Lukijat

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Ahdisti liikaa

En mä pystynyt Hörhömiehen kanssa jatkamaan. Ei olisi ollut reilua sitä kohtaan. Mua ahdisti ja hän ikävöi ja oli ihastunut. Puhe ei auttanut kuin hetkeksi. Lupasi antaa aikaa, mutta ei muistanut sitä enää seuraavana päivänä. Ja tämä toistui ja toistui. Olisihan ne perhoset jo tulleet jos olisivat tullakseen. Musta tuntuu kyllä pahalta hänen puolestaan, tiedän kyllä miltä tuntuu kun itse tykkää ja toinen ei. Kyllä ottaa päähän. Sekä omasta että hänen puolestaan. No, mutta tätähän tää on. Hän suuttui, mä suutuin, kaikki suuttui kun yritin nätisti "erota".

Ehkä tämän tarkoitus tosiaan oli osoittaa mulle miltä ahdistus tuntuu. Ympyrä sulkeutui. Se Mies Joka Mut Jätti ahdistui ja jätti, löysin käänteisvertaismiehen joka oli ahdistunut  ja jättänyt naisensa, nyt ahdistuin itse ja "jätin" miehen joka ehti jo kovin ihastua. Case closed, voisinko siirtyä siis eteenpäin? PLIIIIS! Ehkä tämä mun kyvyttömyys fyysisesti hengittää kunnolla johtuu ahdistuksesta?

Kroppa (tai pää)  siis reistailee. Ei jaksa, hiki valuu pienistäkin ponnisteluista, henkeä ahdistaa. Onko fyysistä vai psyykkistä, se on vielä epätietoisuudessa. Labrakokeita otettu 34, mukaan lukien kilppari. 30 koetta tulleet, kaikki about normaaleja, kilpparit ei vielä valmiit. Jos niissäkään ei oo vikaa niin olen mentaalicase kai sitten. Alkuviikolla selvinnee. Kaksi huonoa vaihtoehtoa. Voihan se olla että lääkäri keksii huonoja vaihtoehtoja lisääkin.

Mulla on kesäloma vasta elokuussa. Viikon niistä kolmesta vietän lasten kanssa. Eilen mun tajuntaani iskeytyi se, että viikon jälkeen on vielä KAKSI viikkoa lomaa. Olen joskus lomaillut kotona. Päivät valuu sormien välistä enkä saa tehtyä mitään. Se masentaa, passivoi ja ahdistaa. Tylsää. Jotain pitäisi keksiä siis. Ensimmäisenä hulluna ideana päähän pälkähti Yariksen nokan kääntö Jäämeren rannoille. Siinäpä olisi puolismainen reissu. Mutta katsotaan nyt mitä tässä keksii...

16 kommenttia:

 1. Hyviä uutisia. Mä löydyn nyt suositulta nettitreffi-palstalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taso nousi nyt räjähdysmäisesti! Tervetuloa, törmäillään hei :D

   Poista
 2. Mä kato ajattelin, että saat muuta ajateltavaa kuin kaikki noi sun epäonnistumiset. Mun etsimisessä kuluu aikaa ja irtokarkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääh, en mä sua sieltä lähde etsimään. Sulla on kuvaton profiili jonka tekstissä lukee "ota selvää" tai "kysymällä selviää lisää".

   Poista
  2. Kuvaton on, mutta alpumissa on runsaasti kuveja. Toisaalta ehä mäkään tiedä millainen rölli sieltä päästä löytyy.

   Poista
 3. No eipä se nyt sinusta kovasti voinut tykätä, kun kävi katselemassa muitakin siellä treffipalstalla. Selkeästi itsensä kanssa solmussa oleva kaveri, jolla on kova tarve ripustautua toiseen ihmiseen päästäkseen pakoon itseään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla. Toi ilmi myös epävakautensa tuossa "eron" tiimellyksessä. Parempi näin.

   Poista
 4. Harmi sille, hyvä sulle. Äläkä nyt vaan tunne mitään huonoa omaatuntoa jos ja kun et vaan tykänny. Ei ole sinun vika.
  T. Tökkiouti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä jaksa huona omaatuntoa potea. Sitä jos potisin kaikkien kanssa, jotka tykkää musta, mutta mä en niistä niin enhän mä ehtis muuta tehdäkään, hehheh :D.

   Poista
 5. Ahdistus on tuttu fiilis mullekin jos ei natsaa. Nyt vaan uutta kalaa "koukkuun"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Mato on jo koukussa ja koukku vedessä :D. Kohti uusia sekopäitä!

   Poista
 6. Tuo loppu kyllä kertoi siitä jotakin. Ei sopinut yhtään kuvaan sen alkuosan kanssa. Ehkä hyvä näin, vaikka veetuttaakin nyt hetken.
  Jäämeri kuulostaa the vaihtoehdolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olikin epävakaampi kuin mitä alussa vaikutti... Onneks tulee uusia veetutuksia niin vanhat unohtuu :D

   Poista
 7. Järjetöntä suuttua siitä, jos toinen ei tykkääkään. Minkäs sille voi, tilaisuus on annettu tykkäämisen tulla, mutta ei näkyny. Ei voi vain päättää sitäkään, kenestä tykkää, vaikka toinen niin kovin tahtois.

  VastaaPoista
 8. Hei, josoot epäilly mitään niin nyt varmistui ettet sä ainakaan epätoivoinen ole. Jos olisit, niin nyt olisit suhteessa ihan vaan siksi et "se välittää musta enemmän".

  Seikkailut jatkukoon. Hauskat kirjoitukset blogisssa jatkunee :D

  Toivon ettet oo pahasti kipiä.

  VastaaPoista