Lukijat

tiistai 28. tammikuuta 2014

Vaikea päivä tulossa

Tästä tulee vaikea päivä. Esikoinen täyttää 13 vuotta. Kolmelta pääsen töistä, eli aika hitsin pitkä ilta tiedossa. Koitan viettää sen selvinpäin, koska kaksi viikkoa sitten olleet kuopuksen synttärit eivät menneet sen paremmin vaikka selvinpäin en ollutkaan. Mitä tästä taas opimme, alkoholi ei auta pahaan oloon. On se vaan kumma kun sitä ei opi varmaan ikinä.

Jos koittaisi vaikka viettää illan telkkaria katsellen, joskus muistan että illat meni oikeinkin sutjakasti silleen. Viimeiseen kahteen vuoteen ei ole telkkari juurikaan päällä ollut, en osaa sitä enää jotenkin katsella. Mutta jos yrittäisi oikein kovasti.

Mielessä kävi myös, että olisin kysynyt haluaisiko Saunamies ottaa mut sohvalleen kainaloon telkkaria katselemaan, mutta ihan kuolleena syntynyt ideahan se oli. En kysy, varsinkin kun olen tajunnut, että ei tällä taida vaan ole mitään tulevaisuutta.

Tänään tuntuu siltä että joku potkisi koko ajan mahaan ja ilmat olis pihalla. Silmätkin tuntuu kostuvan koko ajan.

4 kommenttia:

 1. Et mee töistä kotiin!!! Ajat johonkin...kauppakeskukseen istumaan kahvilaan ja seuraamaan ihmisiä. Se on hauskaa puuhaa kun jää oikein seuraamaan, eikä oo kiire mihinkään. Ostat kahvin ja herkkuleivoksen ja juhlit sitä, että SUN hieno tyttös on jo noin iso ja SÄ oot saanu sen aikaan <3 Soitat ehkä sille...
  Onks joku kiva paikka, jossa vois käydä kävelyllä siel keskustassa/kaupungilla? Kirjastoon etsiin kirjoja, lukeen lehtiä? Valokuvaamaan?
  Pliis, älä mee suoraa kotiin, illasta tulee liian pitkä..... Sovittu?

  VastaaPoista
 2. Kyl mä meen kotiin. Mä siivoon olkkarin ihmisasumuksen näköiseks nyt kun pennutkin lähti. Sit mä vuokraan sata leffaa Elisa viihteestä (jota en osaa käyttää ilman lapsia, eli menee varmaan hermot) ja kaivaudun peiton alle katsomaan niitä. Ehkä ostan jotain herkkuja että saan vedettyä niitä niin paljon että tulee huono olo. Sounds like a plan.

  VastaaPoista
 3. Sun esikoisella ja mun kuopuksella ei sitten ole kuin kahdeksan päivää ikäeroa. Saavat olla ikäluokkansa vanhimpia :) tosin kuopus ei oo omalla luokallaan vanhin, kun on pari luokallejäänyttä ja joku 6 päivää vanhempi...

  Mie täällä surin, kun en jaksanut kovin kummoisia synttäbileitä laittaa, mutta sulla on vähän toisenlaiset surut.

  VastaaPoista
 4. Koitahan jaksaa. Huomenna on taas uusi päivä.

  VastaaPoista