Lukijat

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ja vähän lisää paskaa...

Remppamiehet tulivat aamulla. Toinen oli ainakin krapulassa, oli ollut läksiäiset vissiin. Lähtee huomenna 2 kuukaudeksi ulkomaille. Mun lavuaari oli kuulemma huono, siinä ei ollut säätöjalkoja eikä viemäriputkia. Hermo ei riittänyt kuulemma sen kanssa askarrella. Joo, vastahan mä sen allaskaapistohässäkän kesällä ostin, eihän sillä ollut aikaa katsoa mitä se paketti sisälsi. Ja kyllähän mä kysyin ennen kuin ostin, että onko se ok jos ostan sen. Oli se silloin.

No, olivat muutaman tunnin ja lähtivät. Lähdin itse ennen sitä Ystävälle pesemään pyykkiä ja suihkuun. Remppamies tuli sitten sinne jossain vaiheessa. kertoi että aika loppui kesken (siis AIKA LOPPUI KESKEN, kamoon hei, rempalla oli just puolivuotissynttärit!!!!) ja kertoi  mitä kaikkea on tekemättä ja paljonko olen velkaa hänelle palkkoja. Sähkömies mun pitää itse  hoitaa (sen jälkeen pääsen suihkuun)  ja saunaa jatketaan sitten kun hän palaa. SITTEN KUN HÄN PALAA??? Eikö se toinen osaa muka sitä yksin tehdä? Itseasiassa se toinen on paljon pätevämpi kuin tämä Ystävän poika joka työtä on "johtanut". Mutta ei kai sitten. Tarvitsee kai kädestäpitelijän. Mä menin niin sanattomaksi että oli täysi työ olla itkemättä. Lähdin hakemaan sitä rahaa ja huusin vittua autossa. Ja päätin että remppaa ei TODELLAKAAN jatketa sitten 2 kuukauden päästä vaan se on valmis kyllä siihen mennessä.

Pitää kehittää jostain rahaa ja pyytää jostain tarjous että paljonko sen saunan panelointi ja lauteitten teko maksaisi. Kyllä mä perkele sen saan itsekin hoidettua! Kyllähän mä nyt yhden saunan paneloisin itsekin, mutta ehkä parempi kuitenkin ottaa ihan ammattilainen. Ei ammattilaiselta tommosessa montaa päivää mene kun tekee kunnolla töitä.

Mutta voi helvetti kun kävi taas kiristämään! Käsittämätöntä, kerrassaan käsittämätöntä!

3 kommenttia:

 1. Minkä tähden niiden olet antanut jatkaa hommaa. Jossei homma suju niin jätkät pellolle ja ammattilaiset kehiin. Ihan suotta pehmoilla "aikuisten" ihmisten kanssa vaan sen takia että on tuttuja. Rahan ja ajan hukkaa.

  VastaaPoista
 2. No remppamies on Ystävän poika, mikä tekee asian mulle vaikeaksi. Ja mä olen liian kiltti tämmöisissä asioissa, mikä tekee asian myös mulle tosi vaikeaksi. Mutta nyt riitti. Opin tästä jotain kyllä. Ja kohta saunotaan!

  VastaaPoista
 3. Mä en kyllä olisi maksanut nyt yhtään senttiä ennenkuin se remppa olisi ollut valmis viimeistä listaa myöten. Ja miten se sinun ystäväsi (rempan tekijän äiti?)on hyväksynyt poikansa noin lepsua työn tekoa?? Ei tuollaisella työnteolla elämässä poikarukka pärjää, kyllä se sen vielä huomaa itsekin, jos ei tahtia muuta.Sillä se vasta on MIES, joka on sanansa mittainen.
  Oikein v....taa,eikun harmittaa sun puolestasi, talvi tulossa ja ei ole saunaa, ei suihkua jos ei taas etsi uutta remppamiestä joka paikkailee yhden "miehen" tekemisiä, jolla olisi ollut koko kesä aikaa tehdä sun pesupaikkasi valmiiksi.
  Sulla on kyllä aihetta sanoa suorat sanat sille sanansasyöjälle.
  -EK-

  VastaaPoista