Lukijat

lauantai 14. toukokuuta 2016

Muistojen uusimista

Torstaina klo 21 sain kuningasidean. Varasin halvan (49 eur) viikonloppureissun kylpylään. Ei tuommoista tarjousta voinut ohittaa vaikka tulihan se vähän nopeasti jopa minun mittapuullani! Kuopus oli kieltäytynyt tulemasta luokseni kolmantena viikonloppuna peräkkäin eikä ollut tulossa (äitienpäivä tuli lisäksi normirytmiin, eli siksi kolme peräkkäistä viikonloppua) ja kysyin että kiinnostaisiko kuitenkin jos mennään kylpylään. Kiinnostihan se ja sain molemmat sitten kuitenkin tulemaan.Sorruin siis järjestämään "sirkushuveja" lasten viihdyttämiseksi.

Kylpylä sattui olemaan sama, jossa vietin uskomattomat pari päivää viime vuoden helmikuussa Sen miehen kanssa joka mut viimeksi jätti, joten muistoja oli. Joka paikasta. JOKA V:N PAIKASTA. Ärsyttää kun ehdittiin kuitenkin tekemään ja kokemaan niin paljon siinä yhdessä perkeleen keväässä. Tätä kylpylää olin vältellyt enkä ole sen takia tullut yhdelle työhön liittyvälle kurssillekaan kun se järjestetään aina täällä.

Tulta päin ja menoksi tyttöjen kanssa. Tytöt löytyivät majoituskaupungin juna-asemalta ja sieltä sitten kylpemään. Nyt on kylvetty, vähän meinasi tippa pyrkiä kylpylässä linssiin ekana päivänä, mutta eihän se vedessä niin haittaa. Jouduin laskemaan vesiliukumäkeä jollain renkaalla ja voin kertoa että tällä elopainolla saa kurveissa aika hemmetinmoiset nosteet. Liian hurjaa mulle.  On käyty syömässä samassa ravintolassa, muisteltu miten hän lauloi mulle Ikkunaprinsessaa karaokessa. Muistoja, jotka korvautuvat pikkuhiljaa uusilla. Kyllä on hemmetin hidas ja kirpeä prosessi tämä.

Kuopuksen kanssa ollaan röhkitty, harjoiteltu Snapchattia, kikatettu. Esikoinen on yrittänyt olla se pikkuvanha järjen ääni, joka "komentaa" hölmömpiään nukkumaan kun me vain snäppäiltiin ja röhkittiin :). Mukava viikonloppu vaikka tulihan tämä aika paljon kalliimaksi kuin ajattelin. Mutta kerrankos sitä lapsia yrittää viihdyttää. Nurmikko on räjähtänyt kotona käsiin, mutta siellähän se pysyy niin kauan kunnes ehdin sen leikkaamaan.

4 kommenttia:

 1. Meinasin kirjoittaa, että onneksi sataa monta päivää putkeen, mutta tarkistinkin sääennusteen ja se oli jälleen muuttunut. Ei sadakaan. Ainakaan teilläpäin :)

  Sirkushuveja pitäs kyllä nuorisolle keksiä - vanhempi on viikonloput melkeen vallan poikakaverin luona, mutta nuorempi meinaa välillä tylsistyä. Onneksi se innostui junien bongailusta, halpa harrastus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näy onneksi satavan, tosin laiskottaa niin paljon ettei tuonne hirveään tuuleen viitsi mennä työntelemään leikkuria. Hyvä harrastus teillä, harmi vaan kun vr tosiaan vähensi

   Poista
 2. Totta, vanhat ihanat paikat tuoreessa tuskassa on helvettiä! Muistan niin hyvin.... mä oon "edellä" ja voin taas vaan sanoa, että se menee ohi, aikanaan. Vaikkei se nyt autakaan yhtään.
  Kaipaan röhkimis-snäppiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä oon masokisti. Onneks kaikki menee aina ohi. RÖH!

   Poista