Lukijat

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Harmaata

Se on taas kaamosaika alkanut. Voi jestas, että tuntuukin tahmealta ja tätä pitäisi sitten jaksaa vielä neljä kuukautta. Ihan hirveetä.

Töissä on taas ihme meininki, eikä hermo oikein kestä. Ajoittuu näköjään hermo-ongelmatkin enimmäkseen kaamosajalle. Pohdin jo vuorotteluvapaatakin, mutta yhden ihmisen tuloilla ja tämän hetkisellä kulurakenteella se on silkka mahdottomuus.

Ne jännät asiat, jotka edellisessä postauksessa oli käynnissä ja aiheuttivat perhosia, ovat edelleen kesken. Ärsyttää kun asiat venyy. Ei sovi mun kärsimättömälle luonteelle.

Haluaisin aurinkoon.

6 kommenttia:

 1. Itse asiassa juuri eilen mietin samaa. Tähän asti on jotenkin mennyt ihan hyvin, mutta eilen kun ajelin tytön kanssa töistä/hoidosta kotiin, niin se harmaus vain jotenkin iski. Tätä se sitten tosiaan on, pimeää aamusta iltaan. Jouluvalot auttaa, mulla ainakin jo vaikka mitä ulkona ja sisällä. :D Suosittelen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo yhtään jouluihminen niin taidan jättää väliin. Työpöydän kulmalla tommonen pieni kirkasvalolamppu loistaa, mutta pitäis varmaan hommata kotiin isompi ja tehokkaampi. Tuon pienen pitäis olla tosi lähellä kasvoja, jotta siitä ois tehoa. Mutta kai tuokin on parempi kuin ei mitään. Parin viikon päästä ois pikkujoulut ja oikeestaan vituttaa, kun menin ilmoittautumaan niihinkin. Vois olla senkin ajan yksin mököttämässä kääriytyneenä sohvan nurkkaan.

   Poista
 2. Kolme kk enää, kk taputeltu jo, sulla selkeesti jotain parempaa ollut tässä.
  Ostin kanssa helvetinmoisen kirkasvalolampun, onhan siitä (aamulla) apua, illalla ei niinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thö anonyymi, long time no see! Joo, mulla on ollut kaikenlaista tässä meneillään, jänniä juttuja kerrassaan. Fiilis kohosi loppuviikkoa kohden ja oonkin oikeestaan nyt aivan hillittömässä hepulissa :D. Isompi kirkasvalolamppu hommattu, huomenna testiin :)

   Poista
  2. ...ja miten mä en oo yllättynyt että blogis on vielä pystyssä :D oot kuin Muse, rokkaat aina vaan :D

   Poista
  3. :D nyt tästä tulee varmaan kyllä aika tylsä, ei muuta kuin yksisarvishöttöä ja pusipusia. Ei sitä jaksa kukaan lukea :D.

   Poista