Lukijat

torstai 26. joulukuuta 2013

Uusi Joulu

Lapset tulivat tänään. Laitoin exälle viestiä että vähän huonommat ulkohousut ja kumpparit mukaan kun ollaan menossa semmoiseen tilaisuuteen että voi sotkeentua. Olen siis ostanut tytöille joululahjaksi heppailutunteja. Olivat ihan fiiliksissä niistä. No, exä sitten vastasi että oli nähnyt viestin vasta juna-asemalla ja tytöillä ei siis ole ollenkaan ulkohousuja mukana. TÄH? Kiehahti huolella ja exä sai viestien kautta sen kokea. Epäasiallisuuksiltakaan ei vältytty. No, long story short, exän mielestä mä voin ostaa tänne omat ulkovaatteet. Just joo. Millaisissahan vaatteissa se ajatteli että tytöt lähtevät sunnuntaina jos vaikka olisikin yhtäkkiä -20 astetta? No, eihän sunnuntaina varmaan ole -20 mutta kuitenkin, teoriassa mahdollista kyllä. Nyt on kuitenkin TALVI ja lapset tulee sisähousuissa mun luo. Ei jessus mikä idiootti. Ajatteli vissiin että kökötetään neljän seinän sisällä neljä päivää. Viime talvenahan oli sama juttu kun tulivat 10 asteen pakkasessa collegehousuissa. Suoraan junalta toppahousuostoksille. Nyt on vain astetta huonompi tilanne kun kaupat ei ole tänään auki ja heppailu on huomenna heti aamusta. No kai me jotenkin se handlataan.

Tytöt oli innoissaan lahjoista, käytännöllistä suurimmaksi osaksi, kylpytakkia, lahjakorttia ja koruja, heppailu oli ihan ykköslahja :). Sieltä toivottavasti löytyisi kavereitakin ja harrastus voisi kantaa pidemmällekin. Vahvasti semmoinen tunne, että joulu on kilpailu siitä kuka keksii parhaimmat lahjat. Olen tyytyväinen että mun lahjat eivät olleet pelkästään materiaa. Tuleva synttärilahja noudattaa samaa kaavaa, lähdetään tyttöjen kanssa matkaamaan maailmalle pitkäksi viikonlopuksi. Ennakofiiliksiksi saivat yhteiseksi 1000 palan palapelin Tower Bridgestä ja vanhemmalla välähti heti että mikä on homman nimi kun vihjasin että tämä liittyy sitten synttärilahjaan. Voi että sitä peiteltyä  iloa (eihän melkein 13-v voi iloita enää silleen näkyvästi).

Mun joulu meni oletettua paremmin,ei tullut suuremmin aattoaamun jälkeen itkeskeltyä, enkä edes niitä kännejä vetänyt.

Seurasin kilpailua facebookissa että kuka saa luotua idyllisimmän jouluilluusion joulukuvillaan. Huvitti, mutta myös ärsytti.Tuli semmoinen "meillä on varmasti parempi joulu kuin teillä, katsokaa vaikka"-fiilis.

Hahaa, se on nyt ohi kuitenkin :)

4 kommenttia:

 1. Okei, housujen puute huonompi juttu mutta se olikin exän moka eikä sun ja uskonpa että heppailu ja nuo muut järkilahjat teki onnellisemmiksi kuin monet sellaiset, jotka ovat saaneet krääsää joka ei pääsiäiseen kestä ja jos kestää, niin sitä täytyy käyttää huollossa joka toinen viikko (=uudet älypääpuhelimet).

  Meikäläisen yks tuttu - 44 vuotias mies - kävi yhden ainokaisen kerran ratsastustunnilla ja jäi heti koukkuun. Kaveri on nyt harrastanut esteratsastusta kolmisen vuotta.

  VastaaPoista
 2. Mä seurasin aivan samaa asiaa; tuota facen kisailua siitä, kellä on idyllisintä ja lahjallisinta. Yhdelläkin tuttavalla oli 65 kuvaa "heidän joulustaan". Ja just siks mä en pistänyt yhtäkään, fiilistelin vaan possujuttuja.
  Kivaa, et sulla meni kuitenkin ihan mukavasti, vaikka mä huolissani olinkin ja aina kyselin tyhmiä ;)
  Ja jee, lahjukset osui nappiin!! Ja ex on tyhmä, tietenkin.

  VastaaPoista
 3. Mainio blogi. Eksyin tänne ekaa kertaa tuon Pepposen puljun kautta ja heti piti lukea tätä oikein urakalla :)

  Heppatyttönä voisin todeta, että heppailu on paras lahja :). Niin kuin jo Chuchill sen sanoi: If you love your children, give them horses.

  VastaaPoista
 4. Olen jälleen kerran iloinen siitä, että en käytä facebookia :) ja toivottavasti saatte heppailun hoidettua huonoitta housuittakin hyvin!

  VastaaPoista