Lukijat

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Talon muodonmuutos


Perjantaina haettiin Ystävältä "lomalle" yksi kissa esikoiselle unikaveriksi. Tuli ajettua kotiinpäin eri suunnasta kuin yleensä ja näin mitä talolleni oli tapahtunut :). Talo oli saanut nenän! Se on niiiin sympaattinen että mä en kestä!


Katsokaa nyt! Minun pieni suloinen mökkeröinen :). Mä tulen niin hyvälle tuulelle joka kerran kun katson tuota kuvaa, niin sympaattinen ja lämminhenkinen!

Nyt kun mä ajattelen sitä millä "ryminällä" mä tämän talon ostin niin olen kyllä kiitollinen siitä, etten ollut niin kovin järjissäni silloin. En ehkä olisi muuten uskaltanutkaan. Laput silmillä eropaniikissa taisin toimia, mutta hyvinhän tässä kävi loppujenlopuksi. Kohta tulee NELJÄ vuotta yhteiseloa tämän talon kanssa. Jumaleisson aika on mennyt nopeasti! Kaikenlaista jäynää tämä talo mulle tarjoaa, huumorintajuinen veijari kun on! Niin kuin näette, pilkettä on silmäkulmassa! Olen kyllä todella kiintynyt tähän taloon, enemmän kuin mihinkän asuntoon, jossa olen asunut.

Ai että, mun sydän suorastaan täyttyy kaikista lämpimistä tunteista! <3

6 kommenttia:

 1. Talolla on myös selvästi pilkettä silmäkulmassa. ;-)

  VastaaPoista
 2. Herttaisen ystävällinen talo, pilke silmäkulmassa. Kukapa ei rakastaisi tuollaista! Kiva, että olet viihtynyt siellä!

  VastaaPoista
 3. Kyllä monilla taloilla on ilme. Tuo nenä on kyllä just oikeeseen paikkaan laitettu :)
  Äsken oltiin ajelulla, ja näin esim. kierosilmäisen talon. Ja Mäntsälän Lemmikkilehdon krematoriolla oli surullinen naama.

  VastaaPoista
 4. Sympaattinen on. Talon näköinen talo

  VastaaPoista
 5. On se niin herttainen! Mun tuli mieleen kerta/kerrat, kun sä kiipesit sinne yläluukulle...ja se, kun sulla oli se järkky tikas-pöytätsydeemi... :-D

  VastaaPoista
 6. Symppis talo, niinkuin asujansakin :)

  VastaaPoista