Lukijat

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kissoja, kanoja ja nettitreffipohdintaa

Ihana sunnuntaiaamu! 11 tuntia unta takana, kyllä väsyttikin! Eilen aamulla kello soi viideltä. Raotin silmiä ja ihmettelin että miten hemmetissä herätyskello soi pimeän aikaan kun työaamuinakin on aina herätessä valoisaa. No, sittenhän mä tajusinkin että kissanäyttelyyn oltiin menossa. Haettiin kuopuksen kanssa Ystävä ja suunnattiin Helsinkiin. Mun kissa pärjäsi tosi hyvin, olen oikein tyytyväinen. Kuopus sai vaellella messuilla ja mukavaa oli. Sai ostaa pöllökorun, jota kuulemma oikein rakastaa.

Kotimatkalla käytiin katsomassa Ystävän uusia kanoja, kuopus näki kuulemma ekaa kertaa oikeita kanoja. Hassuja otuksia, jotain rotukanoja kuulemma. Osa syö kädestä niin kuin tämä Pilvipouta :).Ystävä sanoi että ei tänä kesänä ota miestä kesäksi vaan ottaa kanoja... Kahtena edellisenä kesänä sillä on ollutkin "kesämies". Molemmissa ongelmansa ja outoutensa. Ystävälle kun se parisuhde = jumalainen seksi, muista ominaisuuksista välittämättä, niin tuleehan siinä yleensä ongelmia. Mutta kukin tyylillään.

Myönnän itsekin sortuneeni "hyvän seksin illuusioon", että hyvä seksi jonkun kanssa voisi merkata hyvää parisuhdetta. Ehei, ei todellakaan.

Tästä tulikin mieleen nettitreffailu ja "vaatimuslistat". Siellä kun kukin etsii omiin kriteereihinsä sopivaa vastakappaletta. Mulla ne oli mm. tupakoimattomuus, pituus jostain 172-185 väliltä, mielellään ei lapsia (eikä ainakaan liian pieniä lapsia) eikä halua enää lapsia.
No, Kelailija tupakoi, on 192 pitkä, lapset 3 ja 5-vuotiaat. Että se niistä listoista :). En mä tykkää sen tupakoinnista, mutta en mä sille oikein mitään voi. Enkä voi sillekään mitään että sillä on lapsia.

Olikohan mulla joku pointti tässä tulossa? Niin, varmaan se, että toi netistä miehen etsiminen on helvetin vaikeaa kun ne check listit voi viedä ihan pieleen ja kun se elämän mies voi löytyä sieltä kriteerien ulkopuolelta. Kylläpäs kuulostaa itsestäänselvältä kirjoitettuna. Mutta niinhän se on, että sekä miehet että naiset etsii sieltä sitä unelmaa, jossa on kaikki jutut kohdallaan. Miesten usein käyttämä sana on "katseenkestävää". Jep, seuraava profiili... Oho, vaivuinpas mä nyt muisteloihin :D

Kelailijan kolmen viikon poikkeuslapsiaikataulut on tänään ohi ja palataan normaaliin viikko viikko rytmiin. Eli tänään viideltä saadaan olla taas yhdessä <3


3 kommenttia:

 1. parhautta ovat naiset jotka palaavat asiaan ja sanovat että hei, onpas tää typerää :)

  VastaaPoista
 2. Tuo nainen, joka otti kanoja kesäksi miehen tilalle aiheutti leveän hymyn kasvoilleni, noin sitä pitää:-)

  Vaatimuslistat? Pitää oikein muistella mitä silloin aikoinaan mieheltä edellytti ja täyttääkö tuo niistä enää yhtään. Osa on haalistunut tässä yli 20:n vuoden matkalla mutta toisaalta joitain uusia piirteitä on tullut esiin, sekä hyviä että vielä parempia!
  Munakasta Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Hyvä kisu ja sen emäntä!!!!!
  Mä jäin kanssa miettimään tota "vaatimuslistaa". En mä osaa vaatia näin paperilla mitään, mä näen sen sitten kun näen ihmisen, että kolahtaako yhtään vai ei ollenkaan. Jaa, no verbaalisuus, niin suullisesti kuin kirjoitettuna kyllä vie tätä naista ;)

  VastaaPoista