Lukijat

maanantai 1. helmikuuta 2016

Tänään ajattelin

-En vaan perkele osaa tulkita miehiä. En jaksa, en viitsi, en kestä. ENENEN. Mutta silti yritän.

-Mulla on kaikki ihana vielä edessä, nauti tästä ihanasta odotuksesta (tää fiilis meni liian nopeasti ohi)

-Millä oikeudella työkaveri valkkaa aina ekana lomat ja me muut saadaan jämät? Nyttenkin mun on vaikea löytää talvilomakohtaa kun kuun ekalla viikolla ei voi olla koskaan poissa ja parillisilla viikoilla mulla on aina palkanlaskentaa eikä työkaveri mielellään mua niissä tuuraisi. Että valkkaa siinä sitten saatana itelles loma! Paskat. Lahjoitan kohta kaikki perkeleen lomat firmalle, mitäpä mä lomilla kun ei mulla ole edes miestä jonka kanssa reissata. Selvästi huomaa miten miehelliset on etulyöntiasemassa. "Mutta kun meidän Yrjöllä on lomaa heinäkuu niin mä olisin myös heinäkuussa". No eihän siinä sitten mitään.

-Kilpparilääkitys pitäisi lopettaa, pelottavaa jos tauti uusii kun lääkkeen lopettaa. Ei olis aikaa maata sängyssä ja pelätä sydänpysähdystä.

-Pää on liian vaikea, en jaksa sitä enää, haluan uuden.

-Sydänkin on liian vaikea, en jaksa sitäkään enää, haluan uuden, ehjemmän.

-Elämä pisti mut tänään polvilleen, kirjaimellisesti, kotipihalle. Joku karman pikkukepponen taas. Bring it on vaan, kyllä mä kestän.

Tänään en jaksa olla positiivinen. Tai no, positiivista ettei luita murtunut jäätiköllä kaatuessa. 
4 kommenttia:

 1. Mie luulin, että parhaat lomat vie aina ne, joilla on lapsia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näköjään miehelliset ja ne ketkä ekana kerkee. Esimiestyö on vähän hakusessa siinä kohta...

   Poista
 2. Vaadi tasapuolisuutta ja läpinäkyvää prosessia. Vuorotellen 'hyviä' lomaviikkoja kaikille. Tuollaiset tyypit on monesti sellaisia, että että loma tms on 'saavutettu etu' eikä ne ilman tiukkaa vääntöä tajua et ne ei oo diktaattoreita.
  Ellet sä oo niin pienessä firmassa töissä et ne on.. :-\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mä oon niin pienessä firmassa. Ja tämä "diktaattori" suuttui mun edeltäjälle verisesti kun astui hänen varpailleen niin ettei puhunut hänelle moneen kuukauteen. Eli koitan varoa suututtamasta häntä ihan oman etuni vuoksi. Huoh.

   Poista