Lukijat

lauantai 13. helmikuuta 2016

Rimanalitus

Saavuin laatumajoitukseeni. Respan täti kysyi että otanko yhden avaimen vai kaksi. Vastasin että yksi riittää. Täytin majoituslapun ja ojensin lapun tädille. Täti sanoo että siihen pitää laittaa toisenkin majoittujan nimi. Ööö, mä oon yksin... YKSIN! Pitääkö sitä korostaa että olen YKSIN???

Muutama lasi viiniä ja talsimaan muutama kilometri Heurekalle. Olen asunut nuorempana Tikkurilan lähistöllä ja paikat oli nostalgisia. Ihmettelin miten oli maisemat muuttuneet. Kepein askelin ja toiveikkain mielin tallasin Hotelli Vantaalle ja join Hertaksessa lonkeron. Samaan pöytään vaappui sammumispisteessä oleva mies ja kysyi että voiko istua seuraani. Sanoin että mielellään ei, että odotan kaveria. Silti jäi siihen jotain sössöttämään kunnes hänet ohjattiin ulos. Enpä tiennyt että se olikin mun illan paras mieskontakti.

Heurekalle siis. Olin muutamaa minuuttia vaille kuusi ja pääsin hyvin sisään. Oli orpo olo kun ympärillä oli vain pariskuntia ja kaveriporukoita. Porukkaa oli valtavasti. Lähdin etsimään sitä rakkausnäyttelyä sinkkurannekkeet molemmissa ranteissa. No, eihän siellä mitään erikoista näyttelyä edes ollut. Tavalliset näyttelyt vain ja jokunen punainen sydänilmapallo. Tunnin kun olin palloillut siellä ja väki vain lisääntyi ja mun ahdistus kasvoi niin päätin että se oli niin nähty. Siellä oli varmasti tuhansia ihmisiä. On kyllä ihan hemmetin pettynyt olo. Kun lähdin niin sisälle ei enää otettu uusia asiakkaita ja jono ulottui Heurekan ovelta puoleen väliin siltaa joka johtaa Hotelli Vantaalle. Eli siis monta sataa metriä jonoa. Huhhuh.

Onneksi sain matkalla hotellille rakkautta ja ymmärrystä

Tää oli tämän vuoden rimanalitus. Nolo yritys. Tyyppi ottaa hotellin, lähtee into piukeena sinkkuileman ja on takas hotellilla kasilta. Olisinhan mä voinut mennä vaikka hotelli Vantaaseen bilettämään, mutta se olisi tiennyt huomiselle krapulaa, rahan menoa ja todennäköisesti vielä paskempaa fiilistä loppujen lopuksi.

Jokohan uskoisi? Mä olen niin nolo. Lopetan nämä nolot tilanteet kyllä nyt. Ei tämmöistä kestä kokea, saati sitten lukea. Pahoittelut.

18 kommenttia:

 1. Sä oisit voinut ottaa junan kaupunkiin ja tulla tänne. Ois voitu syödä Karhupuiston snagarilla herkulliset lihikset. Heh. Kävin joskus siinä hotellissa ja oliko se nyt ravintola Tulisuudelma. Oli se villi paikka.

  VastaaPoista
 2. No olipa tylsä! Sitä kuvataan esittelyssä näin: "Harjoittele aikuisten illassa hurmaavia iskurepliikkejä flirttikoulussa teatterin ammattilaisten kanssa, kokeile kansanperinteen lemmentaikoja, laula rakkauslauluja karaokessa,
  värkkää ja rakenna väriseviä munia Ideaverstaspisteellä ja tarkastele eläviä siittiöitä mikroskoopin avulla. Nostattaako ruoka intohimon? Tarjolla myös uskaliaita ruokareseptejä rakastuneille." Oliko ne kaikki paikat niin kansoitettuja sitten, ettei lähelle päässyt? Ainakin Heureka on tehnyt hyvän tilin sitten, jos tulijoita on niin paljon ollut...

  Mutta vähän kumma se respan tyyppi. Eikö muka kukaan koskaan ota yksin huonetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo jotain vibraattoria olis päässyt pääsiäismunan kuorista tekemään ja spermaa mikroskoopilla tutkimaan. Jonotin vartin spermapisteelle, sen jälkeen luovutin kun jono ei edennyt. Lemmentaika-esityksen näin. Ihan ok hömppää. Flirttikoulu olis kai ollut joskus myöhemmin, en pystynyt jäämään sinne tungokseen sitä odottelemaan. Ihmishelvetti.

   Poista
  2. Hetken aikaa kelasin munankuorivibraattoria, mutta ehkä kyse oli niistä muovisista yllätyskapseleista?

   Poista
 3. Sä et ole nolo vaan respan tädillä ja Heurekalla ei nyt oikein mennyt putkeen. Nauti hotellin aamiaisesta ja toivota itsellesi sydämesi pohjasta oikein hyvää ystävänpäivää. Pyri olemaan itsesi paras ystävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hotellin aamiainen oli samanlainen rimanalitus kuin koko viikonloppu, mutta kahvi oli sentään hyvää :D. Pitää yrittää olla tänään itselleni oikein ihana. Treffeillekin pääsisin jos lähtisin, katsotaan nyt...

   Poista
 4. En tiiä tulilo mun kommentti, ehkä Heureka ei osannut ajatella mitä tuon ihmismassan tuleminen kerralla sisällä tarkoittaa käytännössä. Pari sataaa henkeä olisi varmaan realistinen määrä eikä pari tuhatta?
  Me paranneltiin maailmaa sinkkukavareiden kanssa hetken. Tarkoitus alunperin oli olla Heurekassa koko ilta ja saada vaikka treffit täksi päiväksi. Heurekan jonossa enemmistö oli naisia ja nuoria naisia varsinkin. Eli sisällä olisi ollut aika heikot mahikset treffeihin :)
  Ehkä pitää suunnata Kalleen joku torstai, varmaan paremmat tsäänssit sielläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan yrittää (taas) lopettaa treffailun ja seuran etsimisen. Ei ainakaan tommosia sinkkutapahtumia mulle. Nounounoooouuuuu! Ei mennyt Heurekalla nyt ollenkaan putkeen. Ihan floppi. Mä olisin kaivannut sitä rakastumisen tiede-osiota, mitä ihmisessä tapahtuu jne. En kyllä huomannut semmoista siellä, en sinne päinkään.

   Poista
 5. Vääntäydyin itse paikalle aika myöhään, siinä kasin maissa. Ottivat juuri viimeisen satsin ihmisiä sisään ja minä marssin mukana, kun en ehtinyt jonossa pönöttäessä vielä livistää sittenkin kuuntelemaan Uusivirtaa Tavastialle. Sisällä oli tosiaan jonoa jonon perään aivan joka paikkaan. Kaveriporukoilla näytti olevan hauskaa ja ideana tuo oli minusta hyvä. Vaan sitä väkeä oli tosiaan aivan liikaa, eikä yksinäisenä tuolla ollut niinkään viihdyttävää olla, kun jonottaminen yhtään mihinkään ei iskenyt. Aika pikaiseen poistuin takaisin keskustaan.

  Yleisön puolesta sama havainto kuin Raisalla: nuorempaa väkeä oli paljon, mimmivoittoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitto, Olavi Uusivirta olis ollut hyvä! Nyt harmittaa vielä enemmän

   Poista
  2. Niin. Olis kandennu tulla tänne kaupunkiin...

   Poista
  3. Olisit pyytänyt kovempaa ja perustellut :D

   Poista
  4. Nääh. Sokkotreffit on vähän kuin myslipaketti. Kuvassa on kiinteitä vihreitä rypäleitä ja sitten kun paketin avaa, niin siellä on kurttusia rusinoita. Piis and luv ;)

   Poista
  5. Hienoa että saatoin olla hyödyksi.

   Poista
 6. No jo ajatellaan tilannetta missä sä heräät v*tunmoisessa kanuunassa jonkun ei niin ihannetapauksen vierestä ja kenties jotain vielä pahempaakin, niin en mä tuota pitäisi riman alituksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en mä edes pysty tommosta ajattelemaan kun ei mulle käy noin koskaan kun pysyy aina sen verran järki päässä vaikka juonkin :)

   Poista