Lukijat

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Luovutan

Toinen postaus jo tänään. Onneks on edes blogi.

Nyt mä lannistuin. Viikko sitten tyhjensin kellarin. Tänään kurkistin sinne, oli syvyysennätys. 38 senttiä. Nokialaisen varsi on 30 senttiä. Olin jättänyt viime viikolla vesiletkun ulos, joten se oli jäässä. Olin aiemmin päivällä päättänyt hemmotella itseäni ja lämmittää ihan itselleni saunan. No, saunoin sen jäässä olleen vesiletkun kanssa sitten. Vettä on semmoinen about 1,5 kuutiota. Eihän sitä jumalauta edes satanut niin paljoa! Ensi kesänä se on kai sitten hoideltava kuntoon. Olin tyytyväinen kun en enää kuullut sitä plip plip-ääntä kellarista, eli luulin että veden tulo oli lakannut. Paskat, veden pinta oli vain noussut vuotokohdan yläpuolelle *hysteeristä naurua*

Stalkkeri olisi ollut joku koneyrittäjä. Pitäisköhän mun yrittää vielä sitä? Sama kai se saatana on kuka siinä vierellä on. Stalkkeri, hamsteri tai joku muu hullu. Tulis ainakin salaojat kuntoon. Sit seuraavaks vois ottaa jonkun kattomiehen ja sen jälkeen psykiatrin. Vai pitäisköhän toi psykiatri ottaa kuitenkin ensiks?

Joskus (niin kuin nyt) tarvitsisi juttukaveria. Eikä mulla ole. Ystävällä on se mies (eli elämä) ja kaikilla muillakin on kaikkea. Ja oikeesti, kuka jaksaa vuosikausia tukea jos yks kyntää jatkuvasti jossain ojan pohjalla. Tai kellarissa.

Jos mä myyn tämän talon vaikka sillä hinnalla mitä mulla on lainaa ja muutan tuohon 20 kilsan päähän kaksioon vuokralle niin asumiskulut olis joku 300 euroa. Eikä tarttis huolehtia. Mistään.

Tai jos vaan katoaisi. Lähtis vaikka pakolaiseksi jonnekin.


7 kommenttia:

 1. Voi Puolis <3. Mun on myönnettävä, että tästä epätoivoisesta postauksesta huolimatta jouduin purskahtamaan nauruun. En ymmärrä, miten pystyt kirjoittamaan niin hauskasti paskamaisestakin tilanteesta. Sanoisin, että sulla on käsittämättömät voimavarat. Uskomaton nainen! Sä oot niin ansainnut yhtä uskomattoman miehen! Vähintään.
  Nyt otat kaiken niistä maailmankaikkeuden sulle pudottamista miehistä irti. Joku tarkoitus niillä on sun elämässä oltava. Olkoon se sitten kellarinkuivattaja tai what evö.
  Un abrazo <3
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla oo enää voimavaroja. Lähdin tänään puolilta päivin kotiin töistä kun mun piti tehdä sitä toista duunia. En saanut tehtyä. En jaksanut.

   Ei näin uskomattomia miehiä ole olemassa, musta tuntuu että mä olen jotenkin yliluonnollinen. Onkohan tää mun elämä edes oikeeta? Jos tää onkin joku outo trippi? Moni varmaan miettii että voiko oikeesti jonkun elämä olla tämmöistä. Niinpä! Ei hitto, jos mä kuitenkin vaan kuvittelen kaiken? Mä taidan seota.

   Ne kaikki miehet on jo dumpattu ja treffipalstat on kiinni.

   Poista
  2. Itseironia näkyy olevan mun ainut vahvuus jos ei itsesäälissä vellomista lasketa.

   Poista
 2. Voimia!

  Sulle kyllä kasautuu nyt kaikenlaista paskaa niskaan samman aikaan.
  Parasta on varmaankin yrittää leskittyä asiaan kerrallaan. Tee nyt kellarin eteen se, mikä on tehtävissä. Ja henkisesti helpommalla kyllä pääset, jos sinulla olisi mahdollisuus palkkata ihan tavan yrittäjä hoitamaan salaojitukset kuntoon. Ei kannata hämmentää asioita turhaan. Konsultoi ammattilaista niiin sun ei tarvitse itseksesi pähkiä tätäkään.

  Onko kakkostyö sulle tärkeä tulonlähde? Jos voit siitä luopua, ojenna kapula vaikka Nartulle ja hengähdä helpotuksesta.
  Ja jos et saa osastolta sairautesi hoitoon ohjeistusta, ota yhteys työterveyteen ja hoida asiaa eteen päin sitä kautta.

  Ota ihan rauhassa, ei ole mitään hätää. Asioilla on yleensä aina jossain vaiheessa ja jollakin lailla tapana järjestyä. Ota Valon soturin käsikirja lukuun ja anna Paulon lohduttaa. Ja anna läheistesi tehdä päätös siitä, pystyvätkö he olla tukenasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mun pakko pitää kakkostyötä vielä kun on tätä salaojajuttua ja autokin pitäis jossain vaiheessa vaihtaa. Kunhan saisin sen tilinpäätöksen tehtyä niin helpottaa. Narttu ei pääse tähän kirjanpitoon kyllä käsiksi, siihen ei anna johtokunta lupaa. Mielummin maksavat vaikka tilitoimistolle.

   Soitin osastolle, sain vastauksen että katsellaan nyt. Niin mä ajattelinkin että sanovat.

   Poista
 3. Komppaan Anonyymiä - käy asioiden kimppuun kuin norsun syöntiin konsanaan, eli pala kerrallaan. Keskity vaikka käytännän asioihin ja jätä mielen päällä olevat (mies)fiilikset taka-alalle - kellarin vesitilanteesta huolehtiminen vie sopivasti energiaa.
  Ehkä Stalkkerin ottaminen putkimieheksi olis lyhyen aikavälin ratkaisu, mutta sit sä joutuisit vähän kuin kattomaan sitä sitten myöhemminkin.. ehkä vähän liian kova hinta.
  Sulla on aika paljon ressin aiheita nyt, yritä leikata pois sitä mitä voit. Vaikka se Narttu.
  Jaksamisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet on jo jätetty pois, eniten painaa nyt se tilinpäätös. En mä tajua miksi mä en saa sitä läppäriä auki. Joo en mä stalkkeriin turvaudu paitsi virallisesti jos se on halvin. Sen aika on sitten kesällä.

   Poista