Lukijat

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Viikko mennyt

Mulla on näköjään tarve kirjottaa joka päivä. Asiaa ei kyllä välttämättä ole, mutta ei se mitään.

Mun enkelin lähettämä käänteisvertaishenkilökin uskoo enkeleihin. Uskomatonta mutta totta. Tämän tarkoitus vahvistuu.

Nyt on viikko mennyt. Raskas viikko, mutta oon koittanut keksiä tekemistä ja etsiä juttukavereita. Olen koittanut antaa itselleni luvan surra ja yrittää päästää tunteesta sitten irti. Sanoa itselleni että ei se haittaa jos on paha olla. Sanoa itselleni, että  kuuluu asiaan ja menee kyllä pois. Olen yrittänyt olla positiivinen siinä aina kuitenkaan onnistumatta. Käänteisvertaishenkilö on muutaman kerran mua muistuttanut kun olen lipsahtanut negatiivisuuden puolelle. Tosi mielenkiintoinen "suhde", hänestäkin. Mä olen tajunnut sen, että mun ei ehkä kuulukaan ymmärtää, että miksi mies teki mulle niin, vaan hyväksyä se, että en tiedä enkä ymmärrä. Olen koittanut olla ajattelematta häntä, koittanut painaa hyvät muistot jonnekin, mistä en niitä muista. Olispa edes niitä huonoja muistoja, joihin "nojata", mutta kun ei ole.

Tänäänkin mä olen ihana, kaunis, vahva, loistava persoona ja itselleni rakas <3 

7 kommenttia:

 1. Oot kyllä löytänyt oivallisen käänteisvertaistuen. Ja ajattele, että JO viikko mennyt. Pahin on takana ja sä olet selvinnyt siitä. Ja aivan mahtava tuo oivallis, ettei sun tarvii ymmärtää, miksi. Täytyy muistaa toi elämän jokaisella osa-alueella.
  Sivujuonne, eikä liity mitenkään tähän sun päivitykseen, mutta vieläkin vituttaa se yks kommentoija, jonka mielestä et oo toiminut/käyttäytynyt kuin normaali ihminen. En tajua, missä pumpuloidussa tynnyrissä jotkut elää. Tai lähinnä "elää". Tolla perusteella mun tuttavapiiriin ei kuuluis yhtäkään normaalia.
  T. Terppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käänteisvertaisihminen on kyllä hyvä! Ei jakseta vittuuntua tynnyreissä elijöistä :). Mä ELÄN niin kuin mä katson hyväksi, näköjään ei ole se kaikista helpoin tyyli sydämen kannalta, mutta tuleepahan ainakin tunnettua tunteita. En mä välttämättä haluakaan olla normaali :). Mä olen just hyvä tällaisena!

   Poista
 2. Luulen, että olet asia ytimessä kun kirjoitit: Tänäänkin mä olen ihana, kaunis, vahva, loistava persoona ja itselleni rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Vaikkei aina siltä tuntuisi niin auttaa kun noin kirjoittaa tai sanoo ääneen itselleen :).

   Poista
 3. Olen samaa mieltä sun kanssa siitä että mitäpä sitä menneitä muistelee koska se jos mikä pitää kiinni niissä paskoissa fiiliksissä ja menneestä ei pääse irti millään.
  Mukavaa sunnuntaita ja pidä lippu korkeella!

  VastaaPoista
 4. Se, että käyttäis kaiken aikansa miettiäkseen mitä ja miksi, voi myös tarkoittaa sitä, että silloin pitää kiinni asiasta. Ja irti päästämällä pääsee itsekin sitten helpommalla. Eli mietti asiaa sitten miltä tahansa kantilta, se, että ajattelee, ei välttämättä ole se paras juttu. Eli siitä vaan, miettii muuta ja keskittyy vaikka käytännön asioihin. Ja ebay-shoppailuihin!

  VastaaPoista