Lukijat

torstai 27. heinäkuuta 2017

Uusia tuulia

Mulla oli tuossa muutama päivä sitten pieni henkinen notkahdus. Olin jo muutaman viikon miettinyt viestin lähettämistä TKM:lle ja tiesin että tulen sen tekemään jotta pääsisin kunnolla eteenpäin. Näin tein ja toivoin että olisi vastannut saman illan aikana koska silloin olisin ollut siihen valmis. Vastasi tietysti vasta seuraavana päivänä, jolloin en ollut enää henkisesti sillä vahvuustasolla kuin olisin toivonut. Viestini ei edes olisi edellyttänyt vastausta, ei sisältänyt kysymyksiä eikä mitään, mutta tiesin kyllä että tulee vastaamaan. Pienehkö brakedownhan siinä tapahtui, mutta ei se mitään. Tuli hajottua se asia loppuun.

Viikon varrella voimaannuttuani päätin jatkaa itseni kehittämista Mikko Kempen johdolla http://mikkokemppe.com/  (ei ole maksettu mainos eikä yhteistyökuvio). Luin tuon deittioppaan naisille jo TKM:n kanssa ollessani ja siitä asia jäi jotenkin kytemään. Eilen sitten otin seuraavan askeleen ja otin maksullisen valmennuksen itselleni etukäteissynttärilahjaksi. Hinta sisältää fb-ryhmän jossa saa neuvoja niin henkilökohtaisia neuvoja kuin vain haluaa tai uskaltaa kysyä. Livelähetyksiä joissa käsitellään miehiä, miesten ajatusmaailmaa (vastaajana Mikko Kemppe). Oon ihan innoissani asiasta :)

Mietin pitkään sitä että haluanko maksaa tuommoisesta palvelusta. Totesin sitten loppujen lopuksi että maksanhan mä hieronnasta, lääkäristä, teatterista, elokuvista, jumpista yms asioista ihan suosiolla, joten miksen maksaisi siitä että saan apua tässä asiassa. Tämän itselleni perusteltuani suoritin ostoksen ja odotan tänään ensimmäistä livelähetystä johon olen jo muutaman kysymyksen etukäteen esittänyt.

Tämä on huikean jännää. Olen tajunnut että olen yrittänyt ihan väärällä tyylillä. Liian vakavasti ja nauttimatta. Nyt siihen yritän muutosta. Ensinnäkin Mikko suosittelee että deittailisi useita miehiä samaan aikaan, jotta ei tule sitä yhdessä miehessä roikkumista ja kauheeta pohdintaa että miksi se ei laita viestiä. Sitten jos se sattuukin laittamaan niin great! No, katsotaan nyt miten asiat etenee milläkin rintamalla. Mulla on kuitenkin huomenna neljännet treffit sen yhden nimettömän miehen kanssa. Olen jo oppinut että mun ei tarvitse tietää että tykkäänkö mä siitä tarpeeksi vai en. Treffit kerrallaan. Viikonloppuna tai ensi viikolla mulla on toiset. Ehkä.

Elokuussa meinasin alkaa harrastamaan paritanssia. En tiedä mitä jalka asiasta tykkää, mutta siltä ei nyt kysytä. Tästä tulee hyvä loppuvuosi!

9 kommenttia:

 1. Uuh, salsaa! :D Kaikkea pitää kokeilla. Melkein kaikkea.
  (lukuvinkki: http://www.vauva.fi/keskustelu/3937753/ketju/pienin_typerin_syy_miksi_kiinnostuksesi_johonkin_mieheen_on_lopahtanut )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon lukenu ton ketjun aiemmin ja todennut että mä oon niiiiiiin normaali :D

   Poista
  2. Siihen tuli ainakin eilen vielä lisääkin. Ja mie huokaisin, että on sattunu tuleen elämän aikana normaaleja miehiä vastaan, eikä mitään töhnäisiä hajupommeja... ja hitto että naisissakin on niitä, jotka menee sänkyyn vaikka minkälaisen tyypin kanssa!

   Poista
 2. Anna ny sille yhelle nimi!! Eihän tästä tule mitään jos alkaa nimettömiä miehiä tulla ovista ja ikkunoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tunnu minkään nimiseltä! :D. Annan sille heti nimen kun joku tuntuu sopivalta :D

   Poista
 3. Breakdown. Brake on jarru. Mikä sinänsä sopisi hyvin. Mun aivot nyrjähti ja ylikuumeni tossa nettivalmennusjutussa. On joku keksinyt tavan rahastaa! Mä en jaksa uskoa mihinkään miehiseen ajattelutapaan jne. Erot on ihan yksilökohtaisia.

  HannaHHoo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en koe sitä rahastuksena, enemmänkin semmoisena ihmissuhdejuttujen personal trainerina :).

   Poista
 4. Mau-ahtavaa! Mikko Kemppe on myös Helsinki Salsa Academyn perustaja, että nyt on kaikki asiat samassa paketissa :). Hyvä, että oot ottanu uusia juttuja kokeiltavaksi. Oon ylpee susta!
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkea pitää kokeilla mikä kiinnostaa :). Salsailla meinasin kyllä täällä kotikulmilla, mutta saatoin saada lisäboostia tuosta Mikon valmennuksesta. Jos koittais opetella olemaan nainen :D

   Poista