanoo, että ei se niin ole, mutta epävarma, hyväksyntää hakeva tyttönen ajattelee toisin ja miettii, että pitäisi yrittää laihduttaa, taas. Kun exäkin on laihduttanut eron jälkeen.

On Tyypin ja mun suhde sen verran kuitenkin edennyt, että ollaan nyt toistemme fb-kavereita. Laitoin sille kaverikutsun pari viikkoa sitten. Viikon se sitä roikutti kunnes poistin sen. Sitten otin esille sen, että mitä jos se vaikka kuolee yllättäen? Että mistä mä saisin sen tietää? Kun kuitenkin haluan tietää. En mistään tietäisi. No, Tyyppi sanoi, että jos se ei kahteen viikkoon vastaa viesteihin niin sitten siitä voi ajatella että se on kuollut. Voi herran jestas! Kommentoi vielä että tommosiakos te naiset kelaatte, että oonko mä tosissani :D. No olin! Ja tiedän, että en mä oo ainoa nainen joka tämmösiä kelaa. No, sitten se kuitenkin keksi että fb:stähän mä saan sen tietää sitten, johon mun oli kommentoitava, että mutta kun ei se ole halunnut olla mun kaveri. Sanoi sitten että sen piti miettiä sitä juttua ja sitten se pyyntö olikin jo poistunut eikä se löytänyt mua. Mukamas. Ja että ei jaksa selvittää seksielämäänsä uteliaille. No, en mä oo ainakaan joutunut selvittämään mun miespuolisia fb-kavereita kenellekään. Ja taas tuli fiilis, että häpeääkö se mua. No, kavereita ollaan nyt, ja uusi ongelma on noussut mun päähän. Saanko mä tykätä sen jutuista, kommentoida? Asiallisesti tietysti. Eikä mitään paikkapäivitystä "Puolinainen ja Tyyppi paikassa Tyypin sänky" :D. No joo, pitäisi ottaa puheeksi.

Telkkariton elämä on muuten sujunut yllättävän hyvin (telkkari siis hajosi ukkosen takia 2 viikkoa sitten). En oikeastaan edes kaipaa sitä. Kyllä mä uuden meinaan hommata kuitenkin. Mutta aika menee siis ilman telkkuakin. Noi tietotekniset ongelmat kyllä meinas räjäyttää mun pään ihan totaalisesti.

Oliskohan mulla vielä muuta sydämellä? Pinnistetään... Ei kai mulla sitten ole. Tyyppi, remppa, Tyyppi, remppa. Siinäpä mun elämä kai sitten pähkinänkuoressa tällä hetkellä...

Edit: remppatyypit tuli klo 17:00  ja lähtivät klo 18:00. Mitään eivät lähtiessään sanoneet. Ei voi olla todellista, ei voi! Siis seriously!

4 kommenttia:

 1. Minusta tuntuu, että sun kylppäri/saunarempasta ei tuu valmista koskaan tuolla menolla. Olekko sä maksanut jo etukäteen niille tekijöille? Jos oot,niin paha juttu, mutta jos et oo, niin mä hankkisin sun tilanteessa uuden/uudet tekijät, sillä täytyyhän ihmisen päästä kotonaan saunaan ja suihkuun,talvikin tulossa.
  Tää on mun mielipiteeni.
  EK

  VastaaPoista
 2. Niinpä, mä tiedän! Siksi mä laitoinkin sen mukatiukan viestin sillon keskiviikkona. Mun ongelma on vaan se, että toinen remppatyyppi on Ystävän poika ja tutulle on niin paljon vaikeempi olla tiukkana. Ja väleissäkin pitäis pysyä. Lupasi että pääsen syksyllä saunaan. Mun mielestä kyl nyt on jo syksy. Mutta tänään jos ei ala tapahtumaan ja rivakalla otteella niin pitää yrittää ottaa joku tiukempi tyyli.

  En ole maksanut niille etukäteen onneksi. Tästä opin sen, että en kyllä tuttuja tule enää käyttämään ainakaan tämmöisissä projekteissa.

  VastaaPoista
 3. Nii-in tutulle on helppo sanoa,et "kyl mä tuun silloin ja silloin", vaikkei oo aikomustakaan tulla, kun tietää, että tuttu ei oikein voisi tai haluaisi sanoa ystävyyttä irti.Rupea tunkemaan joka päivä suihkuun sille tutulle ja pari-kolme kertaa viikossa saunaan,niin eiköhän rupea miettimään, että tarvis tehdä sen mitä on luvannut.Täytyshän miehen olla sanansa mittanen, muuten ei oo mies eikä mikään, näin meillä sanottiin kun olin lapsi.
  Kyllä meidän naisten tulee päästä pesulle joka päivä.
  EK

  VastaaPoista
 4. Ei tuo suihkussa ravaaminen oikein auta kun jätkä käy itse samassa suihkussa kuin mä, eli äidillään :D. Asuu äitinsä pihamökissä ilman vettä, on asunut jo vuoden. Että sikäli se varmaan ihmettelee, että mikä mua kiristää kun vasta 3 kk olen asunut. Mutta mä en tykkää haista niin pahalle kuin se.

  VastaaPoista