Lukijat

lauantai 2. heinäkuuta 2016

Väkisin hauskaa

Akupunktio suoritettu. Ai että minuu jännitti! Pieni kiinalaistäti pisti muhun toistakymmentä neulaa, päähän, vatsaan, sääriin ja jalkateriin. Vähän tuntui, mutta ei pahasti. Rentoutti ja sen jälkeen olo oli kuin hiprakassa, vetelä ja kiva :). Vaikutus tuntuu kuulemma vasta 2-3 päivän päästä. Mukaan sain yrttipillereitä, joita vedetään kolme kertaa päivässä kahdeksan kappaletta. Näyttävät ihan vuohen papanoilta, mutta ei ne kai semmoisia oo. Tai no, samapa tuo vaikka olisivatkin jos olo paranee.

Jäin Helsinkiin yökylään, ulkoilutettiin Hörhiksen koiraa mun lapsuusmaisemissa, nostalgista. Vastaan tuli joku sen kaveri joka kysyi että onko tää sun nainen. Hörhis siihen että on joo! Mä koitin mutista hädissäni taustalta että me ollaan vaan kavereita. EN MÄ OO KENENKÄÄN NAINEN!!! Menipäs se ahdistuspisteeseen mulla.

Tänään olikin sitten huvipuistopäivä firman kanssa. Kutsu oli perheille, isovanhemmat, vanhemmat, lapset, kaikki kutsuttu. Mun lapset ovat etelässä, joten menin yksin. Päivällä oli vielä kupliva odotus kun meidän firma on perinteisesti hyvin avokätinen drinkkilippujen suhteen. Yksi juoma firman piikkiin. Oonkohan mä alkoholisti kun mun fiilis loppui siihen. Pari pyörivää laitetta niin oli jo huono olo. Tungin itseni työkaverin perheen ylimääräiseksi pyöräksi kun tää työkaveri ymmärtää mua. Hän kommentoikin jossain vaiheessa sarkastisesti että mullapas näkyykin olevan hauskaa. Mä takaisin että ai se näkyy vai. Joo ei mulla hauskaa ollut vaikka yritin. Eikä se alkoholi olisi auttanut. Säästin taksimatkan ja pääsin omalla autolla kotiin. Oli niin ulkopuolinen olo. Iloiset ydinperheet, uusioperheet, tulevat perheet, pariskunnat. Ja minä. Asenneongelma. Jospa se siitä kun mun jin ja jang tasapainottuu.

Iloinen ylläri oli törmätä käänteisvertaismieheen siellä. Harmi kun oli töissä eikä voitu istua viinilasilliselle juttelemaan miehistä, naisista, rakkaudesta, enkeleistä, karmasta ja universumin suunnitelmista. Jäi toiseen kertaan.

4 tunnin "hauskanpidon" jälkeen mun kiintiöni oli täysi ja pelastauduin kotiin. Ehkä poksautan kuohuvan omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni ja pohdin elämää. Jotenkin surullinen olo.

7 kommenttia:

 1. Ei se sitten pidä sua vaan kaverina. Toivottavasti siitä ei tuu hankaluuksia, kun se tajuaa totuuden.

  Akupunktio tekee kyllä hassun olon, mutta tuohon en usko, että se vaikuttas vasta jälkikäteen. Ja kun uskottomaksi tässä nyt heittäydyin, niin yrttipilleritkin kuulostaa epäilyttäviltä. Onko niissä tuoteseloste?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon (koska mun pitää uskoa) kun kyseessä on kuitenkin sisälmyksiin liittyvät asiat niin ei kai ne niin nopeasti parane ja muuta suuntaa. On niissä pillereissä tuoteseloste.

   Poista
  2. Pitäähän sun uskoa, ei se muuten toimi :) pääasia on, että olo kohenee.

   Poista
 2. Voi puolis <3 "Ilo pintaan vaik syrä märkänis!" sano mun mummi. Väkisin ei kyl hauskaa voi pitää. Mä niin jaan tuon tunteen. Mä olen viel käpertynyt tiukalle sykkyrälle etten uskalla ollenkaan avautua kenenkään suuntaan ... vielä ... toivon parempaa itse kullekkin :-) Lippu korkeelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sain sieltä huvittelupuistosta vielä paskataudinkin, eli tää päivä onkin mennyt taas sängynpohjalla. HUOH!

   Poista
 3. Hörhis :-D Voi elämä, ei se sit vaan usko. Mutta toisaalta, sä oot kyllä vääntäny rautalangasta..
  Akupunktio olis kyllä jännää, mutta en varmaan uskaltaisi vieläkään kokeilla. Tai ei sitä tiedä, jos oikeen rohkelikoksi rupeisin. Tietenkin sun pitää uskoo!!! Ja jos pitkällä kaavalla mietitään, niin kummat on terveempiä; länsimaiseen vai kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvat ihmiset?
  Koitas nyt saada terapiamiehen kanssa järkättyä tapaamisaikaa, se olis kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä keksin sille nimen :D. Puolis ja Hörhis :D. Ei se ollut pelottavaa olleenkaan. Tosin mietin että kun niitä neuloja oli mun läskimahassa että eihän ne voinut edes mihinkään kanavaan osua sen kerroksen läpi :D. Nii-i, kyl mä haluisin kovastu uskoo tohon kiinalaiseen, odotuttaa vaan nyt se teho vähän.

   Käänteisvertaismies on niin vaikee että sen kanssa ei saa sovittua mitään. Liukas kuin ankerias :D

   Poista