Lukijat

perjantai 14. joulukuuta 2018

Kupla

On fiilis, että olen päässyt ihan toiseen ulottuvuuteen ja elämään. Tuntuu että elän kuplassa, jossa puran laatikoita, pussailen, halailen ja tutustun uuteen kaupunkiin. Kupla ehkä vähän vuotaa kun käyn töissä ja vanhalla talolla toteamassa, että onpas vielä tekemistä.  Olen todella tyytyväinen päätökseeni muuttaa tänne. Ehkä paras päätös pitkään aikaan :). Miten voikaan tuntua näin oikealta!

Minä epäkoiraihmisenä jopa pyysin miehen Koiran kylään, hauska tyyppi se Koira. On sillä nimikin, mutta Koiraksi kutsuvat. Outoja. Oma lehmä toki ojassa, kun lenkitin Koiran miehen menojen aikana niin enemmän aikaa mulle :).

Juomalasit tuli ostettua, en tehnyt kompromisseja kuitenkaan vaikka ostinkin saman sarjan laseja kuin miehellä, piilotin toki muutaman cokislasin hätätilanteita varten :D.  Ei tarvitse sitten yhteen muuttaessa pohtia että kumman lasit saa jäädä :D. Pitkän tähtäimen suunnitelmia, eikä ahdista yhtään!

Kerrostalon äänet eivät ole toistaiseksi häirinneet. Joku naapureistakin tykkää samanlaisesta musiikista kuin mä. Istuskelen sohvalla hihattomassa mekossa paljain varpain näin joulukuussa, ihmeellistä. Posti tuli sisään asti ja hissillä matkustaminen tuntuu kuin asuisi hotellissa :D. Aion kyllä käyttää enemmän rappusia kunhan tää muuttoliitännäisväsymys hellittää. Pitää olla armollinen itselleen.

Joulu vissiin on tulossa, en taida ehtiä tänä vuonna  oikein siihen mukaan, mutta tuleehan noita uusia jouluja :)

Kivaa joulua kuitenkin teille!

2 kommenttia:

  1. Ja tulee se joulu joka tapauksessa :)
    Kuulostaa mukavalta. Onhan se ensalkuun erilaista, ja sitä osaa arvostaa asioita, jotka kerrostaloasujalle on itsestäänselviä. Kuten että posti tulee sisälle.

    VastaaPoista
  2. Ainoa asia mitä kaipaan kerrostaloasumisessa on Hesarin löytyminen aamuisin eteisen lattialta.

    VastaaPoista