Lukijat

tiistai 23. elokuuta 2016

Syksy ja auringonlaskut

Voi haikeus. Tää viimeinen lomaviikko on just semmoinen kuin ajattelinkin. Vähän ankea ja surumielinen. Syksy on tullut ja odottamani kiva kesä ei koskaan tullutkaan. Alkupuoliskon makasin aneemisena ja loppupuoliskon jahtasin pokemoneja. Mitä olisin voinut tehdä toisin että olisi ollut kivempi kesä? En tiedä. Huolehtia rautavarastoistani kai aiemmin.

Kaipaisin ihmistä jonka kanssa voisin jakaa asioita, esimerkiksi tämän iltaisen  auringonlaskun. Siinä mä seisoin yksin keskellä siltaa ja vuodatin muutaman kyyneleen asialle. Ehkä joku kaunis syksy mä saan seistä siinä jonkun tärkeän kanssa. Tai sitten opin nauttimaan enemmän siitä yksin seisoskelusta.
Päätin syödä tänään ulkona, joten sopivat luret löydettyäni aloitin päivälliseni.Tampereella viime viikolla kuulin kahden nuoren aikuisen keskustelun: "sit kun mä olen level 23:lla niin lopetan ja hankin elämän". Mua vähän huvitti. Pääsin tänään levelille 23.

Tarttis jotain muutakin, esim. vähän jonkun kyljessä nyhjäämistä ja pään silitystä. Ihmisen lämpöä.

9 kommenttia:

 1. Nyt on kuule niin, että vielä on kesää jäljellä. Elokuu on vielä kesää ja syksy tulee - joskus. NIH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöh. Kyllä tää on niin nähty tää kesä. Mä aloitan nyt syysmasennuksen.

   Poista
  2. Etkä alota!! Hyvä Lapanen, peukutan positiivisesta kommentista!

   Poista
 2. Mie olen kans alottanu syysmasennuksen tänään. Ilmoitin siitä oikein somessa.

  Huomaan kaipaavani ihan samoja asioita ku sie, vaikka oon parisuhteessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun kannattaa ehkä miettiä kannattaako tuommoinen parisuhde... Vaikka mulla just nyt ei kovin vahvasti menekään niin silti en eroa kadu tippaakaan! Se on vahvistanut hurjasti mua.

   Poista
 3. Jaan sun tuntemukset. Mä olin uskonut, että tästä tulis mun elämäni kesä. Hyvä loma mulla olikin, mut just niin yksin. Niin kaipaisin jotakuta vierelle kulkemaan, mut jossain vika, kun ei löydy. Päivä päivältä on helpompi uskoa, että se vika oon minä. Niin ei kai sais ajatella... Mut nautitaan nyt sitten edes syksystä, vaikka sitten näin "puolikkaana", kohta se on jo kauneimmillaan. Tsemppiä! Koitetaan pitää yllä uskoa, että se joku tärkeä ja ihana siihen rinnalle vielä paikkansa löytää. :)

  VastaaPoista
 4. oot kyl ihan vitun ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Olen varma että säkin olet!

   Poista