Lukijat

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Talo 100, Puolis nolla

Talolle taas pisteet kotiin kun oli kastellut kylppärin kattopaneelin. Huomasin sen helatorstai-iltana kun TKM oli kylässä. Valumajälki kaakelilla ja kosteudesta tummunut kattopaneeli. Hyvin pienesti, mutta kuitenkin. Mun talo, mun ongelma, joten ei käytetty tkm;n kanssa sen pohtimiseen sen kummemmin aikaa. Ehkä olisin kaivannut apua, mutta pärjäänhän mä itsekin.

Perjantaina laitoin viestin Hymykuopparemppasähkömiehelle että ehtisikö katsoa. On kuulemma loppuvuoden varattu ja reissuhommissa. Selvä homma, se siitä remppamiehestä siis. Joudun turvautumaan vieraaseen remppamieheen.

En mä taida jaksaa enää. Viisi vuotta taistelua miesten ja talon kanssa. Jos mä vaan annan olla. Jätän kaiken. Lapsia jos ei olis niin saattaisin niin tehdäkin. Myydä kaiken ja syrjäytyä jonnekin

Kaipaisin ihmistä joka pyyhkisin kyynelet ja sanoisi "älä huoli, minä autan".

6 kommenttia:

 1. Mulla on yksi työkaveri, joka laskee päiviä siihen kun lapsi täyttää 18 ja se voi ottaa akasta eron. Sen jälkeen se, kun ei ole elatusjuttuja uhkana, tekee muutaman vuoden sikana duunia ja sitten syrjäytyy. Voi tehdä miesten juttuja, eikä mitään parisuhdepaskaa enää ikinä.

  Ajattelin kanssa tehdä pieniä laskelmia, paljonko vielä palkkatyötä ja paljonko tarvii säästää, et voi elää pummina jossain rantsussa. Syrjäytyminen on aliarvostettua.

  Suosittelen samaa. Muutama vuosi sullakin vielä lasten takia ja sit voit haistattaa kaikilla pitkät paskat.

  Kun tämä kesäkin on tämmöinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni se elatusvelvollisuus on toisen asteen opintojen loppuunsaattamiseen asti, ainakin jonkinlainen. Kyllä mä suosittelisin sun työkaverille että ottaa sen eron ihan asappina jos siltä tuntuu. Kyllä se halvempaa on elättää sitä lasta kuin akkaa ja lasta.

   Poista
 2. Ikävää kun on riski, että TKM lukee tätä niin ei voi ruotia ihan kaikkea ihan siten kuin haluaisi..
  Tunnistan tuon tunteen, että jos joku tulisi ja sanoisi, että hän hoitaa. Ikävää, ettei TKM sitä tee. Kyllähän nää talon hommat itse tekee (koska pakko), mutta ei sitä hanttiin panis jos joskus olisi joku toinen, joka ratkaisisi ongelman/kantaisi hiekkasäkkejä /kasaisi kasvihuoneen tai vaikka vaan ottaisi kainaloon ja sanoisi, että "voihan v, mutta kyllä me tää ratkaistaan"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun talo, mun ongelmat, mutta eihän se tietty haittais jos olis joku niitä jakamassa. Rupes vähän nyt itkettämään.

   Poista
 3. Oi ei. Ahistaa jo luetttunakin.
  Luotan silti siihen et tuonkin saa hoidettua. Mut ääk.

  VastaaPoista