Lukijat

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Hyvä viikonloppu!

Onpas mulla ollut mukavaa!

Torstaina olin heinäpellolla Ystävän apuna, hemmetin rankkaa hommaa näin kaupunkilaiselle. Pari tuntia niin olin ihan poikki ja verinaarmuilla. Illalla katselin deittimentorini lähetyksen ja valmistauduin henkisesti perjantaisiin treffeihin. Mies nro 1 (huomatkaa, mies on nyt nimetty :D) tuli perjantaina juhlimaan mun synttäreitä. Sisko toi mulle koiransa hoitoon viikoksi samaisena perjantaina, eli tapasivat Mies nro 1:n. Pakon sanelema juttu, mutta kaikki osapuolet selvisivät tilanteesta. Mies nro 1 lähti lauantaina ja vetelehdin loppupäivän suosiolla. Mies nro 1:n viestintä on hiipunut neljänsien treffien jälkeen. En ota asiasta kriisejä, menee miten menee.

Tänään tapasin Mies nro 2:n. Treffikutsu oli vähintäänkin erikoinen (positiivisella tavalla) ja mies muutenkin erilainen kuin joita olen tapaillut (paitsi ammatiltaan). Avoimin mielin menin ja olin päättänyt nauttia treffeistä. Treffit olivat 3,5 tuntiset. Kävelyä, istuskelua, juttelua. Juttu kulki hyvin eikä hiljaisuudetkaan olleet vaivaannuttavia. Halauksen sain treffien päätteeksi, puhelinnumeroa en. En ole tainnut käydä kenenkään kanssa treffeillä ennen tätä niin ettei mulla olisi ollut puhelinnumeroa. Erikoinen tapaus. Katsotaan tuleeko jatkoa. Lupasi kirjoittaa huomenna sähköpostia ja sanoi kyllä haluavansa jatkaa tutustumista.

Ilta meni lipuessa järvellä, kesästä oli pakko nauttia kun se oli kerrankin käymässä. Ihana viikonloppu :)


ps. jos jostain numeromiehestä tulee enemmän, lupaan keksiä parempia nimiä :D

5 kommenttia:

 1. Saiko se ykkönen pesää? Jos sai, niin kiinnostus lopahti varmaan siihen.

  Et saanut kakkosen puhelinnumeroa. Hei nainen - naisen ei kuulukaan saada sitä ja olla aloitteellinen yhteydenpidossa vaan mies olkoon jahtaava osapuoli. Jos alat tavoitella miestä, hänen kiinnostuksensa lopahtaa. Perusbiologiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen sai pesää :D. En halua välttämättä tutustua kuukausitolkulla ja todeta että seksuaalikemiat ei vain toimi vaikka muu toimisikin. Hyvähän se on jos kiinnostus lopahti seksiin, koska sehän vain tarkoitti sitä, että mies ei ollut minusta varsinaisesti kiinnostunut.

   Poista
  2. Ei kai nyt kuukausikaupalla tarvitsekaan tutustua! Mutta suhde alkaa varmemmalta pohjalta, jos oikeasti ensin tutustutaan ja sitten vasta sekstaillaan. Karua, mutta tuohon miehen kiinnostus usein loppuu - ei pidä olla liian helppo. Panosäädöt on asia erikseen, kun niiden ei ole tarkoituskaan johtaa mihinkään.

   Tuo seksuaalikemia. En ole koskaan kokenut niin, että sängyssä ei olisi toiminut, jos muuten ollaan samalla aaltopituudella.

   Poista
  3. Mä olen kyllä kokenut tuonkin :)

   Poista
 2. Ihanaa, että joku vielä käyttää kantikkaitakin paaleja :)

  VastaaPoista