Lukijat

sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Hauskaa Vappua

Huomenna on kai vappuaatto eikä mulla ole suunnitelmia. KK:n (nimi pitäis muuttaa, koska ei ole todellakaan Kokonainen) suunnitelmista ei ole tietoa. Hänen muuttonsa pitäisi jonkun tiedon mukaan olla 1.5, en ole viitsinyt sen perään kysellä, koska osaa kuulemma hoitaa muuttonsa ihan itse. Tästäkin asiasta ollaan saatu riitoja aikaan. Tuppaudun liikaa, myönnän.

Ei sillä että haluaisinkaan mitään erityisiä vappusuunnitelmia, mutta olishan ihan kiva tietää olenko yksin vai en. Lähden siitä että olen yksin. Ei tule sit ylläreitä ja pettymyksiä. Muutenkin olen niin huonoa seuraa nykyään. Mitään en jaksa ja väsyneenä olen kuulemma "150% ballbreaker, en tarvi ketään enkä mitään ja se on my way or the highway".  Koska olen koko ajan väsynyt niin olen varmaan aika raskasta seuraa semmoiselle, joka ei ole väsynyt. Pohdin tuossa viime yönä että kun on termi "resting bitch face" eli normaalitilassa oleva naama näyttää vittuuntuneelta niin mulla on varmaan sit resting bitch appearance. Vaikutan vittuuntuneelta vaikka en olekaan.

Ilmoitinpahan vaan, että hengissä ollaan. Onneksi huomenna on etäpäivä.

En tiedä mitä tästäkin tulee. Aika näyttää.

6 kommenttia:

 1. Toinen resting bitch täällä. Ja aina väsyny. Kysyin mieheltä, eikö sitä haittaa että oon niin väsyny aina, mutta ilmeisesti se on niin omissa jutuissaan ettei oo huomannu mitään erikoista siinä, että nukun melkeen puolet vuorokaudesta enkä tee mitään.

  Onneksi on ainakin vappupäiväksi luvassa niin kurjaa keliä, ettei ees tarvi miettiä sille päivälle mitään.

  VastaaPoista
 2. Tietävänä nyökyttelevä toveri täällä, hep. Minkäs teet, kun elämä sauvoo tasatahtiin eteen kaikkea, joka vääntää joko naamaa tai asennetta.

  Halit sulle. ♥

  VastaaPoista
 3. Nyökyttelyä täältäkin. Mä oon kauhean tylsä ja hyvin iltauninen. En koe itseäni hyväksi seuraksi.

  Vappu ei kiinnosta eikä onneksi tarvitsekaan kiinnostua.

  Valivali.

  Iloa sulle Puolis

  VastaaPoista
 4. Oisko pikku viini, telkka, viltti ja uni mitään?
  Jos viikon päästä on jo paremmin?

  VastaaPoista
 5. Täältä myös valitusvirttä pukkaa. Miten tuntuukin, että kevät ja pyhät tuo ainakin minussa esiin kaikki huonot puolet ja ajatukset. Tai ainakin tänä keväänä.

  Halaukset sinne, kyllä se siitä paranee, usko pois! :)

  VastaaPoista
 6. Haleja täältäkin. Vappuaatto alkaa olla onneksi jo ohitse ja huominen onkin sitten jollakin tapaa selkeämpi. Toivottavasti sulla oli kiva ilta?!

  VastaaPoista