Lukijat

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Betonia sisältä

Perjantaina oli ne firman bileet. Hauskaa oli, toipuminen taas kestää päivätolkulla. Miestäni en tavannut, en kyllä ajatellutkaan että niin kävisi.

Eilinen meni maatessa ja leffoja katsellessa. Yksi leffoista oli Timer. Joku tieteishömppä, jossa ihmiset ottivat itseensä ajastinimplantin, joka laski päiviä ja tunteja siihen hetkeen kun tapaavat Sen Oikean. Kun aika täyttyy niin ajastin pärähtää soimaan molemmilla ja tietevät että tässä Se Oikea nyt sitten on. Osa minusta haluaisi tietää, mutta osa ei sitten kuitenkaan. Jospa ajastin näyttäisikin tyhjää? Leffa oli kyllä huono, mutta pisti ajattelemaan.

Tänään pakotin itseni ulos aurinkoon. Raahasin autotallista tuolin ulos ja istuin kuuntelemaan räystäiden tippumista. Päätin reipastua ja raahauduin pienelle kävelylle, jonka jälkeen jatkoin istuskelua.

Mulla on huono ja yksinäinen olo. Tuntuu kuin olisi betonia kurkusta vatsanpohjaan asti. Pää on raskas ja mieli myös. Ajattelin raahata itseni kuitenkin tänään elokuviin, se voi piristää. Ehkä tänään saisin korjattua joulukuusenkin pois, loppiainen taisi mennä jo. 

Keittiön ikkunalla luumupuun oksat pukkaavat kukkanuppua


7 kommenttia:

 1. Virtuaalihali!
  Mene elokuviin ja helli ja hemmottele itseäsi kaikin tavoin
  Toivon päivääsi oikein paljon aurinkoa ja linnunlaulua lämmittämään sydäntä ja mieltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä päässyt elokuviin kun päätin alkaa siivoamaan (jota ei kyllä vielä ole tapahtunut). Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan

   Poista
 2. Mutta ilta oli kuitenkin aidosti kiva? Hyvä!!
  Nyt on ehkä betonin aika, se voi olla vaikka pään antama suoja, ettei syöksy päätäpahkaa mihinkään?
  Noi pikkuiset kivat asiat alkaa jossain kohtaa tuntumaan isommin kivoilta, siihenkin mä uskon ja luotan. Jatka niitä vaikka puoliväkisin!
  Sä nouset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva, tosin mä taisin olla perinteiseen tyyliin se känniääliö joka esiintyi työkaverin kanssa viimevuotiseen tapaan... Huomenna taitaa olla suljetun oven työpäivä...

   Poista
 3. Keväät on välillä vähän ahdistavia. Mutta hienoa, että oot sitten oikeasti lähdössä sinne reissuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kai mä oon, passi on tilattu ja matkat maksettu (ilman peruutusoikeutta). Toivottavasti on oikea ratkaisu. Just tällä hetkellä ei tunnu siltä, mutta huomenna voi taas tuntuakin.

   Poista
 4. Se matka varmasti auttaa. Uudet kelit, näkymät, tuoksut, maut. Pääset irrottautumaan tästä arjesta.

  VastaaPoista