Lukijat

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kiitos!

Lopetan blogini kiusaamisen takia. Aikuiset ihmiset, ei vaan voi käsittää! Oma moka, mitäs olen jakanut liikaa ajatuksiani,  nyt se kostautui ja paha mieli tuli ja tärkeä osa elämää romuttui ja menetin oikeassa elämässäni jotain todella arvokasta. Tuntuu kyllä ihan orvolta, mutta aika aikaa kutakin ja täältä taas nousen jossain vaiheessa kunhan olen menetykseni käsitellyt. Nyt koitan keskittyä  enemmän oikeaan elämään. Kiitos kaikille. Sähköpostiosoite on puolinainen78@gmail.com jos mielessä on jotain, mitä haluat mun kanssa jakaa :). Blogin rippeet poistuu jossain vaiheessa kokonaan.

Ai niin, tämä ei ole sitten aprillia, valitettavasti. 

33 kommenttia:

 1. Kurja juttu! Mutta hassua, että tehtiin se samana päivänä :)

  VastaaPoista
 2. Eiiii, tosi ikävää!! Olen hiljaa ja myötäeläen seurannut blogiasi... Älä anna muutaman p-pään pilata kaikkea

  VastaaPoista
 3. Täytyypä itsekin ekaa kertaa kommentoida, kun on vielä mahdollisuus. Olen jo iät ajat blogiasi lukenut ja noita tykkäilynappeja kyllä painellut, vaikkei olekaan tullut kommentoitua. Löysin blogiisi alunperin, kun käsittelin omaa eroani. Todella harmi, että lopetat kirjoittamisen :( varmasti painavat syyt taustalla, sitä en epäile. Kummaa, että ihmiset käyttäytyy noin lapsellisesti! Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos siitä, että olet kokemuksiasi ja ajatuksiasi jakanut! Tuntuu vähän kuin jäisi hyvä jatkis nyt kesken, kun on ollut niin ihana lukea viimeisimmistä käänteistäsi :)

  VastaaPoista
 4. Eikä! JA tosi tylsää, että joku/jotkut toimii noin! Kaikkea hyvää kevääseen kaikesta huolimatta

  VastaaPoista
 5. Voi ei, suru ja harmi. Oon seutannu sun blogia miltei alusta asti, oon saanu siitä voimia jailoa. Oot ollu osa mun nettiarkea. Toivon sulle kaikkea hyvää ja voimia. Kiitos tästä matkasta, ikävää että se päättyi näin surkeesti. T. Noora

  VastaaPoista
 6. Toivotaan että se kusipää sai nyt sitten mitä halusi!

  VastaaPoista
 7. Tämä oli arvattavissa. Liian paljastavasti ja tunnistettavasti kirjoitit. Varmaan moni tunnisti sinut blogisi perusteella.

  VastaaPoista
 8. Olisi kannattanut miettiä mitä tänne kirjoittaa, keskustelupalstoilla tiedettiin jo nimikin, mutta eihän se tosiaan arvailujen varaan jätä kun lukee tekstejäsi. Sääliksi käy lapsiasi :(

  VastaaPoista
 9. Voi harmi. Sun blogisi oli yksi niitä harvoja, joita luen säännöllisesti. En ole ennen kommentoinut mutta ajattelin nyt toivotella tsemppiä jatkoa varten. Harmi kun tämä päättyi näin äkillisesti ja tällä tavoin. Jaksamisia.

  VastaaPoista
 10. Voi miten ikäviä uutisia, niin tuo kiusaaminen kuin blogin lopettaminen. Kaikkea hyvää sulle jatkossa

  t. Yksi lukija vuosien takaa, anonyyminä muutaman kerran kommentoinutkin

  VastaaPoista
 11. Tää on ollut ihan paras blogi ikinä. Karma korjaa kiusaajat ja tuo yksi anonyymi vois sääliä lastesi sijaan itseään. Katkeran oloinen ihmisparka. Pidä Puolis puolesi ja ole ylpeä itsestäsi ja rehellisyydestäsi. Kaikkea hyvää elämääsi <3. T. Terppuli

  VastaaPoista
 12. Voi ei! Itsekin alusta asti blogiasi lukeneena. Ärsyttävää kun ihmisten täytyy sekoilla tuolla lailla, kateellisia ovat ja oma elämä taitaa olla tylsää. Kaikkea hyvää sinulle :)

  VastaaPoista
 13. Harmillista mutta ymmärrettävää. Kaikkea hyvää elämääsi jatkossa! lukijasi MaijaH

  VastaaPoista
 14. Miksi ihmeessä ilkeille ihmisille, joilla ei ole omaa elämää, annat luovutusvoiton. Siihen juuri tähtäävät ja saavat haluamansa. Nokka pystyyn ja uutta tarinaa putkeen.

  VastaaPoista
 15. Olen Anonyymin 3. huhtikuuta 2015 14.09 kanssa samaa mieltä. Et kai herran tähden anna jonkun kusipään määrätä elämääsi? Ei muuta kuin uutta tekstiä vaan blogiin! Olet hyvä kirjoittaja ja hauskan tuntuinen ihminen, joten moni jää kaipaamaan huumoriasi.

  VastaaPoista
 16. Kiitos puolinainen kirjoituksistasi ja todella harmi kun maailmalla on näitä "hyvän ilmaston pilaajia". Ehkä uusi ovi avautuu kun vanha sulkeutuu. Olet ollut mukavaa seuraa omassa arjessani ja lämmöllä muistelen blogisi mutkaisia teitä ja kunnon kurveja. Elämän rallikuskit käy välillä vähän pöpelikössä ja matka jatkuu taas. Onnea, menestystä ja rakkautta tiellesi jatkossakin. T. Eevis Ruusu ps. Ja kun pöly on laskeutunut voihan olla uuden blogin aika :)

  VastaaPoista
 17. Häh!?! Mitä oikein on tapahtunut?

  Olen samaa mieltä edellisten anonyymien kanssa. Älä anna mulqvistille mahdollisuutta määrätä suuntaasi! Sitähän hän juuri tavoittelikin. Äläkä hiljaa nuole haavojasi, vaan paljasta hänet. Hän ansaitsee sen.

  Olisi mahtavaa, jos jatkaisit blogiasi! Sen lukeminen on ollut minun ja monen, monen muun elämän pieniä
  kohokohtia. Kirjoitat hyvää tekstiä, oivaltavasti, humoristisesti ja turhia kumartelematta. Ehkä juuri kirjoittajanlahjasi ja siihen liittyen blogisi suosio vimmaannuttivat ankean mulqvistin?

  VastaaPoista
 18. Jään minäkin todella kaipaamaan, olen joskus anona jotain kommentoinut ja usein tykkäillyt. Olen myös lukenut alusta asti enkä voi todellakaan ymmärtää, mitä erityisen säälittävää olisi lapsien suhteen, mutta tuollaisten ilkimysten aivotuksia en haluakaan ymmärtää.

  En halua kyllä painostaa jatkamaankaan, sillä kun menee yli niin menee, eikä siinä tarvitse sisulla jatkaa.

  Kiitos näistä teksteistä, niistä on ollut paljon iloa, ja toivon, että menetyksesi ei ole lopullinen, vaan asiat vielä voivat muuttua/selvitä.

  Kiitos.

  VastaaPoista
 19. Oon nyt pureskellu eilisestä illasta tätä tyrmistystä mikä täällä odotti :/ Oon jo vuosia seurannut tätä blogia ja tämä on itseasiassa ainoa blogi jota olen koskaan aktiivisesti seurannut. Välillä oon käynyt täällä useammin ja välillä harvemmin.. joskus en edes ole muistanut koko blogia viikkoihin, mutta sitten on tapahtunut jotain joka sen on mieleeni palauttanut, yleensä se on ollut joku paha olo tai suru jostakin tai jonkun puolesta.. silloin tapanani on ollut tulla tänne mieltäni parantelemaan :) Surullinen olo on nyt, tuntuu kuin menettäisin hyvänkin ystävän. Toivon, että jos joskus aloitat uuden.. tai jatkat vanhalla, löydän sinut uudelleen :) Kiitos Puolis näistä vuosista ja kaikkea hyvää tästä eteenpäin. Kiusaaja, toivottavasti edes sinä sait tästä hyvän mielen :/

  <3:lla Jonna

  VastaaPoista
 20. Olen aivan äärimmäisen otettu ihanista kommenteistanne! En tiedä vielä jatkanko blogia, missä ja miten, mutta JOS jatkan niin julkinen se ei tule missään nimessä olemaan, eli vain kutsuttujen lukijoiden luettavissa. Eli jos päätän jatkaa niin tarvitsen varmaankin teidän halukkaiden lukijoiden sähköpostiosoitteet kutsua varten. Niitä saa pistää tuonne mun sähköpostiin puolinainen78@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Sä oot ollu ihan huippu! Tsemppiä Elämään :D

  VastaaPoista
 22. No voi pärse. :-(

  Kuinka huonosti ihmisen pitääkään voida, että "fiksuna" aikuisena lähtee kiusaamislinjalle?! No, kolahtaahan tuo vielä omalle kohdalleenkin. Tavalla tai toisella. What goes around comes around...

  Tsemppiä Puolis. ♥ Ja mukana ehdottomasti, jos olet aikeissa jatkaa.

  VastaaPoista
 23. Minunkin puolestani kiitos mielenkiintoisista ja samaistuttavista kirjoituksista, joita olen lukenut noin vuoden verran. Sinulla todella on kirjoittamisen lahja. Toivottavasti jatkat sitä jossain muodossa. Voimia ja tsemppiä! <3: Rebekka

  VastaaPoista
 24. Onhan se tietty niin, että internetin isoon ihmemaailmaan mahtuu kaikenlaista paskiaista, joiden tarve on kiusata muita. Tosi harmi, että joudut sen takia lopettamaan.
  Hyvää jatkoa kumminkin elämääsi!

  Ja s-postini on rantakasvi@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Voi miten ikävää! En käsitä ihmisten tarvetta kiusata ja latistaa muita. Ei tarvitse olla samaa mieltä, mutta voi antaa muille oikeuden elää omalla tavallaan. Erilaisten ihmisten hyväksyminen vaatii elämänkokemusta ja kypsyyttä. Kun ihminen on kokenut elämässä pohjamudissa möyrimistä, tuomiohenkisyys karisee ja tilalle tulee halu hyväksyä ja ymmärtää muita. Se ei tarkoita kaiken hyväksymistä, se tarkoittaa ymmärrystä, ettei elämä ei aina mene ruusunpunaisten unelmien mukaan, eikä muiden tarvitse elää kuten itse, jotta heistä voisi pitää. Kaikkea hyvää sinulle ja kiitos jakamistasi kokemuksista. Toivottavasti asiasi järjestyvät!

  VastaaPoista
 26. Voi ei :(. Tsemppiä, toivottavasti kaikki korjaantuu sinun elämässäsi paikalleen, ja karma hoitanee kiusaajat.

  VastaaPoista
 27. Tsemppiä sulle. Oon seurannut blogiasi alusta asti ja kyllä täytyy myöntää, että harmittaa, jos lopetat kokonaan. Jos päätät jatkaa, niin s-postiosoitteeni on: siskosisilisko8@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Olen myös seurannut blogiasi alusta asti. Melkein joka päivä on tullut tsekattua, josko uusi postaus on ilmestynyt. Harmi todella, jos lopetat, mutta ymmärrän kyllä että jossain vaiheessa vaan mitta täyttyy. Tsemppiä sulle kaikessa mitä teet. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu, mutta Puolis sen kun porskuttaa :)

  VastaaPoista
 29. Hmmm... annoit siis periksi pahiksille. Schade.

  VastaaPoista
 30. Tyypillistä että jonkun idiootin pitää muka sääliä jonku toisen lapsia! Säälistä ei varmaan ole kysymys vaan silkasta kateudesta, näitä selkään ampujia tulee olemaan aina muiden kiusaksi. Tsemppiä ja revanssia!!

  VastaaPoista
 31. Todella harmillista, löysin blogisi talvella kun yllättäen itse olin tilanteessa johon en koskaan kuvitellut joutuvani ja vajosin syvälle suohon. Blogisi antoi uskoa siihen että kaikesta voi selvitä ja uskoa tulevaisuuteen.

  Jos joskus jatkat blogiasi jossain, liittyisin mielelläni lukioihin
  missmimi@suomi24.fi

  Tsemppiä sinulle jatkoon!

  VastaaPoista
 32. Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan, kiva kun blogisi on taas näkyvillä :) Voi kun jatkaisit kirjoittelua. Mukavaa kesää!!

  VastaaPoista