Lukijat

tiistai 23. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua!

Kyllähän tässä näyttää pahasti niin käyvän, että pienoisista yrityksistä huolimatta jäät ei pysy hatussa. Eilen oli kolmannet treffit, mutta tuntuu kyllä, että oltaisi tunnettu pidemmän aikaa, myös miehestä tuntuu siltä. Kaikki on luontevaa ja viestintää paljon silloin kun ei nähdä. Eilen sanoi että olisi ihanaa jos pystyisin jäämään, laitettais tulet takkaan, sauna päälle, lasilliset viiniä ja leffa ja sitten käytäis nukkumaan :). Olishan se kuulostanut aivan loistavalta idealta, mutta sanoin että siirretään tuo suunnitelma vain joulun yli, varmasti toteutetaan :).

Kyllähän mä pelkään että huonosti käy, mutta itken täällä sitä sitten jos sen aika tulee. Siihen asti ajattelin nauttia ja koittaa olla pelkäämättä.

Eilen oli kuulemma miehen vuoden paras päivä ja mä olen kuulemma aikamoinen nainen. Sen verran päässä heitti että hetken jouduin miettimään että missä vaiheessa vuotta ollaan menossa ja kun tajusin että loppuvuottahan tässä eletään niin aika hienolta tuntui :). Kyllä, niinhän mä olenkin aikamoinen nainen ja kiva kun olen osannut sen tällä kertaa myös  välittää :).

Hyvää Joulua rakkaat iloissa ja suruissa myötäelävät lukijani <3

9 kommenttia:

 1. Kuulostaahan se varsinaiselta naisten pyörittelijältä, mutta anna mennä kun rauta on kuuma! Hyvä täältä on neuvoa, kun ei tartte kärsiä mahdollisia seurauksia... toivotaan, että seuraukset on yksinomaan positiiviset :)

  Hirmu hyvää ja onnellista joulua tejän porukalle!

  VastaaPoista
 2. *toivoo parasta kädet ristissä*
  *ei ne kaikki voi olla sikoja*
  *hyvää joulua muru*

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Kuulostaa niin LOISTAVALTA! Nyt on jotain mitä odottaa joulun jälkeenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa liian hyvältä, mutta toivotaan toivotaan... :)

   Poista
 4. Ihanaa!

  Hyvää joulua. Taitaa olla rrrrromantiikan täyteinen uusi vuosi edessä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua sinne teillekin! Toivottavasti olisikin :)

   Poista
 5. Vau, mikä mies. Anna mennä vaan, kerran täällä vaan eletään!
  Hyvää joulua !

  VastaaPoista