Lukijat

tiistai 9. helmikuuta 2016

Paineita

Ei helvetti mä en pysty tähän. En mä pysty selviämään näistä työpaineista. Kädet ei kohta nouse enää näppikselle ja järki seisoo. Silmiin sattuu kun ovat niin kuivat. Työpöytä ei riitä, heitin postit lattialle. Kolmea asiaa pitäisi tehdä samaan aikaan. En pysty. Valitsin neljännen, blogin kirjoituksen kun tajuan että mulla ei ole mahiksia selvitä. Hanskat tiskiin, ovi kiinni ja itkemään.

Viimeiset pari kuukautta olen ollut tosi herkkä napsahtelemaan töissä. Nyt mä en enää jaksa edes hermostua, alistuneena otan vastaan. Seuraava askel on romahdus. Olenko mä helvetti taas näin heikko etten kestä pientä työstressiä? Esimiesvastuu, direktio-oikeus (velvollisuus?) loistaa poissaolollaan. En viitsi edes lähteä perään kyselemään, aikaa menee vaan siihenkin hukkaan.

Hoen itselleni että mä en jaksa, en pysty tähän, en jaksa, en pysty tähän. Ja silti mä tiedän että on pystyttävä. Jotenkin.

4 kommenttia:

 1. Kyllähän esimiehellä pitää olla vastuu. Tai ainakin sen pitäisi siirtyä työntekijän harteilta pois siinä vaiheessa, kun se esimihelle kertoo, että ei selviä.

  Lähetän lämpimiä, koossapitäviä ajatuksia!

  VastaaPoista
 2. Ethän kuitenkaan yritä venyttää pinnaasi/voimiasi burn outiin saakka?

  Tilanteesi kuulostaa tosi ahdistavalta jo luettunakin. En edes voi kuvitella, miltä se taakka tuntuu susta sen työvuoren edessä. Sen vain tiedän, että ei varmasti hyvältä.

  Olen ymmärtänyt, että olet arvostettu ja pidetty työntekijä firmassa. Mieti ihmeessä, että otat asiat suoraan puheeksi isomman tahon kanssa ja kerrot asian laidan.
  Vai onko se kakkostyösi täysin irrallinen päätyöstäsi? Jos on, niin sitten on tietysti hankalampaa lähteä neuvottelemaan ykköstyön pomon kanssa...
  Jotain on varmasti kuitenkin tehtävä ja muutettava.

  Ei me haluta tänne täysin rauniollaan käryävää Puolista.

  VastaaPoista
 3. Mä sanon tähän ja edelliseen nyt vaan et 'voi paska' ja 'tsemppiä'. Ei kykene nyt muuhun. Mut aattelen ♡

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti sulla on talvilomaa tiedossa, jotta saisit hengittää vähän.

  VastaaPoista