Lukijat

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Paasto loppui

Viikko 2.

Päivä 8: Herran jestas kun tuntuu tänään vaikeelta! Ällöttää ajatuskin mehuista. Eilen jätin osan juomatta kun alkoi tulla hitusia juoman mukana ja se oli kuvottavaa. Loput kaadoin viemäriin. Iltaa kohden energiat suorastaan räjähteli, vaikka aamu oli tosi flegmaattinen. Pääsin jopa 40 minuutin fillarilenkille, menin niin kovaa kuin keuhkoista lähti ja tuntui hyvältä. Illalla mehut huomista varten kun työt alkaa. Ärsyttää jo valmiiksi selitellä.

Päivä 9. Yäk. Yäkyäkyäk. Tökkii ja pahasti. Maha tuli päivällä kipeäksi töissä ällölitkusta. Kukaan ei ihme kyllä kommentoinut mun lounasta. Hienoinen epäilys on käynyt mielessä, että selviänköhän mä edes tästä. Mutta parempi työntää se piiloon, koska oon päättänyt selvitä. Jos en pysty näihin kaikkiin makuyhdistelmiin niin pakko kai muokata niitä semmoisiksi että pystyn ne vetämään. Ja pienentää määriä. Määriä säädellään yleensä ananaksen, kurkun tai omenan määrällä, joten mitään merkittäviä ravintoaineiden puutoksia ei pitäisi tulla vaikka niitä vähentäisikin. Pieni määrä pahaa juomaa menee helpommin alas kuin suuri määrä pahaa juomaa.

Päivä 10. Yökkäsin kurkkusellerishotin viimeisillä nielaisuilla.  Mulla ei oo edes kovin herkkä oksennusrefleksi. Ei siis enää kurkkusellerishottia. Muut päivän juomat oli ok. Tänään tuntuu että selviän kyllä. Kohta ollaan jo puolessa välissä. Huomisen eväät tein minimalistisella tyylillä ja pienensin annoksia. Jos saisin kaikki vaikka kumottua.

Päivä 11. Paasto loppui. En mä vaan pystynyt enää. Rakenteeltaan mehut olivat semmoisia että sakka jäi pohjaan ja viimeiset hörpyt oli paksua liejua. Alkoi käymään pahasti oksennusrefleksin päälle, joten aamu- ja päivämehujen jälkeen ruuaksi olikin kukkakaalipinaattimuussia ja kanaa. Ja voi luoja että se maistui taivaalliselle! Tästä on hyvä jatkaa kevyempää elämää.

Vähän mä epäonnistuin tässä, mutta sain uusia makuja ruokavalioon. Esim. mantelimaito oli oikein mukava uusi tuttavuus ja kevyt kuin mikä!

5 kommenttia:

 1. Hyvin jaksoit, ei kannata harmitella yhtään. Jotkut mehut ovat todella ällöjä. Muista nyt siirtyä normiruokaan hissukseen.
  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos ei ajattele sitä lähtötavoitetta niin saavutus oli kyllä hyvä. Joten ei ajatella :). Kevyellä linjalla ajattelin jatkaa tästä eteenpäin

   Poista
 2. 10 päivän mehupaasto on ihan mahtava suoritus, joten voit taputella itseäsi olalle sen sijaan että soimaisit jos joku kuurin nyt muka jäi kesken. Tuosta vaan kohti terveellisempiä elintapoja - kun itekin pystyi samaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tap tap :). Totta. Pitäisi keskittyä siihen että mihin pystyi enemmän kuin siihen että mihin ei.

   Poista
 3. Oon kyllä noita juttuja luettuani ihan sama mieltä edellisten kommentoijien kanssa; hieno suoritus! Oksettaa joku kurkkusellerimehu jo ajatuksena...

  VastaaPoista