Lukijat

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Erehdyin kauppakeskukseen

Ja niin kun mä vannoin etten mene noihin ostoshelvetteihin. Ja meninhän mä. Olisin jopa ostanut jonkun minikuusen että saan mun lahjat kuusen alle. Postissa tulikin mulle jo yksi lahja, outoa, kerrassaan outoa! Kuusta ei ollut enkä saanut toistakaan juttua minkä takia sinne menin.

Niin, siis erehdyin sinne kauppakeskukseen, kauheasti ihmisiä. Ei se väenpaljous niin ahdistanut, mutta siellä oli joku kuoro laulamassa joululauluja. Joulumaa kajahti heleästi. "Itsestäni etsittävä on mun joulurauhaa". Iski ahdistus ja silmät täyttyi kyynelillä. Suunnittelemani glögikinjäi ostamatta kun oli pakko päästä äkkiä pois sieltä ennen kuin alaluomi antoi periksi ja ei pystynyt enää pidättelemään tulvaa. Melkein juoksuksi pistin. Ulos, kiroilin puoliääneen itseäni parkkiksella ja ajoin kotiin.

Viikon päästä se on jo ohi.

Ai niin, yksi kissa on taas kipeä. Lauantaina lääkäriin, veikkaan että se on kuolemaksi. 

4 kommenttia:

 1. Kurjaa, kun elukat sairastuilee ja kuoleilee... :( oot joutunu lopettaan jo ihan liian monta!
  Ja tuttua tuo kaupasta ulospääsypakko. Mulla on onneksi mahdollisuus käydä kaupassa semmoseen aikaan, ettei siellä ole se pahin ruuhka, mutta silti.

  VastaaPoista

 2. Voi sua herkkis, mä niin tiedän.. *halii ja ojentaa nenäliinoja*

  VastaaPoista
 3. En tiedä mitä sanoa kun nämä sanat tuntuvat aina niin turhilta ja sitä haluaisi parempaa fiilistä toiselle...
  No sä tiedät että mä kummiskin ajattelen sua vaikkei sekään tietysti sun oloos helpota, kunhan koitan sanoa ettet ole yksin <3

  VastaaPoista