Lukijat

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Loma alkoi!

Hmmm... mitähän mulle on tapahtunut sitten viime kirjoittelun? Tiukkaakin tiukempi viimeinen työviikko ennen lomaa on suoritettu. Kelailijan kanssa rakennettu pihapöytä (tai siis K rakensi, mä seurasin toimitusta ihaillen riippumatosta). Piha tuli siivottua ja viimeiset klapit huhtikuussa tulleesta klapikuormasta siirtyi katokseen. Huhhuh, oli siinäkin ikuisuusprojekti!.

Kelailijan kanssa on tullut nahisteltua viime aikoina. Särmien hiomista ja tutustumista toiseen, ei mitään vakavampaa. Mä olen vahva enkä anna itseäni alentaa, mutta niin on Kelailijakin eikä halua alentua. Enkä mä sitä haluakaan. Vanhat käyttäytymismallit on vaan niin perkeleen tiukassa, tiedostan sen. 13 vuotta tossukan kanssa kun olen elänyt niin selkärangasta tulee asioita. Vaikka nimenomaan en samanlaista meininkiä halua. No, tiedostan ja koitan parantaa.

Lauantaina oli kesäbileet. Äitikin kävi ensimmäistä kertaa täällä. Haki veljen lapset. Kertoi innoissaan että minne kaikkialle ovat niiden kanssa menossa. Korkeasaari, Linnanmäki yms. Mielessä kävi että niin, koskas mun lasten kanssa menet, mutta nielin sen ja kommentoin vaan että Puuhamaa olisi kyllä varmaan kivempi reilu 3-vuotiaalle kuin Linnanmäki. Lähempänäkin. No, samapa tuo mulle minne menevät.

Mutsin vielä meillä ollessa alkoi väkeä saapua, iskä kurvasi pihaan. Voi vee, ajattelin. Iskä ja äiti ovat eronneet melkein parikymmentä vuotta sitten jo, eivät tule toimeen. Mutsi sitten liukeni pikaisesti veljen lasten kanssa paikalta ja bileet saatiin käynnistettyä ilman draamaa. K tapasi iskän ja veljen ja oli ihan fiiliksissä niistä :). Kehui maasta taivaisiin ja tuli todella hyvin toimeen. Tosi hyvä juttu :). Mun suku onkin ihan jees, jos ei äitiä ja äidin puolen sukua ota lukuun.

Bileet pikakelauksena: Sulkista, krokettia, kuoharia, savustusta ja grillausta, sisko näytti persettä, veli veti överikännit, K oli ihana, mölkkyä, veljen blondi tyttöystävä lohkaisi tosissaan mölkyn tiimellyksessä "nolla on kuitenkin parempi kuin ei mitään", liekö Nykäselle sukua.Kivat bileet oli :)

Tänään sitten ensimmäinen lomapäivä. Hiki valuu ja tukala olo. Matalapaine.

7 kommenttia:

 1. Teistähän on tullut varsinainen raksapari mikä on pelkästään hyvä juttu koska siinä säästää rahaa ja kun itse tekee niin saa mieleisensä. Ajatteles, sitten kahdeksankymppisenä on mukava istuskella samaisen pöydän ääressä ja muistella näitä alkuaikojen (kuinkas kauan te muuten olette nyt olleet kimpassa?) projekteja ja myös niitä särmien hiomisia ;)

  Veljelles sympatiat ja jaksamista koska tuon lohkaisun perusteella loppuelämästä tulee...miten sen nyt sanoisi....hyvin mielenkiintoista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mulla on semmoinen fiilis että veljen ja blondin liitto ei kovin pitkäikäinen tule olemaan. No, toivottavasti olen väärässä.

   Huomenna tulee täyteen 5 kuukautta :)

   Poista
  2. Onneksi olkoon - siitä ne vuodet alkavat karttumaan ;)

   Poista
 2. Hyvä että pääsit helpolla vanhempiesi ohikulusta :) Miten ärsyttävää tuollainen, että tulee vielä kehumaan miten veljen lapsia hyyssää... toisaalta, parempi että sun lapset säästyy sen vaikutuspiiriltä.

  VastaaPoista
 3. Kai huutelit ohjeita riippukeinusta??

  Ihan bileiltähän nuo kuulosti, paitsi että sä jätit kertomatta, mitä SÄ teit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mitä mää tein :D. Mä olin ihan kiltisti, siemailin kuoharia pitäen huolen että pysyy tolkku päässä, tarjoilin, keitin kahvia, kannoin kakkua, moshasin (nyt on niskat kipeenä) lisäsin hyttyskarkottimeen myrkkytyynyjä ja kaasua, kuuntelin broidin känniavautumista ja tappelua siitä pitäisikö kolmas lapsi hankkia ja istuin sen kanssa pihalla vielä yhdeltä varmistuakseni ettei se kännihoipertele itteään grilliin. Huolehdin veljen sängyn viereen yrjöämpärin, avovaimonsa huolehti onneksi loppuosan asiasta.

   Tarjoilin rakkaalleni olutta ettei päässyt nestehukka yllättämään jalkapallon pronssiottelun aikana (ai hitto että vedinkin pointsit kotiin sillä kaljan roudaamisella) Siitä tulikin mieleen tämä kuva, yritän noudattaa :D http://kuvaton.com/k/y82y.jpg. Kerran taisin tarjoilla jonkun jääkiekkopelin (kotona, ei vieraita) aikana myös olutta ja kyytipoikana myös pienimuotoisia seksuaalipalveluita, se ei ollut kuulemma myöskään huomo idea :D. Oho nyt lähti ajatus karkaamaan...

   Poista
  2. Miten yllättävää.... ajatuksen karkaus ;) Ja sulla ei ees pitäis!!!
   Nimim. bataattikaupassa ;)

   Poista