Lukijat

lauantai 23. tammikuuta 2016

Lämpöä

Kävin suihkussa ja tulin olohuoneeseen istuskelemaan. Kylpytakissa, ilman sukkia, ilman villasukkia, ilman töppösiä, paljan jaloin! Mun varpailla ei ole kylmä! Ne ei ole tunnottomat eikä erikoisen väriset. Mun eteisessä on 18 astetta, vaikka patteri on pois päältä. Keittiössäkään ei ole hyytävän kylmä, vaikka se sijaitsee talon toisessa päässä. Kuopuksen huone on lämmin vaikkei patteria ole päällä. Mun pitää kohta laittaa tuota pienemmälle kun tulee KUUMA! En ole uskaltanut säätöihin edes koskea, eli on ammattilaisen säädöillä.

Tämä on jotenkin ihan uskomatonta. Miten voi yksi ilmalämpöpumppu tuoda näin paljon mukavuutta mun talveen! Eihän tässä edes tarvitse kärsiä! Mikä talvi tää tämmöinen on jos ei tarvitse fyysisesti kärsiä? Onko tää mahdollisesti liian helppoa? Saako joskus olla helppoa?

Pakkanen on lauhtunut alle -10 lukemiin, luojan kiitos, pysyisi nyt tämä tilanne.

Kolmas päivä lähtee ilman itkemistä, tästä on hyvä jatkaa. Tosin vähän tuntui kyllä että putki katkeaa kun lueskelen käänteisvertaismiehen kehotuksesta Paulo Coelhon Valon Soturin käsikirjaa

Viikolla kirjoitin miehelle vuodatuksen mun ensimmäisen eroviikon tunteista ja tunnelmista, jotta tietää varmasti miltä musta tuntuu. En pyytänyt vastausta, mutta kirjoitin että saa vastata kyllä jos haluaa. Pyysin olemaan vastaamatta mulle edellisessä viestissä koskien tavaroiden palautusta, siksi nyt "annoin luvan". Mies sitten vastasikin ja eipä tunnu olevan sielläkää helppoa. Hyvä niin. Miksi pitäisikään kun mun jalkojen alta maton niin rivakasti tempaisi pois. Pohjalta olen jo nousemassa, pikkuhiljaa.

Viikonloppuna vietetään tyttöjen synttäreitä, jopa äiti on kutsuttu ja on ilmeisesti myös tulossakin.

6 kommenttia:

 1. Pitää elämässä jotain lämpöä olla. Ja kesällä sitten kun on hirveät helteet ni sulla ei oo mitään hätää kun sen saa (?) viilentämään! Onhan se hyvä ilmalämpöpumppu mainio kapistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä se viilentääkin :). Mä rakastan tuota vehjettä jo nyt!

   Poista
 2. Peukku sille kolmannelle päivälle. Ensimmäiset askeleet kohti uutta! Valonsäteitä viikonloppuusi.

  VastaaPoista
 3. Jee lämmölle! Ja kesällä jee viileydelle. Ko. vehje on ihan paras!!!
  Ja monta jeetä itkuttomille päiville. Hyvä se on itkeekin, mutta pikkuhiljaa niitä itkuttomia onkin enemmän ja sillon ollaan jo voiton puolella.
  (onks terapiamiehellä pörrötukka ;) ? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiii Helmi, eiii :D. On onneksi tummakin. Siitä pörröpäästä hänelle olen kertonut ja hän sanoi että kuulostaa ihan kultaiselta noutajalta :D. Mutta siis käänteisvertaishenkilö pysyy vain ystävätasolla. Niin. Ja piste! :D

   Poista