Lukijat

torstai 11. helmikuuta 2016

Plip

Tiistaina vissiin vähän ylireagoin, ei mulla ihan noin paha tilanne uupumuksen suhteen ole kuin mitä tuskastuksissani kirjoitin. Asiat selviää ja huomenna on jo perjantai. Selvisin töistäni vaikka toisin luulin. Pomo tajusi pysyä kaukana. Ensi viikolla on jo vähän helpompaa kun työkaveri tulee lomalta ja saan osan paineista hänelle.

Joku aika sitten koitin saada huonon karman villasukille uutta kotia. Nyt se on löytynyt! Ne lähtevät museoon http://www.helsinginkaupunginmuseo.fi/nayttelyt/brokenships/  

Täydellinen loppusijoituspaikka mun sukille. Siellä ne ei pääse enää tekemään pahaa :).

Eilen mulla oli siis kellarintyhjennusprojekti. Uppopumpun pumpatessa juttelin yhden miehen kanssa. Niin kesken erossaan, niin katkera exäänsä kohtaan ja muka niin valmis löytämään rakkauden. Voi hyvänen aika sentään. Okei, saattaa kuulostaa ehkä siltä, että en itse ole sen parempi, mutta toistakymmentä vuotta avioliittoa on kuitenkin hyvin eri asia kuin vuosi seurustelua. Tänään olisin päässyt hänen kanssaan Tavastialle keikalle Helsinkiin, kieltäydyin. Niin, siis sain pumpattua ja äyskäröityä kellarin tyhjäksi, jee. Heräsin aamuviideltä plipplip, lorilori-ääniin, jotka tuli kellarista. Just joo. Aamulla kellarissa oli taas useita senttejä vettä. Ihan sama, mittarinvaihtomies osasi kiltisti pukea kumpparit jalkaansa ja vaihtoi mittarin vesialtaassa seisten.

Mun talviloma hyväksyttiin, eli mun pitäisi rohkaistua ja varata lennot. Jotenkin se taas jännittää enemmän. Rohkeus on kai kaikonnut musta. Tämä erossaan kesken oleva mies tarjoutui jo matkaseuraksi. Ja me ei olla siis tavattu edes. En ota, en.

4 kommenttia:

 1. Jestas! Enpä tiennyt, että tollanenkin näyttely on. Loistopaikka sun sukille!
  Eikä, mikä hitto siä kellarissa nyt lotraa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, siellähän on ollut vettä niinku tyyliin aina :D. Mä en vois keksiä parempaa paikkaa mun sukille, ihan täydellinen :)

   Poista
 2. Ajatella, sun sukat pääsi museoon! Moniko on saanu tavaroitaan (joista haluaa eroon) museon näyttelyyn, mitä :D

  Ja miehiä yrittää tunkea ovista ja ikkunoista sun elämään... nyt saa anonyymit nenilleen, kun sie et huolikaan epätoivosesti heti niitä! Mutta se kellarin vesi ei kuulosta oikein terveelliseltä. Jotain salaojitusjuttuja pitäs tehä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo jos mä olisin jokaisen tarjokkaan huolinut ja niistä kirjoittanut niin loppuisi internetistä tila :D. Ehheh :D. Sanottakoon vielä että Tavastiatyyppi on salaojituskoneyrittäjä enkä SILTI lähtenyt sen kanssa keikalle :D

   Poista