Lukijat

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Töitä!

Jipiiiii! Saan sen vakituisen työsopparin! Olen niiiiiiiiiin iloinen :). Pomo ihan oma-aloitteisesti alkoi puhumaan palkan tarkistamisestakin, ei tosin mitään ihmeellisiä korotuksia lupaillut, mutta kuitenkin jotain! Ihan mahtavaa ja käsittämätöntä! Nyt sitten viidessä päivässä homma haltuun omien töiden ohella, ehhehee :D. Ikävä tulee työpariani, jonka kanssa meillä on aivan mielettömän hauskaa asiakaspalvelussa. Hänen ansiostaan löysin Kelailijankin kun raahasi mut ulos. Eihän me kokonaan erota, mutta eri rakennuksissa töitä tehdään. Niisk...

Hommasin töistä tämmöisiä, enää multa ja rehut puuttuu. Mitähän keksis laittaa... hmm... Salaattia nyt ainakin. Koskaan en ole mitään kasvattanut, mutta nyt ajattelin kokeilla :)


Laitetaanpas tähän vielä tämä hyvän mielen sisustustarra, joka inspiroi mua vessan oven sisäpuolella tärkeistä muistettavista asioista elämässä. Voin suositella :)


13 kommenttia:

 1. Onnittelut työn vakinaistamisesta! Se on näinä päivinä kullanarvoinen asia. Mistäs löysit noita lavakauluksia, oon ite semmosia yrittäny metsästää joka paikasta muttei tunnu löytyvän kun en oo valmis niistä maltaita maksamaan :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Työsuhde-etuja nuo lavakaulukset :). Ei suoranaisesti töistä, mutta yhteistyökumppanilta ilmaiseksi sain. Joku puutarha mainosti hintaan 20 eur/kpl, mikä on aika suolainen hinta kyllä! Kannattaa soitella lavoja myyviin firmoihin ja kysellä vaikka vähän käytettyjä, saattaa saada edullisestikin jos hyvä tuuri käy!

  VastaaPoista
 3. Vilpittömät onnittelut!
  Noi on aina hienoja uutisia koska ne tuovat varmuutta elämään ja täten helpottavat tulevan suunnittelua. Tosi hyvä juttu, ei voi muuta sanoa.
  Sun kannattaa ehdottomasti kasvattaa herneitä kaikissa neljässä lootassa ja sitten kun ovat valmiita, poimit ja lähetät ne mulle koska mulla on herneaddiktio. Kuulostaako hyvältä ja järkevältä suunnitelmalta?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ehdin kuiteskin vetämään neljä lootallista herneenpalkoja nenään ennen kuin ne on valmiit. Ja sitten kellään ei ole kivaa! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtista, niinkuin jo tuolla muualla sanoinkin!!!
  Herneitä, joo!!! Ja olisko mansikat?
  Mä ihmettelen vaan, miksei suklaata voi kasvattaa? Sillai levyinä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai edes patukoina! Vähän niinku herneenpalot :D

   Poista
 6. Muista laittaa juurimatto sinne alle, ettei heinät tunge läpi. Meillä oli tuommoinen, mutta vähän isompi kaulus lasten hiekkalaatikkona, nyt (jo viime kesänä) suunnittelin sen muuttamista yrttitarhaksi, mutta varmaan mulla jää sekin tekemättä. Kaikki tahtoo jäädä suunnitteluasteelle. Isäntä meinaa heittää pois sen lavan...

  Seurasin sun edellisen postauksen kommentteja, ja tosiaankin pointti missaantui joiltakin. Tai joltakin. Mua ärsytti niin, etten voinu kommentoida sanomatta jotain sopimatonta :)

  Onnea vakituisesta työstä! Toivon, että se on se homma, josta jäät eläkeiässä vasta pois!

  VastaaPoista
 7. Isot onnentoivotukset vakituisesta työstä!!!
  "täti"

  VastaaPoista
 8. Onneks olkoon vakityöstä ja pienikin palkankorotus on aina kotiinpäin! :)

  Mäkin "pöllin" viime vuonna töistä lavankauluksia ja aloin ekaa kertaa kasvattaa vihanneksia :) Hyvä systeemi!

  VastaaPoista
 9. Huuuuurjasti onnea!
  Eikä se Timantti kyllä olis muuta ansainnutkaan.

  VastaaPoista
 10. http://bizzytoothmommy.com/wp-content/uploads/2011/11/holstee1.jpg

  VastaaPoista
 11. Sannan jo vinkkaamasta juurimatosta semmoinen light- versio on tukeva kerros sanomalehtiä pohjalle, niin ei rikat puske läpi. Voipi nakata lavakaulukset vaikka nurmen päälle ilman isompia manöövereitä.

  VastaaPoista