Lukijat

tiistai 3. helmikuuta 2015

Ojassa

Tullut pikkasen lunta. Joo-o... Eipä ole mun auraussopimus edelleenkään kunnossa, joten käsipelillä eilen lapioin todella painavaa lunta. Oven edessä oli puolen metrin kinos, joka piti ensin lapioida että pääsi sisään. Kisuille ruokaa ja huomiota ja matka jatkui Mr S:lle. Sieltä sitten heräsin ja starttasin auton. Liukasta, auto suti enkä päässyt eteenpäin. Peruutin takas parkkiin ja tarjosin miehelle tietä lähteä töihin, kimppakyyti kun ei odota, ei ollut kuitenkaan niin liukasta ettenkö olisi pihasta päässyt sutimalla ja ajan kanssa itsekin. No, vielä mitä, halusi työntää mut pihasta pois vaikka kiire oli. Enhän mä voinut muuta, kuin antaa sen tuupata takaapäin ja mun matka jatkui. Koska en voinut siinä lumipuuroisella pihalla pysähtyä ja kiittää miestä, aloin kaivamaan kännykkää kassista siinä paria kymppiä körötellessä kohti päätietä. Ja ojaan tumps... Oho, siellä olin ja syvällä. Pääsin ihan sata metriä herran pihasta eteenpäin. Kyllä nolotti. Miehellä oli jo kiire, mutta eikös se alkanut sovittelemaan hinausköyttä ja kiskomaan mua ojasta vaikka sanoin että soitan hinausauton vakuutuksen piikkiin. Syvemmälle vaan meni ja miehen oli pakko luovuttaa ja lähteä töihin kun mun auto ei inahtanutkaan sieltä ojasta.

Tapiolan hätäpalveluun soitto ja Loistokaskon (on muuten loistava, ihan oikeasti) piikkiin hinausauto paikalle. Ei omavastuuta, ei bonusten menetystä, ei mitään muuta kuin soitto hätäpalveluun ja homma hoitui. Okei, ehkä mä siitä maksan suolaista vakuutusmaksua, mutta olen mä sitä kyllä käyttänytkin, muutaman kerran ollut sijaisautokin alla. Tieto siitä että matkan katketessa saan tarvittaessa vaikka uuden auton alle on kyllä huojentava kun tuntuu että tuo auto kettuilee koko ajan kiihtyvään tahtiin. Uudempi auto pitäisi kyllä hommata, mutta millä rahalla...Pääsin tutustumaan muutamaan Mr:in naapuriinkin, jotka avuliaina tulivat katsomaan neitoa hädässä ja tarjoamaan apuaan. Oikein mukavia olivat. Onneksi naapurissa asuva Mr Sixpackin entinen appiukko ei tullut ihmettelemään meininkiä, sitä naapuria en ihan vielä olisikaan halunnut tavata.

Tänään olen menossa keskustelemaan yhdestä vapaa-ajan lisäduunista ja varmaan sen joudun ottamaan jos maksavat siitä järkevästi. Todennäköisesti ainakin kahden vuoden pesti ja työllistävyydestä en tiedä, enkä muutenkaan yksityiskohdista. No, tänään selviää. Ainakin yhdistyksen puheenjohtaja kuulosti puhelinkeskustelun perusteella siltä, että mut ottaisivat "talliinsa" hinnalla millä hyvänsä, vähän pakkorako niillä vissiin. No, mutta katsellaan. Lisäraha ei olisi pahitteeksi! Pakoputkikin vielä odottaa korjausta.

Olipas rivakka aamun aloitus, kahvia koneeseen ja töihin :)

8 kommenttia:

 1. Näillä keleillä lipee ojaa ihan ilman kännykän kaivamistakin... mutta mukavaa, että oli avuliaita ihmisiä. Vaikkeivät saaneetkaan autoa ylös, niin semmonen aina mieltä lämmittää. Niinkuin sekin, jos ite saa olla joskus avuksi hätätilanteessa...

  Nuo maksut tuntuu usein turhilta, mutta kun tarve tulee, niin saa olla iloinen siitä että on maksanut! Toissakesänä mies jäi lasten ja koirien kans Itä-Suomessa tielle auton virheellisen korjauksen takia, saivat hotelliyön ja hinauksen Autoliiton piikkiin.

  Toivottavasti on innostava lisäduuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kyllä kannattaa olla vakuutukset kunnossa! Mulle tuon vakuutuksen möi eron jälkeen oikein ihana vakuutustäti, joka oli itsekin eronnut ja tiesi yksinäisen naisen haasteet. Toki tietysti halusi varmaan myydäkin sen parhaan ja kalleimman vakuutuksen, mutta mulle tuli semmoinen fiilis, että mun tarpeita todellakin ajateltiin! Pitääkin katsoa josko löytäisin tädin sähköpostiosoitteen ja kiittää hyvästä palvelusta! Jos vaikka sais hyvän mielen jaettua eteenpäin :)

   Poista
  2. Ihanaa, löysin yhteystiedot ja pistin lämpimät kiitokset hyvästä palvelusta menemään, tuli itsellekin hyvä mieli :)

   Poista
 2. Sulla on kyllä oikeesti LOISTOkasko! Ja heh: Enhän mä voinut muuta kuin antaa sen tuupata takaapäin...:D

  "täti"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Mikäpäs sen mukavampaa kuin aloittaa aamu takaapäin tuuppauksella, ja vielä kahden eri miehen toimesta :D

   Poista
 3. Hyvä tietää, että se Tapiolan kasko toimii sitten oikeasti hätätilanteissa. Meinaan minäkin sitä maksan juuri siksi jos jään jonnekin korpeen yksin autoineni. Mulle sen myi nuori mies, joten oli melkein pakko ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii ja todella hyvin toimiikin! Tuosta hinauskeikasta ei tarvitse edes mitään vahinkoilmoitustakaan kai tehdä, eli homma oli sillä selvä! Sijaisauton käytöstä piti tehdä vahinkoilmoitus, mutta sekin oli ihan helppo homma. Missään vaiheessa ei tarvitse itse maksaa mitään (ellei sitten joudu menemään taksilla niin silloin kai joutuu maksamaan ensin itse). Loistava naisen vakuutus :D

   Poista
 4. Ihanaa, että laitoit hyvää palautetta menemään :)

  VastaaPoista